Hlavní obsah

Sex ve třech. Proč ne?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Milování ve třech oživí sexuální životFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Když se řekne „sex ve třech", mnoho z nás si představí sexuální praktiky, které jsou tabu. Proč ale okamžitě odsuzovat něco, co jste nikdy nezkusily? Je to jen strach z neznámého? Odsuňte předsudky a čtěte, možná změníte mínění!

Článek

Máte pocit, že váš sexuální život už není jako dřív? Chtěla byste zkusit něco nového, nebo jen přemýšlíte, co odpovědět partnerovi, který vám to navrhl? Zvlášt v situaci, že jste vy sama po sexu ve třech nikdy netoužila? A jste ráda, že si odbudete své manželské povinnosti a rychle spát. Neodsouvejte ale svůj sexuální život na druhé místo. O svůj vztah musíte neustále pečovat a právě sex je jeden z nejlepších nástrojů.

Než vás ale myšlenka na milování ve třech zaujme, měla byste vědět, že nejde jen o změnu sexuální polohy. Je to radikální změna vašeho sexuálního života. I když se s partnerem budete držet určitých pravidel, jeden z vás to možná neunese. Jestli se na to necítíte, zůstaňte v posteli raději jen ve dvou, ať váš výlet za postelovými hrátkami neskončí výčitkami a rozchodem, jak se to stalo už mnoha párům před vámi.

Jak na to?

Pokud iniciativa pochází z vaší strany a skutečně máte chuť experimentovat, asi vám v hlavě vrtá myšlenka, jak na to. Jestliže jste partnera přesvědčila k sexu ve třech, čeká vás rozhodování, koho přizvat. Bude to žena, nebo muž? Muži ve většině touží po dvou ženách. Je jen na vás, jak se dohodnete, ale musíte souhlasit oba. Konkrétní osobu si vyberte přes inzerát. Na kamarádky a kamarády raději zapomeňte. Sice je znáte, ale v důsledku by to nemuselo dopadnout podle vašich představ.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži většinou touží po dvou ženáchFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Rizika? Jsou!

Když s tímto návrhem přijde partner, hned ho neodbývejte. Jistě vás napadne, že chce mít jen sex s jinou ženou, ale to nemusí být vždy pravda. Možná si uvědomil, že váš sexuální život už není, co býval, a chce ho zkusit oživit. Skutečně je ale možné, že si chce jen užít, takže si vše dobře promyslete.

Na začátku si s partnerem určete pravidla. Je totiž možné, že až uvidíte, jak se laská s cizí osobou, začne jeden na druhého žárlit. Budete se chtít srovnávat, kdo byl lepší, kdo má větší to a ono... Snažte se na to nemyslet a plně si užívejte sexu. Počítejte ale s tím, že jeden z vás to nemusí nést dobře.

V neposlední řadě myslete také na ochranu. Pohlavní nemoc jistě není věc, kterou byste si z tohoto zážitku chtěla odnést. Nenechte nic na náhodě a kupte prezervativy raději sama, na muže se v tomto případě nedá spolehnout.

Reklama

Související témata:

Načítám