Hlavní obsah

Seznamování po internetu? Poradíme, jak se při tom nespálit

Foto: INTERNET PORTAL

Myslíte to se seznámením vážně? Pokud ano, vyberte si na seznamování profesionály a registrujte se na www.seznamte.seFoto: INTERNET PORTAL

Reklama

Bojíte se, že na seznamkách číhají samá sexuchtivá individua? U nás naleznete pouze ověřené profily. Možná jste slyšeli nebo četli nejrůznější historky o sexuálních loudilech z prostředí internetového seznamování, které mohou být někdy komické, ale jindy bohužel spíše odrazující. Ano, na internetových seznamkách, kde neprobíhá řádné ověřování uživatelů, se to jistě stát může. Na podobné praktiky však u nás nenarazíte.

Článek

Pokud hledáte vážný vztah, Seznamte.se je ideální volbou. Jedná se totiž o solidní seznamku, která profily uživatelů průběžně ověřuje, a to dokonce hned několika metodami. Takových profilů v naší databázi naleznete zhruba 300 tisíc! Stále vám připadá, že šance na novou lásku jsou malé? Naopak! U nás jsou registrovaní uživatelé různého věku, ze všech krajů a všichni by se rádi seznámili. Tak proč to také nezkusit?

Registrace je velmi jednoduchá, intuitivní a všechny ženy automaticky získávají plné členství zdarma. Využívat tak můžete všechny funkce, které naše stránky nabízejí, a nezaplatíte za to ani korunu. K dispozici vám bude například rychloseznamka, vědecký dotazník, průvodce randěním a zajímavé články v lifestylovém magazínu včetně rad a tipů.

Seznamování na internetu je plné různých úskalí. Vyberte si nejlepší seznamku Seznamte.se

Skvělé funkce, které vám seznamování zjednoduší

Rychloseznamku ocení zejména ty z vás, které nemají příliš mnoho času a chtějí své sympatie vyjadřovat jednoduše na základě fotografie. Ve svém profilu najdete statistiku, kde naleznete všechny profily, které jste označily tlačítkem „líbí se mi“. Zároveň se také dozvíte, pokud někdo takto označí vás. Stačí pár kliknutí a rande na dnešní večer může být domluveno.

Seznamovací dotazník naopak dovoluje cílit na partnera mnohem přesněji. Rády byste se seznámily se sportovcem, milovníkem kultury, nebo cestovatelem? Portálu můžete tyto preference „nadiktovat“ a on vám tak s vyšší pravděpodobností vybere někoho, o koho budete opravdu stát.

Vaše data jsou a budou v naprostém bezpečí!

Další výhodou portálu Seznamte.se je, že veškeré vaše osobní informace jsou u nás v bezpečí. Používáme šifrovací protokoly TLS, které zaručují, že nehrozí žádné riziko úniku citlivých údajů, což bývá obzvláště u seznamek častou obavou uživatelů.

Nebojte se seznamování na internetu. Seznamka Seznamte.se je tu pro vás

Podpora je u nás samozřejmostí

A jak to funguje s případným zrušením profilu? Zatímco některé seznamky to nedovolují nebo jsou s tím potíže, Seznamte.se tuto funkci bez problémů umožňuje. Pokud se rozhodnete, že již dále nechcete využívat služby seznamky, stačí požádat o zrušení a do tří dnů bude profil smazán. Nemusíte se tak bát, že by informace o vás dále kolovaly internetem a registrací vůbec nic neriskujete.

Seznamte.se je tu pro vás!

Tak na co ještě čekáte? Pokud hledáte vážný vztah a rády byste našly někoho, kdo má zájem o to samé, pak budete na Seznamte.se na tom správném místě.

Reklama

Načítám