Hlavní obsah

Slavní peroxiďáci. Jak pánům sluší zářivá blond?

Foto: Profimedia

I slavný závodník formule jedna Lewis Hamilton neodolal a na své hlavě provedl peroxidový experimentFoto: Profimedia

Reklama

Peroxidová blondýna? Klasika, která nepřekvapí. Ale kysličníku se nebojí ani pánové! Tohle jsou slavní muži, kteří to s peroxidem zkusili. Sluší jim to, nebo jde spíš o módní trapas?

Článek

S peroxidovými barvami to zkouší kdekdo, ale v mužském světě to zas tak obvyklé není. Kysličník si na hlavu (nebo na vousy) prostě nalejí jen ti nejodvážnější pánové. Ale tihle se toho nebáli, a to ať už to bylo kvůli roli nebo jen tak pro parádu. Který z peroxiďáků se vám líbí nejvíc?

Divoký Justin

Zpěvák a idol dívek Justin Bieber (21) vyzkoušel za svůj krátký, ale dost divoký život nejspíš všechno. Ve srovnání s drogovými experimenty, divokými večírky a problémy s policií je ovšem peroxid na jeho hlavě poněkud slabá káva. Zda mu to sluší, posuďte sami.

Foto: Profimedia

U Justina Biebera nás už překvapí máloco, takže blonďatá hlava je vlastně tak trochu nudaFoto: Profimedia

Sexy Adam Levine

Americký zpěvák, a především frontman a kytarista skupiny Maroon 5 Adam Levine (36) je vážně sexy chlap. Tomuhle fešákovi sluší snad všechno, včetně zářivě blonďaté kštice, kterou se pyšnil loni. Koneckonců i s oholenou hlavou, kterou má nyní, nevypadá špatně, ale nejlepší byl s tím krásným tmavým rozcuchem.

Foto: Profimedia

Adam Levine je prostě krasavec a barva vlasů (jakákoli) na tom nic neměníFoto: Profimedia

Nestárnoucí Jared

Je to skvělý herec a muzikant a leckdo by čekal, že se ve svých třiačtyřiceti letech už na nějaké bláznivé módní experimenty vykašle. Omyl! Jared Leto se nebojí ničeho. Koneckonců kvůli filmu Zavraždění Johna Lennona přibral přes třicet kilogramů, tak proč by to nezkusil s peroxidem na hlavě? Toho se lze zbavit asi snadněji.

Foto: Profimedia

Jared Leto jako peroxidový blonďák. Líbí se vám?Foto: Profimedia

Odvážný závodník Lewis

To, že i svět sportu ovládla móda a snaha o dokonalý vzhled, není žádná novinka. Tak proč by si závodník formule jedna Lewis Hamilton (30) tak trochu nezablbnul a nevykouzlil si na hlavě blond háro? Pod helmou, kterou nosí nejčastěji, to stejně není vidět.

Foto: Profimedia

Lewis Hamilton je v prvé řadě sportovec, ale taky se dost rád parádíFoto: Profimedia

Hezounek Robbie

Zpěvák Robbie Williams (41) o sebe hodně dbá, na to, jak vypadá, mu opravdu záleží. A extravagance ho baví, takže nás u něj blonďatá a načesaná vlna místo ofiny nepřekvapuje. A musíme uznat, že to ani nevypadá nijak zle. Robbie to prostě umí.

Foto: Profimedia

Robbie Williams si také obarvil vlasy na blond a nelze říct, že by mu to neslušeloFoto: Profimedia

Luxusní blonďáček David

Možná by se dalo říct, že se v módě vyzná líp než ve fotbale. David Beckham (40) vypadá vždy dokonale, miluje luxus, drahé značky, dbá na každý detail. S peroxidem na hlavě se objevil už v roce 2007, možná by se dalo říct, že je to takový blond průkopník.

Foto: Profimedia

David Beckham a péče o vzhled? To k sobě jde možná víc než David a fotbalFoto: Profimedia

Profesionální Ryan

Ryan Gosling (34) není žádný divoký chlap a experimentátor. Je to úžasný herec, kterého znáte třeba z filmu Zápisník jedné lásky. A jako blonďák se představil ve filmu Za borovicovým hájem z roku 2012. Co myslíte, neuškodilo mu to, že?

Foto: Profimedia

Ryan Gosling to s blonďatými vlasy také zkusil, ale jen kvůli filmové roliFoto: Profimedia

Rychlý Usain

Slavný běžec Usain Bolt (29) je nejen rychlý, ale také tak trochu praštěný. Takže peroxid na hlavě jako kontrast k jeho snědé pleti, kterým se pyšnil v roce 2012, nás nepřekvapuje. A vlastně se nedivíme ani tomu, že podobnou „zkrášlující“ metodu v témže roce použil i na své vousy. Co na ně říkáte vy?

Foto: Profimedia

Usain Bolt je pro každou legraci, tak proč to nezkusit s peroxidovou bradkouFoto: Profimedia

Tak co, líbí se vám muži s peroxidem na hlavě?

Reklama

Související témata:

Načítám