Hlavní obsah

Kočárky inspirované životem. Ať každý den stojí opravdu za to!

Foto: crystalbaby.cz/Klára Bartheldi

Prémiovost kočárků Joolz oceňuje i Veronika Kopřivová se svou rodinouFoto: crystalbaby.cz/Klára Bartheldi

Rodiče velmi dobře vědí, že rodičovství je práce na plný úvazek. I přesto se každou volnou chvilku snaží být se svými nejmenšími. Jsou totiž chvíle, které se nebudou opakovat. První společná procházka s kočárkem, první úsměv, první zoubek, první krůčky a mnoho zdánlivě obyčejných okamžiků, které se ovšem nečekaně vryjí do srdce. V Joolz se inspirují všemi těmito okamžiky!

Článek

Narození miminka převrátí rodičům život tak jako nic jiného na světě. Kéž by se dalo na rodičovství připravit, aby novopečené rodiče nic nepřekvapilo. Pokud se na rodičovskou roli chystáte, tak jste od svých zkušenějších přátel nebo rodičů asi slyšeli, že začátky budou těžké, ale krásné. Pravděpodobně jste dostali seznam toho, co budete potřebovat, nebo jste obdrželi rady, o kterých jste si mysleli, že je určitě nebudete potřebovat. Kdyby tak člověk věděl… I ta nejmenší pomoc, která přijde v pravý okamžik, je jako nejvřelejší obětí. A přesně takové jsou kočárky Joolz. Inspirované skutečným rodičovstvím, motivované snahou pomoci i v těch nejmenších maličkostech a navíc odpovědné k sobě i okolí.

Foto: crystalbaby.cz/Klára Bartheldi

Kočárky Joolz: Pozitivní přístup k životuFoto: crystalbaby.cz/Klára Bartheldi

Pozitivní přístup k životu: Positive design

Joolz utváří kolektiv nadšenců, a především rodičů s jednou společnou vírou, že: Pozitivní design může skutečně pomáhat. Naší snahou je dát tomu, co děláme, vyšší význam, a proto navrhujeme bezpečné, ergonomické stylové kočárky, které lze lehce složit a s lehkostí s nimi manévrovat s důrazem na praktičnost udržitelnost.“ Typický a nezaměnitelný design kočárků Joolz poskytuje pohodlí, které dokonale naplňuje potřeby dětí a díky použitým materiálům jsou udržitelné, organické a odolné.

Věděli jste, že…?

  • Kočárky Joolz jsou vyrobené pro více lásky a méně odpadu. Díky nadčasovému designu a desetileté záruce vás budou bavit i celé roky. Nezapomeňte zaregistrovat svou záruku do šesti měsíců od data nákupu na stránce joolz.com.
  • Značka Joolz se zaměřuje na zpracování udržitelných materiálů tkanin a výrobních procesů. Namísto toho, aby se plastové lahve vyhazovaly, vznikají z nich nové produkty. Přeměnou starého recyklovaného plastu na udržitelné tkaniny vytvářejí v Joolz úžasnější svět pro budoucí generace. Každý krok se počítá!
Foto: crystalbaby.cz

Prémiová značka kočárků Joolz: Příslib pro lepší světFoto: crystalbaby.cz

✔ 100 % udržitelných materiálů

✔ Vyrobené z PET lahví

✔ Recyklované a přetvořené do tkanin prémiové kvality

  • Jeden kočárek, jeden strom. Za každý kočárek Joolz, který na ulici potkáte, je vysazený strom v jednom z lesů Joolz Brith v Asii, Africe, Evropě nebo Jižní Americe. Pokud si koupíte jakýkoliv kočárek od Joolz, váš strom se připojí ke stovkám tisíců dalších a podpoří tak zelenější svět.
Foto: crystalbaby.cz

Jeden kočárek Joolz, jeden stromFoto: crystalbaby.cz

Tip: Koupili jste si nový kočárek Joolz? Vybalte ho a zabavte se s kartonovou krabicí. Zapojte kreativitu a nechte se zavést do světa fantazie, kterou vám z Joolz nabízí. Vystřihněte roztomilý předtištěný střih, a vytvořte zvířátko, lampu, letadlo nebo i židli. Ozdobte tak pokoj svého nejmenšího.

Foto: crystalbaby.cz

Využitelné obaly: Zabavte se s kartonovou krabicí od JoolzFoto: crystalbaby.cz

Joolz Geo3: Kočárek bez omezení!

