Hlavní obsah

Sexy fotky slavných krásek. Koukněte se, co všechno ukazují světu!

Foto: Profimedia

Amber Rose se toho vážně nebojí!Foto: Profimedia

Reklama

Jsou slavné, krásné a sexy. A rozhodně to umí dát na odiv. Fanouškům své křivky servírují, jak jen to jde. Sociální sítě jsou tak plné odvážných fotek známých krásek. Třeba tyhle se toho vážně nebojí!

Článek

Sociální sítě jsou fenomén. A podlehly jim i slavné ženy, které jejich prostřednictvím komunikují se svými fanoušky. Ale spíš než o slova jde o fotky. A to o pěkně žhavé! Tohle jsou hvězdy, které se opravdu nestydí a sociální sítě zásobují svými sexy snímky!

Odvážná Amber

Modelka, herečka a hudebnice Amber Rose (32) byla vždycky tak trochu rebel. Nebála se provokovat, nosit odvážné modely, být vždy středem pozornosti. A na jejích profilech tomu není jinak. Dá se říct, že tam láduje jeden žhavý snímek za druhým.

Foto: Profimedia

Modelka Amber Rose na svůj profil pravidelně vkládá hodně odvážné snímkyFoto: Profimedia

Čokoládová Naomi

Ani modelka Naomi Campbell (45) nebyla nikdy žádná stydlivka. Proslula nejen jako hvězda přehlídkových mol, ale také jako divoká dračice, co nejde pro ránu daleko. Nutno jí ale přiznat, že vypadá úchvatně, pětačtyřicet by jí asi nehádal nikdo. Není divu, že je na sebe pyšná a fanouškům se ráda pochlubí sexy fotkami.

Foto: Profimedia

Čokoládová kráska Naomi Campbell je divoška a hodně žhavé jsou i snímky, které servíruje svým fanouškůmFoto: Profimedia

Kyprá Blac Chyna

Americká modelka a umělkyně Blac Chyna (27) má opravdu výrazné tvary, nepřehlédnutelný je především její zadeček. Dokonce za něj získala nehezký titul „nejošklivější zadek Hollywoodu“. Tahle provokatérka si z toho ale nic nedělá, a dál sociální sítě zásobuje snímky, kde její pozadí hraje hlavní roli.

Foto: Profimedia

Blac Chyna získala titul nejošklivější zadek Hollywoodu. Nic si z toho ale nedělá a dál ho vystavujeFoto: Profimedia

Čistotná Demi

Herečka a zpěvačka Demi Lovato (23) je nejen odvážná, ale nejspíš také hodně čistotná. Na své stránky totiž věší dost žhavé obrázky ze sprchy. Pravda je, že jí to na nich dost sluší a nejspíš kdejaký muž při pohledu na tyhle fotky zatouží také po sprše, ovšem ledové, aby se trochu zchladil.

Foto: Profimedia

Demi Lovato se s fanoušky podělila o sexy fotky z koupelnyFoto: Profimedia

Něžná Hana

Hana Nitsche (29) je německá modelka českého původu. Ano, narodila se v Jeseníkách. A je dalším důkazem, že české holky jsou prostě krásné. A její obdivovatelé jsou jistě rádi za každou fotku, kterou na svém profilu zveřejní. Obzvlášť, když jde o takhle odvážné snímky.

Foto: Profimedia

Modelka Hana Nitsche se nemá za co stydět. Možná i proto bez problému zveřejňuje snímky, na nichž je zcela naháFoto: Profimedia

Divoká Rita

Britská herečka a zpěvačka Rita Ora (24) je jednoduše živel. Je plná energie, nechybí jí odvaha a nejspíš se nějakým tím studem netrápí. Rozjet to umí na pódiu i na svém profilu. Koneckonců tyhle fotky by žádná stydlivka nezveřejnila.

Foto: Profimedia

Ani Rita Ora netrpí nedostatkem sebevědomí. I když s těmihle křivkami se ani není čemu divitFoto: Profimedia

Tak co, taky si na profil dáváte sexy fotky?

Reklama

Načítám