Hlavní obsah

Sex v mobilu: Aplikace vám najdou trojku i kopii expartnera!

Foto: Thinkstock

Víte, co hledáte? I k takovým praktikám vám pomůže vyhledat partnera mobilFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po povyražení, flirtu nebo snad milenci do trojky? Inzeráty už jsou dávno passé! Teď frčí mobilní aplikace! Které letos bodovaly u uživatelů a zároveň patří mezi ty nejvtipnější?

Článek

Aplikace určené pro iPhony, iPady nebo operační systém Android patří k běžné součásti vašich životů. Kromě her, fitness pomocníků nebo programů předpovídajících počasí jsou k mání i aplikace se sexuální tematikou. Některé velmi důvtipné.

Když dva jsou málo…

3nder. Tak se jmenuje služba, kterou mohou využívat páry i jednotlivci toužící mít sex ve třech. Vyvinul ji jistý Dimo Trifonov z Londýna, jemuž se zdálo, že o chuti milovat se v nestandardním počtu se hovoří moc vulgárně.

Rozhodl se tedy, že vymyslí seriózní aplikaci, která nejen usnadní hledání vhodných milenců, ale i eliminuje přítomnost pouhých „čumilů“, již navštěvují běžné portály s touto tematikou.

Ten, kdo se chce stát členem komunity a využívat všech jejích výhod, se musí zaregistrovat přes přihlašovací formulář. Pak už jste ke trojce zase o kousek blíž.

Něco pro smutné večery

Chcete sex, ale žádné otázky? To není problém! Aplikace Tinder to vyřeší. Vznikla sice již před dvěma lety, ale momentálně zažívá neuvěřitelný úspěch. Půl roku po svém zahájení ji používalo přes půl milionu lidí, a podle tvůrců její popularita roste tempem okolo 5 procent nových uživatelů denně.

Sean Rad, generální ředitel společnosti, prohlásil, že někteří zaregistrovaní to dotáhli až před oltář a že v aplikaci je dokonce i pár celebrit. Takže, pokud nevíte, co s volným večerem, stáhněte si ji.

Foto: Thinkstock

Sex bez otázek? Existuje na něj aplikace...Foto: Thinkstock

Počitadlo kopulačních pohybů

Tvrdí se, že dnešní doba sexu nepřeje. Nedostatek času, stres, zdravotní obtíže… Kvůli tomu všemu asi někteří měli pocit, že by bylo fajn porovnávat si sexuální výkony s ostatními, a tak trochu se navzájem motivovat. Přesně k tomu je určená aplikace s názvem Spreadsheets.

Nejprve si vyberte typ matrace, na které souložíte (vodní postel, matrace z paměťové pěny a tak dále). To aplikaci pomáhá započítat vaše pohyby. A co dál?

Telefon si položíte na postel a stisknete tlačítko start. Pak už jen naskakují čísla. Mimochodem, jde i o decibely vašeho sténání.

Aplikace analyzuje všechny zadané výkony a vyhodnocuje nejvytrvalejší milence světa. Podle posledních výsledků jsou na špici Australané. Samotný pohlavní styk bez předehry provozují 4 minuty a dvě sekundy. Druhé místo obsadili Američané. 3 minuty a 45 sekund.

Foto: Thinkstock

Flirt se dá měřit. Napadlo by vás to?Foto: Thinkstock

Ukazatel koncentrace flirtu

Říkáte si, že je to všechno moc vtipné, ale chtělo by to i trochu romantiky? Další „vynález“, tentokrát s názvem Twoo, se zabývá vyhledáváním flirtu a nejžhavějších míst, na kterých se lze s největší pravděpodobností seznámit – ať už za jakýmkoli účelem.

Zatím jde pouze o Londýn, Paříž nebo Brusel, nicméně je otázkou času, kdy se „pole působnosti rozšíří“. Data vycházejí ze zkušeností uživatelů a ukazují konkrétní „horké oblasti“. Třeba pro Londýn platí, že stát na Piccadilly Circus v 17 hodin ve středu je úplně boží!

Sex s ex

Novou lásku nechcete, protože toužíte po té staré? Tak to se máte na co těšit. Populární seznamka Match se spojila s dohazovačskou firmou z Los Angeles, aby vytvořila aplikaci vyhledávající dvojníka vaší bývalé lásky.

I když služba je dostupná pouze pro územní Spojených států, dle předběžných ohlasů se dá očekávat, že tomu tak dlouho nezůstane. Proč by si tvůrci této aplikace šlapali po štěstí a výdělku, když vidí, jak se lidem po ex stýská? Za chvíli tenhle nápad jistě přivítá i Česko. Půjdete do toho?

A co vy, využíváte sexuální aplikace, nebo jdou tyhle vymoženosti mimo vás?

Načítám