Hlavní obsah

Zpět po 10 letech: Jak se členky Pussycat Dolls změnily?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aby comebacků v roce 2019 nebylo málo, návrat na pódia ohlásila i skupina Pussycat Dolls v čele s Nicole Scherzinger. Jak vypadají členky holčičí skupiny deset let od rozpadu? A proč jim jedna zpěvačka chybí?

Článek

Po deseti letech se členky americké popové skupiny Pussycat Dolls sešly na pódiu, i když v trochu jiné sestavě. Koncem listopadu si daly na své profily fotku s daty turné a ohlásily velkolepý comeback. Jsou o trochu starší (Nicole Scherzinger asi i o pár plastik bohatější), mají vytříbenější módní vkus než v roce 2005 a tančí a zpívá jim to pořád stejně dobře. Také jste zbožňovali hity Don’t Cha a Buttons?

Jen taneční skupina

Uskupení Pussycat Dolls vzniklo v roce 1995 původně jako taneční skupina. Nejvýraznější členkou byla a pořád je Nicole Scherzinger (41), jejíž hlas je slyšet ve všech písních, zbytek se stará o vokály a taneční výkony. První album se jmenovalo PCD (2005), druhé Doll Domination (2008) a dočkalo se dalších dvou edic.

Foto: Profimedia.cz

Pussycat Dolls v roce 2005, zleva: Kimberly Wyatt (37), Jessica Sutta (37), Nicole Scherzinger (41), Ashley Roberts (38), Carmit Bachar (45) a Melody Thornton (35)Foto: Profimedia.cz

Jedna členka sem, druhá tam

Skupinu založila choreografka Robin Antin (58) už v 90. letech, ale všem známá sestava šesti tanečnic a zpěvaček se dala dohromady až v roce 2003. Složení skupiny se změnilo o pět let později, kdy Pussycat Dolls opustila Carmit Bachar (45). Nyní se vrátila, zato chybí Melody Thornton (35).

Kapela se rozpadla v roce 2010, a jak se dalo očekávat, Nicole Scherzinger se vrhla na sólovou dráhu. Po celou dobu byla totiž nejvýraznější a ostatní členky se časem staly v podstatě jen tanečnicemi. S tím měla problém především Melody Thornton, která vynikala spíš zpěvem než tancem – reagovala na to odchodem a o comebacku se vyjádřila jako o „noční můře“.

Foto: Profimedia.cz

Pussycat Dolls v roce 2008, kdy je opustila Carmit BacharFoto: Profimedia.cz

Správná konstelace hvězd

Nápad dát skupinu zase dohromady měla její zakladatelka Robin Antin a nemusela nikoho přemlouvat: všechny členky po tom údajně celou dobu toužily – tedy až na Melody. V nových rozhovorech prohlašují, jak skvělý tým jsou a i po deseti letech to ve studiu „zapadlo do sebe“. Sice má každá svou kariéru, vdaly se, mají rodiny, ale pořád doufaly, že staré hity někdy opráší. Dle jejich slov byl jednoduše teď ten správný čas začít vystupovat zase spolu.

Foto: Profimedia.cz

Pussycat Dolls jsou znovu ve hře, chybí jen Melody Thornton, která pracuje na svých vlastních písničkách a sólo kariéřeFoto: Profimedia.cz

Laciné vystoupení, nebo skvělá show?

Na duben chystají turné, ale jen po Británii, takže se zatím můžete na internetu podívat na záznam z vystoupení v britském X Factoru, kde předvedly parádní comebackovou show a také kousek nové písně s názvem React. Polovina fanoušků šílela štěstím a druhá pohoršením, protože podle nich bylo vystoupení na hranici porna. Oblečené byly zpěvačky sice opravdu spoře a taneční kreace byly dost odvážné, ale že by to bylo až tak pobuřující?

Foto: Profimedia.cz

Foto z vystoupení v britském X Factoru, kde byla Nicole Scherzinger (uprostřed) členkou poroty. Na závěr jim vestoje tleskal i samotný hlavní porotce Simon Cowell (60)Foto: Profimedia.cz

Turné a nové hity?

Kdy vyjde song React celý a jestli bude nové album a další koncerty, je zatím ve hvězdách, ale Nicole Scherzinger prozradila, že novinky rozhodně chystají. Je otázka, co tím míní – zda to opět nebude spíš „Nicole a její tanečnice“ jako v minulosti. Nechte se překvapit a mezitím si z nostalgie pusťte třeba Jai Ho!, jeden z posledních větších hitů před comebackem.

Foto: Profimedia.cz

Letos 30. listopadu – Pussycat Dolls po deseti letech znovu spolu, zleva: Jessica Sutta, Kimberly Wyatt, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts a Carmit BacharFoto: Profimedia.cz

Hudební novinky chystá i Selena Gomez, která se na pódia vrátila po dvou letech.

Načítám