Hlavní obsah

Slavné hvězdy, které letos oslaví padesátku. Vypadají na to?

Foto: Profimedia

Herečka Julianna Margulies vypadá výborně. Málokdo by hádal, že jí bude brzy padesátFoto: Profimedia

Reklama

Možná je denně vídáte v televizi či na stránkách časopisů. A vždy vypadají skvěle. Čas ale zastavit nedokážou. Tyhle slavné hvězdy letos oslaví padesátiny. Hádali byste jim jejich věk?

Článek

Jsou slavné a jejich vzhled je živí. Dbají o sebe, makají na sobě a skoro by se zdálo, že nestárnou. Ale čas měří všem stejně, tedy i celebritám. A tyhle letos čekají hodně zásadní kulatiny, oslaví totiž padesátiny.

Cindy Crawford

Modelku Cindy Crawford čeká velká narozeninová oslava už za pár dní, přesně 20. února. Kráska, která dobyla přehlídková mola a v náruči ji měli takové hvězdy, jako třeba Richard Gere či Jon Bon Jovi, ale do starého železa rozhodně nepatří. Pořád vypadá výborně a důkazem jsou nedávno nafocené žhavé snímky s Naomi Campbell (45) a Claudií Schiffer (45).

Foto: Profimedia

Cindy Crawford to má za pár. Padesátiny oslaví už 20. únoraFoto: Profimedia

Halle Berry

Herečka Halle Berry toho i přes silnou cukrovku a ucho, na které téměř neslyší, dokázala opravdu hodně. Zazářila v mnoha filmech a stala se i hvězdou Bondovky Dnes neumírej. Padesátiny, které oslaví 14. srpna, ji tak rozhodně nemohou nijak zaskočit.

Foto: Profimedia

Ani Halle Berry tomu neunikne, i ji čekají letos hodně kulaté narozeninyFoto: Profimedia

Mike Tyson

I legendární boxer Mike Tyson stárne. Divočáka, který se proslavil nejen vyhranými tituly, ale i tím, že v roce 1997 svému protivníkovi při zápasu ukousl kus ucha a byl diskvalifikován, čekají padesátiny 30. června. Pravda ale je, že díky sportu se pořád může pyšnit skvělou figurou a vyrýsovanými svaly.

Foto: Profimedia

I kdyby ukousnul ucho sám sobě, čas prostě nezastaví. Mikemu Tysonovi bude letos také padesátFoto: Profimedia

Cynthia Nixon

Herečku Cynthii Nixon znáte nejspíš jako charismatickou zrzku ze Sexu ve městě. A možná také jako jednu z celebrit, které se veřejně přiznaly ke své lesbické orientaci. Každopádně i tahle slavná dáma se letos zařadí mezi padesátnice, velký den ji čeká 9. dubna.

Foto: Profimedia

9. duben bude velkým dnem pro Cynthii NixonFoto: Profimedia

Adam Sandler

Říká se, že ženy stárnou, ale muži zrají. Jestli je to i případ herce Adama Sandlera, posuďte sami. Padesáté narozeniny tuhle hvězdu filmů, jako je třeba Zkus mě rozesmát, Kurz sebeovládání či Velký táta, čekají 9. září.

Foto: Profimedia

Co Adam Sandler? Tipovali byste, že mu v září bude padesát?Foto: Profimedia

Janet Jackson

Zpěvačka a sestra zesnulého krále popu Michaela Jacksona Janet Jackson v poslední době plnila stránky novin především kvůli šuškandě, že trpí rakovinou hlasivek. Zpěvačka sice problém s hlasivkami a nutnost operace potvrdila, o rakovinu se ale prý nejedná. Tak snad je to pravda a čokoládová kráska bude moci 16. května řádně oslavit své padesátiny.

Foto: Profimedia

Blížící se padesátka Janet Jackson nejspíš netrápí, nyní se soustředí především na své zdravíFoto: Profimedia

Julianna Margulies

Herečku Juliannu Margulies znáte nejspíš ze seriálu Pohotovost, kde hrála vrchní sestru Carol. Za tuhle roli získala cenu Emmy a byla nominována na Zlatý glóbus. A ano, i tahle hvězda s nádherným úsměvem letos oslaví padesátiny, a to přesně 8. června.

Foto: Profimedia

Je úplně jedno, kolik je Julianně Margulies let. Vše zachrání její krásný úsměvFoto: Profimedia

John Cusack

Herec John Cusack známý například z filmu Noc Air nebo Tenká červená linie je pokládán za jednoho z nejvšestrannějších herců Hollywoodu. A i tohohle fešáka letos čeká velká party, padesáté narozeniny oslaví 28. června.

Foto: Profimedia

John Cusack je další hollywoodskou hvězdou, kterou čeká letos pořádná narozeninová partyFoto: Profimedia

Tak co, kdo z nich podle vás na svůj věk vůbec nevypadá?

Reklama

Související témata:

Načítám