Hlavní obsah

Smolaři v lásce: Proč jsou Dara Rolins a spol. sami?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zdánlivě mají vše, po čem většina lidí touží – úspěch, slávu, peníze. Nosí oblečení od předních návrhářů, dopřávají si nejvybranější pochoutky, přesto ale postrádají naplnění jedné z nejzákladnějších lidských potřeb, lásky. Tyto celebrity v ní mají opravdu smůlu. Kdo stále nemůže najít toho pravého nebo tu pravou?

Článek

Láska má v životě důležitou roli. K čemu jsou peníze, když se o ně nemáte s kým dělit? K čemu je luxusní dům s velkou postelí, když v ní usínáte sami? To se týká i některých známých tváří. V pracovním životě sice sklízejí úspěchy, ale o to více strádají v osobním. Myslíte, že mají ještě šanci na víc než jen na filmovou romanci?

Jennifer Aniston (49)

Herečku Jennifer Aniston provází dost podobný osud jako postavu Rachel, kterou ztvárnila v seriálu Přátelé (1994–2004). Ne a ne narazit na prince na bílém koni. Ve vztazích zatím zažila jen zklamání a seznam jejích bývalých partnerů, tedy alespoň těch oficiálně přiznaných, je dlouhý. Ze slavnějších jmen to byl například herec Tate Donovan (55), krátký románek prožila také s hercem Paulem Ruddem (49). Velkou ránou pro ni byl rozvod s hercem Bradem Pittem (54). Z nejhoršího jí pomohl kolega Vince Vaughn (48), poté chodila také s hercem Gerardem Butlerem (49) a v roce 2015 se podruhé vdala, tentokrát za režiséra Justina Therouxe (47). Ale ani tohle manželství nevydrželo.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer je stále krásná žena, ale to k lásce nestačíFoto: Profimedia.cz

Keanu Reeves (54)

Kdyby se uděloval titul největšího smolaře Hollywoodu, herec Keanu Reeves by byl horkým kandidátem na vítězství. Musel se vyrovnat se ztrátou několika svých lásek. Nejprve mu přítelkyně Jennifer Syme (✝28) porodila mrtvou dceru, a posléze se zabila v autě. Následovala leukémie jeho sestry Kim (52). Ta naštěstí zákeřnou nemoc porazila. Po smrti přítelkyně Reeves sice randil, ale žádný vážnější vztah už se nekonal. Herec si udržuje image zádumčivého samotáře. A po tom, co má za sebou, není divu.

Foto: Profimedia.cz

Keanu Reeves po smrtelné tragédii své partnerky už nedokázal dostatečně věřit dalšímu vztahuFoto: Profimedia.cz

Sabina Laurinová (46)

V herečce Sabině Laurinové je i pár let před padesátkou dobře rozpoznatelná princezna Eufrozína, kterou si zahrála v pohádce Z pekla štěstí (1999). V lásce ale z pekla štěstí rozhodně nemá. I když je spíše na dlouhodobější vztahy, žádný zatím nevyšel. V devadesátých letech byl jejím partnerem herec Michal Dlouhý (50), poté žila se zpěvákem Josefem Vojtkem (53), s nímž má dceru Valentýnu (16), a který jí zlomil srdce. Ani vztah mimo showbyznys ovšem nevyšel, v roce 2013 se po pěti letech rozešla se svým přítelem zubařem. Ze vztahu má dceru Maju (10). A další láska, opět mimo svět známých osobností, neměla bohužel také dlouhé trvání.

Foto: Profimedia.cz

Do těchto krásných modrých očí se momentálně nikdo zamilovaně nedívá nebo se opakem herečka nikde nechlubíFoto: Profimedia.cz

Miroslav Šimůnek (40)

Vypadá to, jako by byla pohádka Z pekla štěstí tak trochu prokletá. O pravou lásku nemůže zavadit ani Miroslav Šimůnek, který si v ní rovněž zahrál. Přitom věk už má na to, aby tlačil kočárek s potomkem. O krásné ženy navíc není v prostředí, ve kterém se pohybuje, nouze. Často totiž moderuje nejrůznější soutěže krásy. V minulosti byl vídán po boku modelky Adély Vartové (36), ale toto partnerství je už poměrně dlouho minulostí.

Foto: Profimedia.cz

O Miroslavu Šimůnkovi se spekulovalo, jestli není gay. Ten to ale vyvracíFoto: Profimedia.cz

Dara Rolins (45)

Ani zpěvačka Dara Rolins nemá na růžích ustláno, alespoň co se vztahů týče. S rapperem Rytmusem (41) už to sice vypadalo na svatební zvony a miminko k tomu, ale letos byl všem nadějím konec. Pár se po dlouhých osmi letech rozešel. Za sebou má Dara také nevydařené manželství s Matějem Homolou (45), zpěvákem a kytaristou skupiny Wohnout. Před lety na něj totiž praskla nevěra. Společně vychovávají desetiletou dceru Lauru.

Foto: Profimedia.cz

Dara už se zase usmívá, ale rozchod s Rytmusem ji hodně bolelFoto: Profimedia.cz

Halle Berry (52)

Určitě nejsme sami, kdo kroutí hlavou nad tím, že se věčně usměvavá herečka s perfektní figurou a vzhledem třicítky potýká s takovou nepřízní osudu v milostném životě. Musela se totiž vypořádat s krachem tří manželství. Dva manželé ji dokonce podváděli, ale alespoň s tím třetím se rozvedla po dohodě a v poklidu. Konec tří manželství herečka považuje za velký životní neúspěch, ale radost jí přinášejí alespoň děti, dcera Nahla (10) a syn Maceo (5) .

Foto: Profimedia.cz

Exotická kráska v lásce úspěchy nesklízíFoto: Profimedia.cz

Colin Farrell (42)

K čemu je úspěch v práci, když se v osobním životě pořád nedaří? Ani pohledný irský herec Colin Farrell nenašel ženu, se kterou by byl trvale šťastný. A zkoušel to už mnohokrát. V minulosti dokonce patřil mezi hollywoodské proutníky. Už několik let ale žádnou oficiální partnerku do společnosti nevyvedl, prý se soustředí hlavně na výchovu svých dvou synů. Podle médií ale už dva roky randí s tajemnou ženou, tak snad se mu v lásce už konečně zadaří.

Foto: Profimedia.cz

Farrellovou prioritou jsou nyní údajně jeho dětiFoto: Profimedia.cz

Myslíte, že je pro celebrity těžší najít pravou lásku?

Reklama

Načítám