Hlavní obsah

Sexuální rituály vás dostanou! 1

Foto: shutterstock.com

Použijte rituály na rozdmýchání touhyFoto: shutterstock.com

Reklama

1. díl - Po vzoru cizokrajných kultur nahlédněte do tajemství obřadních sexuálních praktik a vytvořte si vlastní rituály plné svíček, sektu, koupelí a kostýmů! Odhalte jiný svět milostných dobrodružství!

Článek

Dnešní doba je hektická a rychlá. Sousedi se mnohdy ani neznají - nemají časse poznat více. Mnoho párů se odcizuje - nestíhají se. Člověk se neustále za něčím honí: zaplatit účty, sehnat si (novou) práci či se z té stávající nezbláznit, zaopatřit děti... A tak to jde stále dokola. I když, jak že se to říká? „Jaký si to uděláš, takový to máš." Možná stačí jen chtít udělat si chvilku na sebe, partnera, posílení intimních vazeb, prohloubení sexuálního prožitku, aby se milování nestalo pouhou bezduchou činností. Jak toho docílit? Jak zklidnit svoji mysl, ale naopak rozdmýchat touhu? Pomohou vám tajné rituály a obřady! Díky nim se pouhý sex povýší na milování hlubšího významu.

Překvapte ho!

Už jen to, že se večer projdete po pokoji a zapálíte všechny svíčky v místnosti, nebo nakapete pár kapek vonného oleje do aromalampičky, je vlastně váš malý rituál. Je to jakési odlišení od stereotypního dne. V tuto chvíli můžete myslet jinak, chovat se jinak, být někým jiným... Tak vidíte - půjde to! Pokud chcete vymyslet svůj vlastní důvěrný obřad, musíte této myšlence věnovat trochu času. Je třeba shromáždit pomůcky, připravit scénář - a sebe.

Nechte do své mysli vstoupit emoce a prostě se rozhodněte, že tentokrát bude všechno jinak! Společná koupel vám pomůže uvolnit se. Již samotné omývání samozřejmě odedávna podléhalo rituálním obřadům. Takže? Nic vás nenapadá? Zapomeňte na olejíčky, sůl, konfety... Tohle všechno je fajn, ale..

Foto: shutterstock.com

Peněz za sekt nebudete litovatFoto: shutterstock.com

Požitkářská koupel v sektu

Kupte si dvě, tři láhve sektu. Klidně toho nejobyčejnějšího, jaký v obchodě najdete. Výjimečná chvíle si žádá výjimečné rekvizity, takže sežeňte krásné, elegantní číše, které na vás dýchnou slavnostním okamžikem. K ruce dále mějte vonné (a nově zakoupené) mýdlo - žádný sprchový gel, který podléhá každodennímu použití (ten znáte). Pro dokreslení okamžiku můžete celou koupelnu obložit svíčkami či rekvizitami z dovolené (sošky, mušle), rozhoďte po zemi polštářky, vhodná místa zasypte sušenými pout puri..

Pokud máte opravdu chuť partnera překvapit, stylizujte se do role služebné, kurtizány či otrokyně, která shledává požitek v tom, že si svého milence důkladně omyje. Oblečte si krátkou sukni a boty na vysokém podpatku. Ňadra nechte odhalená a vyzkoušejte malý trik - na krk si zavěste dlouhé korále. Jednak si budete připadat neotřele a luxusně, protože něco takového nenosíte každý den, a za druhé se vám může zalíbit, jak se při každém pohybu korále přehoupnou přes vaše bradavky... Hezky sem a tam. Nebo rovnou skočte do náruče mýdlových bublin a své tělo polijte těmi z láhve. Nechte si potůčky sektu stékat po prsou, věnujte mu „bublinkový" polibek, kdy si ústa naplníte hroznovou šťávičkou... Nemyslete na to, co přijde potom, ale užívejte okamžiku. Nakonec se s partnerem můžete pěkně pomalu vzájemně osušit ručníkem.

Jaké další rituály si vyžádají minimum příprav, ale setkají se s úžasným ohlasem? A co s tím vším má společného oltář? Čtěte již zítra na ProŽeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám