Hlavní obsah

Novinky pro kosmetický kufřík

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyzkoušejte novinky ze světa kosmetikyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dekorativní kosmetika vám dělá průvan v peněžence? Vyzkoušejte levnější variantu laků na nehty. Spirálka vaší řasenky nekopíruje správně řasy? Vyměňte ji za tvarově odlišnou. Stýská se vám po rozkvetlé louce? Zahalte se do obláčku nové vůně. Máme právě pro vás inspirativní novinky.

Článek

Rychleschnoucí laky

Laky 60 Seconds od Rimmel London mají tu úžasnou vlastnost, že zasychají téměř okamžitě. Manikúra je hotová během chvilky a vaše nehty získají dokonalý, super hladký vzhled.

Rychleschnoucí složení není ale jedinou předností. Štěteček Pro-cision zajišťuje absolutně precizní a profesionální aplikaci. Delší a pružnější chloupky zaručují, že lak je nanášen s neuvěřitelnou lehkostí a v tom správném množství. Paleta barev je tak široká, že si vybere každý a cena je pouhých 59 korun.

Pochlubte se křivkami svých řas

S řasenkou Sexy Curves od Rimmel London budou vaše řasy až o 70 % více natočené a se smyslným objemem. S jedinečným trojitě zakřiveným kartáčkem, jenž má perfektní siluetu přesýpacích hodin, dosáhnete neuvěřitelně sexy řas, jaké jste ještě neměla. Pružný aplikátor se dvěma druhy štětinek zaručí smyslný look. Kratší štětinky zase dodávají objem a delší řasy natočí a oddělí jednu od druhé. Složení mascary je obohacené o kolagen, proteiny a vitaminy, které řasy posílí. Efekt krásných prodloužených, plných, tvarovaných a zvednutých řas vydrží celý den. Obal řasenky je v módní metalické fialové barvě a kartáček tvarovaný do tvaru ženských křivek nevynechá jedinou řasu a dělá z řasenky skutečný skvost. Řasenka Sexy Curves stojí 165 korun.

Foto: archiv firem

Vychytávky pro váš kosmetický kufříkFoto: archiv firem

Vůně přivolávají vzpomínky

Flakon parfémované vody DAISY je důmyslný, ale hravý. Hrstka zlatých sedmikrásek na lahvičce potěší oko. A jaká vůně je v ní ukrytá? Svěží tóny lesních jahod, fialkových lístků a rubínově červeného grapefruitu jsou jemnější. Zatímco srdce vůně naplno rozkvétá s jasmínovými a fialkovými okvětními plátky a gardénií. Výrazně ženské květinové tóny se nepřerušovaně mísí s jemným pižmem, a tak zanechávají opulentnější a bohatší svůdně květinový pocit s dotykem sofistikovanosti. Parfémová voda Daisy z řady Marc Jacobs stojí 1650 korun a vyhovuje ženám, které uznávají osobitý styl. Pokropte se vůní a svět se vám bude zdát barevnější.

Vybraly jste si? Potěšte se některým kosmetickým kouskem, získáte rafinovaný šmrnc. A navíc, když se obdarujete, uděláte si radost. A radosti přece není nikdy dost!

Reklama

Související témata:

Načítám