Hlavní obsah

Manikúra jako od profesionála aneb Krásné nehty zvládnete i sama doma

Foto: shutterstock.com

Vytvořte si vánoční nehty: Bílé, nebo červené? S NaniNails si můžete hrát a mít na nehtech cokolivFoto: shutterstock.com

Krásné a upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. Pokud přemýšlíte nad nehtovou modeláží, není nutné navštívit drahé nehtové salony. Prvotřídní péči si můžete dopřát i z pohodlí domova. Pečujte o sebe s láskou!

Článek

Toužíte po tom, aby nehty vypovídaly o vaší osobnosti či náladě a mohla jste jim dodat barvu, která odpovídá vaší představě? Přesně takovou péči si můžete dopřát s moderními a trendy barevnými gel laky.

Profesionální manikúra jedním tahem

Gel laky se nanáší stejně jako klasické laky na nehty, ale vydrží podstatně déle (dva až tři týdny). Oproti klasickým lakům na nehty mají tu výhodu, že nemusíte čekat a „z plných plic foukat“, až lak na nehtech dostatečně zaschne. Díky tomu, že se gel laky vytvrzují pomocí UV či LED lampy, jsou nehty hotové již během 30 až 60 vteřin.

Foto: shutterstock.com

Gel laky jsou ideální pro ty z vás, které chtějí mít krásné nehty během chvíle. Nehty vypadají, jako byste právě vyšla ze salonuFoto: shutterstock.com

Používáním gel laku získáte mnohem víc než jen dokonale krásnou barvu:

  • Gel lak zpevňuje slabé a lámavé nehty. Díky pružnému materiálu nedochází ke zraněním nehtu při jeho zlomení.
  • Vydrží na nehtech až 3 týdny. Klasický lak vydrží sotva pár dní, než se začne odlupovat.
  • Snadné a rychlé nanášení během půl až jedné hodiny. Oproti UV gelu nebo jiné modeláži zvládne gel lak opravdu každý.
  • Gel lak nezapáchá jako klasický lak.
  • Z dlouhodobého hlediska šetří peníze. V salonu byste za manikúru zaplatili mnohem víc.
  • Dostupný výběr všech klasických i třpytivých barev s možností efektových gel laků (termo, magnetické).

Na dobrém e-shopu můžete vybírat z velkého množství moderních barevných gel laků. Správná barvička oživí vzhled nehtů a udrží je krásné po dobu dvou až tří týdnů. Navíc díky příznivé ceně a snadnému způsobu odstranění můžete odstíny barev měnit jako ponožky – klidně podle nálady či počasí.

Skvělý pomocník do začátku

Láká vás úprava nehtů gel lakem, ale nejste si úplně jisté, jak začít a po čem sáhnout? Pro všechny nehtařky začátečnice jsou ideálním řešením sady pro nehtovou modeláž gel lakem. Je v nich všechno, co budete do začátku k modeláži gel lakem potřebovat. V nabídce přední české nehtové kosmetiky NaniNails je možné nalézt cenově zvýhodněné produkty, které jsou díky svému luxusnímu balení vhodné i jako dárek. A že je z čeho vybírat!

Nechte se inspirovat pro tu nejkrásnější vánoční manikúru a obdarujte sebe nebo své blízké produkty NaniNails. Ať už se vydáte do kamenných obchodů, nebo budete přemýšlet o svých barevných favoritech z pohodlí domova, možností máte nespočetně. Na své si přijdou zkušené nehtařky stejně jako úplné začátečnice.

Zvládnu to i já? Samozřejmě!

Aplikace gel laků je opravdu snadná. Naneste ho jako běžný lak na nehty, vytvrďte v UV či LED lampě a máte hotovo. Aby však manikúra byla opravdu krásná a vydržela, je třeba dodržet ověřené postupy.

  1. Zmatněte nehty brusným blokem. Nikdy nehty nepilujte, mohla byste si je poničit!
  2. Naneste Nail Prep, který slouží k odmaštění nehtu.
  3. V další fázi přichází na řadu Primer Bonder neboli přilnavač, díky kterému vám gel lak bude bez problému držet.
  4. Aplikujte bázi v podobě Base Coat, na něj barevný gel lak a poté už jen Top Coat pro závěrečný lesk.
  5. Každou vrstvu vytvrďte zvlášť!

Co je české, to je hezké

Přední česká značka nehtové kosmetiky NaniNails provozuje kromě e-shopu také několik kamenných prodejen v Česku i zahraničí. Můžete si sem přijít pro cenné rady, inspiraci na vánoční outfit svých nehtů nebo se na vlastní oči přesvědčit, jestli zvolená barevná kombinace odpovídá vašim představám.

Rozsáhlý výběr gel laků, UV gelů, nehtového zdobení či dalšího příslušenství pro nehty nenechá chladnou žádnou ženskou duši se smyslem pro krásno. Tvořte si manikúru z pohodlí domova a dejte sbohem neupraveným nehtům jednou provždy!

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám