Hlavní obsah

Single život, nebo život v páru?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již dávno nejsou nazývány bezdětné třicetileté ženy bez partnera starými pannami. Dnešní doba je jiná. Stejně tak i pohled na vztahy. Po čem spíše ženy touží? Po single životě, nebo po životě v páru?

Článek

Život o samotě může být fajn. Ve chvíli, kdy chcete být sama a netoužíte po lásce, je single život ideálním řešením. Nemáte v podstatě žádné zbytečné starosti. Můžete si dělat cokoli a kdykoli se vám zachce. Nikomu se nemusíte zpovídat z toho, kde jste byla, ani kdy se vrátíte domů. Nemusíte se o nikoho starat. Nemusíte nikomu prát, žehlit, vařit, po nikom uklízet.

Když máte potřebu s někým si popovídat nebo si někam vyrazit, jednoduše zavoláte své kamarádce nebo kamarádovi, a zajdete si do města za zábavou. Můžete se věnovat svým koníčkům, budovat kariéru, utrácet si vydělané peníze, za co jen budete chtít. V tomhle směru vypadá single život jako naprostá idylka. Jenže nic není tak růžové, jak se může na první pohled zdát.

Seznamování na internetu vážně funguje. Zvládli to ostatní, zvládnete to i vy! Tak směle do toho!

Ve dvou se to lépe táhne

Pokud však žijete single životem nedobrovolně a v koutku duše toužíte po lásce, je na čase něco změnit. Začněte se poohlížet po partnerovi, který by mohl rozveselit váš dosavadní život. Život ve dvou je výhodnější z mnoha aspektů.

V první řadě jste na všechno dva. Každý problém a každá starost je poloviční, když vše řešíte společně. Každá radost je dvojnásobná, když se spolu radujete. Pokud se vám podaří seznámit s partnerem, se kterým si budete rozumět, máte vyhráno. Budete mít jistotu, že ať se stane cokoli, budete mít v partnerovi oporu. Další výhodou života v páru je i finanční stránka věci. Přece jen je výhodnější platit nájem, inkaso, internet a další poplatky společně než vše hradit z jednoho platu.

Ráno registrace, večer rande? To není sen, to je realita!

Že nevíte, kde hledat? Pokud nemáte ve svém okolí nikoho, s kým byste si dokázala život představit a pokud už vás nebaví obcházet bary a diskotéky a hledat partnera tam, máme pro vás řešení. Stačí, když se zaregistrujete na prémiovou seznamku Elite Date, vytvoříte si uživatelský profil, a hledání partnera může začít.

Na Elite Date je více mužů než žen. Vybírejte ze 110 000 ověřených uživatelských profilů

Vyfiltrujte si partnera na míru svým očekáváním

Během malé chvilky si můžete vybírat z široké nabídky partnerů, kteří odpovídají tomu, co hledáte. Jednoduše si nastavíte filtr, stisknete tlačítko „Vyhledat“ a okamžitě máte před sebou desítky partnerů, které hledáte. Během pár dní se tak můžete seznámit s celou řadou zajímavých mužů, které byste v běžném životě nejspíše nikdy nepotkala.

Reklama

Související témata:

Načítám