Hlavní obsah

Skvělá seznamka? U plotny!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zapomeňte na seznamku přes internetFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sháníte partnera a internetové seznamky vám nevyhovují? Seznamujete se radši tváří v tvář a ještě si přitom rádi užijete zábavu? A zajímáte se alespoň trošku o vaření či o kulinářství? Pak pro vás máme super tip!

Článek

Představíme vám seznamku, při které se seznamujete hezky naživo a ne skryti za počítačem - u vaření! Tedy přesněji v kurzu vaření, který má seznamování v podtitulu!

Proč se neseznámit při vaření?

Možná jste si všimly, že vaření a kulinářství prodělává v poslední době jistou renesanci. A díky tomu vznikají jako houby po dešti různé kurzy vaření, kde se naučíte vařit za použití kvalitních surovin různé zajímavé pochoutky. A právě vaření je proces, při kterém mezi sebou lidé komunikovat musí, takže jisté chytré hlavy napadlo: proč některý z kurzu nezaměřit na možnost seznámení? Vařit se učí muži i ženy

Nebojte se, že byste se na takovém kurzu sešla pouze se samými ženami, protože muži o vaření nestojí. To už dnes rozhodně neplatí a osazenstvo kurzu je tak namícháno hezky půl na půl. Jeden z takových kurzů můžete absolvovat například pražském Žižkově.

A jak seznamka při vaření probíhá? Jedná se o běžné kurzy vaření, ale rozdíl je v tom, že sem přicházejí lidé, kteří by se rádi seznámili. Dvacet až třicet účastníků kurzu jsou pečlivě namixováni, aby se k sobě hodili věkem a aby byla obě pohlaví zastoupena rovnoměrně.

Od skleničky k vaření

Po příchodu obdržíte welcome drink a shlédnete „terén". Zakrátko se ale vrhnete do kulinářské akce, kdy pod vedením zkušeného kuchaře vyrobíte po skupinkách úžasné lahůdky. A jelikož při vaření mluvit a spolupracovat musíte, vzniká tak prostředí, ve kterém se „balení" a seznamování děje jaksi mimoděk. Přirozená atmosféra se pak ještě prohloubí při ochutnávce pokrmů a případně při party, která po dokončení jídel následuje. Znáte to, při skleničce dobrého vína se dobře rozebírají kuchařské úspěchy a neúspěchy a brzo lze najít společnou řeč..., takže se není čemu divit, že někteří účastníci kurzů spolu pokračují ještě dále.

Když se neseznámíte, alespoň si pochutnáte!

Tak co, myslíte si, že je možné se při vaření seznámit? Uznejte, že i v případě, že se neseznámíte, nejde o ztracený čas - minimálně se naučíte vařit nový pokrm, dobře se najíte a napijete v milém prostředí, a to za to jistě stojí!

Reklama

Související témata:

Načítám