Hlavní obsah

Sex po 20 letech vztahu? Super!

Foto: thinkstock.com

Překvapte ho v roli nové milenkyFoto: thinkstock.com

Reklama

Dá se partner svést i po několika letech vztahu nebo manželství? Ano! Překvapte ho svým novým sexy postojem, který ho nenechá na pochybách, že má doma tu nejlepší ženu, co si kdy mohl přát. Poradíme vám, jak na to!

Článek

Žena potřebuje v průměru 20 30 minut, aby dosáhla orgasmu, kdežto muži stačí zhruba tři minuty přímé intenzivní pohlavní stimulace. A z toho vyplývá co? Že spěchat se má jen k porodu, nikoliv do ženského rozkroku. Jenže ona je předehra a předehra...

Jinak to s ní chodí v osmnácti, když člověka rajcují pomalu i oranžové závěsy, ale že se něco změní, poznáváme po pár letech vztahu to to pak bývá spíše tak, že při výběru nahý partner a telenovela zvítězí pan Armando. Není chuť pouštět se do větších akcí, došla energie. Sex jen v březnu a na podzim. Po vypnutí televize vyčistit zuby, podepsat úkoly a spát! Maximálně povolit šťouch pro rodinný klid, protože o víkendu vás čeká oběd u maminky a nesplnění manželských povinností je údajně dobrý trest a důvod, jak z toho vybruslit. (Muži jsou někdy tak vynalézaví!)

Mozek – nejvíce erotogenní místo

Nechcete ale radši zkusit proměnit stereotypní peklo na to erotické a zdolat tak nechuť k manželské erotice, která již „neni muj koniček", jak napsal Pavel Nový alias Pepa svým přátelům v komedii S tebou mě baví svět? Máme návod, jak by mohla vypadat taková předehra sehraných milenců, kterým již dýchání na ucho nepůsobí takovou slast, jako když se poznali. Nejdříve se musí naladit mozek, pak použít představivost a spojit to s čekáním. Nechápete? Tak čtěte dál!

Předehra není o tom, začít deset minut před sexem vzdychat, mít chlípné řeči a dotazovat se partnera, jestli mu je taky takové vedro. Předehra klidně může začít ráno u snídaně a končit u večeře, i když jste přes den oba v práci. Říkáte si, že je to nesmysl? Že na něco takového nemáte čas? Tak asi právě proto řešíte partnerské problémy, neboť nedostatek společných chvil je nejčastějším důvodem rozvodů. Nemít čas je teď něco jako civilizační choroba. Vy na to ale jděte od lesa!

Buďte romantická i hříšná

Emancipace je super. Pošlete miláčkovi do práce láhev oblíbeného pití a připojte k ní obálku, za co si ji zasloužil. Tu činnost tam popište detailně! „Vzpomínáš, jak jsi mi to onehdá udělal dvakrát ve sprše?" Jako bonus vyslovte přání, co byste mohli podniknout příště.

Foto: thinkstock.com

Nebojte se experimentovat a dostanete ho!Foto: thinkstock.com

Nachytračte se

Kolik knížek o sexu máte ve své knihovně? Ani jednu? Jednu? To je málo! Investujte do nápadů! Můžete se tak dívat na známé věci jiným pohledem. A co teprve na ty neznámé....?

Flirtujte jako tenkrát

I když ho znáte pět nebo deset let, jste s ním, protože má kladné stránky a něco se vám na něm líbí, ne? Zkuste si představit, že jste ho teď potkala a teprve vše objevujete. Koketujte s ním, abyste podpořila proudění endorfinů a amfetaminů. Budete se cítit sexy!

Zapomeňte kalhotky

Při večeři se postarejte, aby zjistil, co zrovna v této chvíli nemáte na sobě...

Zatáhněte ho do hotelu

A nedovírejte dveře. Kroky po chodbě a chlípnost okamžiku způsobí, že budete jako dva puberťáci.

Nesvlékejte se

Někdy neuškodí ponechat si na sobě oblečení a milovat se přes ně, ne? Prášky z reklam přeci vyperou všechno....

Hrajte si na kočku a myš

Partnera překvapte v té nejběžnější chvíli čištění zubů, čtení novin, koukání na TV, zezadu ho obejměte a začněte s osaháváním. Po chvíli ruční stimulace jeho penisu zašeptejte, že zbytek bude někdy jindy. No co? Nepředvídatelnost zaboduje vždycky!

Tip pro odvážné experimentátorky

No, hm, bez obalu? Zasuňte si prst na krajíček, do svého klína, a poševní sekret použijte úplně stejně jako parfém. To vážně není sranda! Dotkněte se krku, prsou nebo rtů. Na téhle luxusní značce vůně se stane váš milý závislým! (Tenhle fígl doporučuje známá psycholožka a sexuální poradkyně Tracey Cox.)

Když budete vy iniciátorkou aktivit, stylizujete se do role sexy sličné svůdkyně, protože ten, který udělá ten první krok, je poháněn svým přístupem a mocí lépe si vychutnává situaci. Takže šup na věc. A nebojte se vyzkoušet i něco nového nápady jistě najdete v zakoupené literatuře nebo na našem serveru www.prozeny.cz. Přinášíme mnoho nápadů na horké večery! Jak by řekl Sam Goldwyn: Sex nás všechny přežije!

Reklama

Související témata:

Načítám