Hlavní obsah

Sexuální polohy: Které si užívají víc ženy, a které muži?

Foto: isifa

Co si myslí muži o některých polohách? Jsou jimi nadšenější než ženy. Ale může to být i naopak!Foto: isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna sexuální poloha, dva různé názory! Ve které pozici se muži nudí, zatímco ženy si ji užívají? Chce se žena milovat na boku ze stejného důvodu jako muž? Nikoli. Možná je to válka pohlaví!?

Článek

Někdo to rád rychle a tvrdě v psí poloze, zatímco jiný dává přednost pomalému a něžnému mazlení „klasickým způsobem“. Bez ohledu na konkrétní osobní preference vidí muži sexuální polohy jinak než ženy. Jak jinak si vysvětlit postoj pánského serveru AskMen směrem k těmto milostným pozicím?

Psí poloha

Jak to vidí muži? Muž ženou opovrhuje. Vyplývá to z hlubokých nejistot zakořeněných v mnoha odmítnutích na střední škole. Na akné holky zrovna neletí… Nyní, když už je váš obličej v pořádku, si chcete užít pocit nadvlády. Psí poloha je jako dělaná pro ponižování a sekýrování, takže je vlastně asi nejoblíbenější mezi námi muži, píše se na portále.

Daniel, 34: „Já ji miluju, protože moje žena říká, že nabízí snad nejhlubší proniknutí vůbec. Je taková hezky primitivní, vášnivá. Užívám si pocit podmaňování partnerky.“

Co si myslí ženy? „Tuto polohu mají rády ženy bez větších zábran. Vzhledem k tomu, že partnerovi nevidíte do tváře, si můžete představovat kohokoli,“ popisuje britská sexpertka Tracey Cox.

Jana, 27: „Díky ní mívám neskutečné orgasmy, zvlášť si pod sebe dám ještě polštář nebo taburetku. A že mě partner občas zatahá za vlasy a přitáhne k sobě? Je to živočišné a mně se to líbí, ale chápu, že romantičtějším typům právě tohle může vadit.“

Misionář

Jak to vidí muži? Docela nuda. Takhle se miluje někdo, kdo hraje podle pravidel a neriskuje, maximálně zvolí nějakou úpravu typu klečení u postele, ona leží na okraji, nohy má svěšené dolů. Na druhé straně, aspoň je milence vidět do tváře, takže se dá odhalit její předstírání.

Vašek 24: „Misionář nepatří mezi moje favority, ale občas není na škodu dát si oddech a sledovat milenku pod sebou v celé její kráse. A předehra se taky něčím začít musí…“

Co si myslí ženy? „Ze strany partnerky není potřeba velká snaha a pro oba je dostatečně pohodlná. Hodí se pro příležitosti, kdy se chcete pomilovat, ale nechce se vám zrovna nic vymýšlet nebo se vrhat na něco náročného,“ popisuje Tracey.

Karolína: „To je přesně ono. Když nemám energii, lehnu si na záda a o nic se nestarám. Pokud se muž nudí, jeho problém. Já si dám pod pánev polštář a užívám si.“

Žena nahoře

Jak to vidí muži? Tohle je prima. Když k sobě muž najde partnerku, která tuto polohu vyžaduje často a bere věci do svých rukou, je to jako výhra v loterii.

Kája 41: „Ona maká, já se dívám a otlapkávám ji. Co si přát víc?“

Co si myslí ženy? Podle sexpertky každá žena, která zná svoji hodnotu, si tuto polohu prostě musí vychutnat.

Bára 38: „Když už se tak příjemně nadřu, výsledek je famózní. Nevadí mi, že muž tou dobou zahálí. Sex je přece o střídavé aktivitě.“

Lžíce

Jak to vidí muži? Lžíce charakterizuje zamilovanost nebo malé sebevědomí muže. A taky šanci, že když přijdete domů opilé, o sex nepřijdete.

Zbyněk 32: „No jo, je to takové mazlivé – pro ni, čili chcete-li zapůsobit, do toho.“

Co si myslí ženy? „Lžíce nabízí blízký kontakt, doslova tělo na tělo. Hodí se při nepříliš dobré kondici,“ vysvětluje Cox. A taky patří mezi nejvhodnější polohy pro ranní sex.

Mariana 25: „Když na to nemám chuť, lehnu si na bok. On nic nepozná, ksichtím se do polštáře.“

Je vidět, že i sexuální polohy jsou víceúčelné. Taky se v nějaké z nich milujete naprosto zištně, s tajným záměrem?

Související témata:

Načítám