Hlavní obsah

Lednové kauzy z showbyznysu: Meghan, Billie Eilish i Řepka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První měsíc v novém roce připomíná spíš scénář k sci–fi filmu než realitu všedních dní. Spolu s koronavirem se světem šíří panika, roušky jsou nedostatkovým zbožím, Mandrage hlásí konec a velký šok zaznamenala i britská monarchie. Meghan a Harry opouštějí královskou rodinu, Tomáš Řepka zas plzeňské vězení.

Článek

Vidím velký špatný, řekla by možná populární věštkyně Jolanda, která zemřela 17. ledna ve věku 55 let, kdyby mohla ještě jednou nahlédnout do svých karet. Její vtipné hlášky bavily český národ a na televizních obrazovkách budou fanouškům bezpochyby chybět.

Zdali začnou chybět emigrující vévoda a vévodkyně ze Sussexu občanům Velké Británie, ovšem tak jasné není. Vše zatím svědčí o opaku. Jaké zprávy plnily stránky lednových novin a se kterou kapelou se musíme na dobu neurčitou (snad ne napořád) rozloučit?

Královští emigranti 

Do třetice všeho dobrého i zlého. A tak se po předchozích nezdarech poslední lednový den nakonec přece jen uskutečnil sáhodlouze plánovaný brexit. Ten ovšem zastínil nečekaný zvrat v královské rodině, který Britové označili vtipnou přesmyčkou – Megxit. Vévodkyně Meghan (38) a princ Harry (35) sdělili prostřednictvím svého instagramového účtu, že se chtějí oprostit od povinností vyplývajících z jejich postavení.

Přáli by si začít pracovat a být finančně nezávislí. Ačkoliv se to i sama královna dozvěděla až ze sociální sítě, dala troufalému páru své požehnání. Dvojice má v plánu začít nový život v Kanadě, čím přesně se budou živit, je však stále ve hvězdách. Třeba to Meghan prozradí v talkshow komičky Ellen DeGeneres (62), kam přislíbila účast.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan se vzdávají královských povinností, na jaře mají přijít o své šlechtické titulyFoto: Profimedia.cz

Šikovný prodejce 

Na srandistu měsíce musíme nominovat Maria Graziana (54). Donedávna neznámý Ital chtěl na webu prodat své staré džíny, místo toho se však změnil v internetovou senzaci. Možná to byl obchodní duch, který Mariovi nedovolil kalhoty vyfotit pouze jako nezáživný produkt na bílém pozadí. V denimových nohavicích se italský sympaťák zvěčnil v roli sexy hřebce a pozornost médií na sebe nenechala dlouho čekat. Snímky polosvlečeného muže obletěly svět. Dnes ho lidé poznávají na ulici a s napětím očekávají, s jakou další komoditou bude obchodovat příště.

Foto: Profimedia.cz

Ital Mario Graziano, který žije v britském Cornwallu, se postaral o virální senzaciFoto: Profimedia.cz

Valentýnské odhalení 

Svlékla se i zpěvačka Rihanna (31). V odvážných snímcích představila valentýnskou kolekci spodního prádla autorské značky Savage X Fenty, s níž jí pomáhal návrhář Adam Selman (37). Sexy soupravy jsou určeny nejen ženám s modelkovskými mírami, ale i těm, které se výstavní figurou pyšnit nemohou. Nové řadě dominují odstíny růžové a červené, smyslné krajky i metalické odlesky. Kousky od barbadoské krásky navíc vůbec nejsou cenově přemrštěné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Překvapíte v nich na svátek zamilovaných i svého partnera?

Foto: Profimedia.cz

V kampani na novou kolekci spodního prádla je Rihanna zatraceně sexyFoto: Profimedia.cz

Ceny na rozdávání

V hollywoodském světě se toho odehrálo mnohem víc. Hned koncem prvního lednového týdne se rozdávaly Zlaté glóby. Sošku za nejlepší drama získal film o první světové válce s názvem 1917 a v kategorii nejlepší komedie a muzikál zvítězil snímek Quentina Tarantina (56) Tenkrát v Hollywoodu. Pokud jste je ještě neviděli, je nejvyšší čas to napravit.

O tři týdny později se vyhlašovala ocenění hudební. Letošní 62. ročník Grammy Awards patřil osmnáctileté Billie Eilish, která si z sálu odnášela hned pět prestižních cen. Zpěvačka je kromě svého pěveckého talentu proslulá také extravagantním vzhledem a ani na udílení se nehodlala omezovat nějakým dress codem. Komplet od Gucciho doplnila oblíbenou rouškou (při vyhlašování ji sundala), a přestože si tenkrát při pohledu na její podivný doplněk mnoho lidí klepalo na čelo, aktuálně je po ústenkách obrovská sháňka. Jenže za to nemůže Billie Eilish, nýbrž nákaza z Číny.

Foto: Profimedia.cz

Billie Eilish dorazila na udílení cen Grammy v prapodivném modelu značky Gucci Foto: Profimedia.cz

Z fotbalisty spisovatel?

Kromě informace o koronaviru obletěla Českou republikou také zpráva, že Tomáš Řepka (46) opustil brány věznice. Předčasný odchod mu umožnilo podmíněné propuštění, tak nezbývá než doufat, že se tam zase brzy nevrátí. O tom, jak se žije za mřížemi, chce informovat prostřednictvím své nové knihy. Stane se snad z tehdejšího fotbalového reprezentanta spisovatel na plný úvazek?

Foto: Profimedia.cz

Tomáš Řepka si užívá svobody. Za mříže ho soud poslal kvůli řízení v opilosti, zpronevěře a za inzerování falešných erotických služeb jménem exmanželky Vlaďky Erbové (38)Foto: Profimedia.cz

Smutný konec Mandrage

O změně kariéry budou muset možná uvažovat i členové hudební skupiny Mandrage. Dlouhých devatenáct let těšili fanoušky svými popovými hity, mezi které patří bezpochyby Šrouby a matice, Františkovy lázně či Hledá se žena. Ve středu 29.1. se na facebookovém profilu kapely objevil příspěvek, ze kterého muselo mrazit nejednomu fanouškovi. Kvůli osobním problémům frontmana Víta Starého (31) museli spoluhráči zrušit plánované turné Dlouhej únor.

Zpěvákovy potíže nejsou banální záležitostí (nepotvrzené informace hovoří o závislosti na drogách), a protože bez hlavního lídra Mandrage fungovat nemůže, čeká populární skupinu pravděpodobně už jen rozpad. Poslední rozloučení, poslední koncert, proběhne dnes v Praze ve Foru Karlín. Vít Starý se však rozhodl tady nevystupovat. „Voláme našim kamarádům, zpěvákům, producentům, všem, které máme rádi, a zveme je, aby nám pomohli pochovat naši kapelu," stálo ve zmíněném příspěvku, a tak frontmana zastoupí několik jiných zpěváků. Bude to smutný koncert!

Foto: Profimedia.cz

Frontman kapely Mandrage Vít Starý se v soukromém životě potýká s problémy, které se podepisují na jeho vzhledu. Drogová závislost je zatím jen nepotvrzená domněnka, která v České republice kolujeFoto: Profimedia.cz

Ohlédnutí do nedávné minulosti máte za sebou. Co vás čeká příští měsíc? To vám prozradí únorový tarotoskop!

Reklama

Načítám