Současná i nová generace rodičů si naplno užívá života. Kromě náročné práce je rodinná činnost naplněná zábavnými vycházkami, výlety, koníčky – na co si jen vzpomenete. V nedávné době přišel Joolz na trh s novým kočárkem Joolz Geo3, který je odolný v létě i v zimě a který poskytuje svobodu na procházkách v jakémkoliv terénu. Díky svému super velkému koši, terénním kolům a možnosti rozšíření na duo verzi dává Geo3 rodičům možnost vydat se, kamkoliv si přejí.

Vyrážíte letos v létě s rodinou za sluncem? Žádný problém! Se zabudovaným letním sedátkem, ventilací v hluboké korbičce, která je schválená pro spánek i přes noc, a s extra velkou sluneční stříškou UPF 50+ je ratolest vždy chráněna. Zhoršuje se počasí? Díky voděodolným tkaninám a ochrannému štítu proti větru s XL kapucí jste vždy připraveni. A pokud potřebujete vyběhnout na rychlý nákup do supermarketu? Tento kočárek dokážete během chvíle složit a připravit k akci.

Foto: crystalbaby.cz

Joolz Geo3: Kočárek neomezených možnostíFoto: crystalbaby.cz

Joolz Aer +: Více než jen neuvěřitelně lehké golfky

Kočárek Joolz Aer+ patří mezi důležité členy rodiny Joolz. Chystáte se cestovat letadlem? Můžete být bez obav! Kočárek Joolz Aer+ zvládne cestování spolu s vámi, přímo v kabině letadla a vždy při ruce pro nejmenšího člena rodiny. Kamkoliv se vydáte, Joolz Aer+ bude stále při vás.

Nový kočárek Joolz Aer+ je oceněn prestižní známkou Red Hot Awards za design. Také získal cenu iF Design Award. Váží pouhých šest kilogramů.
Foto: crystalbaby.cz

Joolz Aer+: Kočárek oceněný prestižní známkou Red Hot Awards za design Foto: crystalbaby.cz

Joolz Hub+: Užijte si čilý městský ruch

Kočárek Joolz Hub+ je stvořen pro rušné podmínky velkoměsta. Je kompaktní, lehký, stylový a zároveň velmi pohodlný. Alfou a omegou jsou velká zadní kola, která zaručují hladkou jízdu s manévrováním jednou rukou.

Joolz Hub+ lehce a bez obtíží projede rušnými ulicemi města. A pokud se vaše plány protáhnou až do večerních hodin, budete díky integrovanému LED osvětlení perfektně viditelní! Pokud potřebujete naskočit do vlaku nebo do taxíku, sklopíte Joolz Hub+ snadno a rychle do kompaktní velikosti. Díky ramennímu popruhu jednoduše přehodíte přes rameno a můžete vyrazit.

Foto: crystalbaby.cz

Kočárek Joolz Hub+: Stvořený pro rušné podmínky velkoměstaFoto: crystalbaby.cz

Joolz Day+: Dokonale inteligentní a komfortní

Hledáte prémiový kočárek? Již nehledejte! Joolz Day+ je jednoduchý nejen na pohled, ale jednoduchý je svým praktickým způsobem používání. Kočárek Joolz Day+ je ceněn pro svou eleganci, inteligenci, komfort a odolnost při mnohaleté využitelnosti.

Mysleli jsme úplně na všechno. Pohodlný design, který roste s vaším dítětem a který se přizpůsobí každému rodiči se snadným ovládáním jednou rukou. Kočárek je vylepšen o LED osvětlení, které zlepší viditelnost a zároveň budete nepřehlédnutelní.
Foto: crystalbaby.cz

Kočárek Joolz Day+ je ceněn pro svou eleganci, inteligenci, komfort a odolnost při mnohaleté využitelnostiFoto: crystalbaby.cz

Kromě své desetileté záruky je kultovní kočárek Joolz Day+ dokonale inteligentní. Prostřednictvím velkých předních kol můžete pohodlně projíždět městem i přírodou. Kromě toho můžete očekávat vysoký komfort a velmi snadnou manipulaci jak pro vaše dítě, tak i pro vás. Díky vylepšeným pohyblivým a odpruženým kolům je velmi obratným a kompaktním parťákem. Abyste měli vše stále po ruce, velký nákupní koš nabízí snadno přístupný úložný prostor pro hračky i malý nákup.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám