Hlavní obsah

Dechberoucí zásnubní prsteny slavných: Kdo nosí šperk za sto milionů a kdo dědictví po tchyni

Foto: Profimedia.cz

Princezna Kate (vlevo) a Jennifer LopezFoto: Profimedia.cz

Reklama

Je nejlepším přítelem ženy diamant? Rozhodně to platí o celebritách – jejich prsteníčky se velmi často pyšní obrovskými drahými kameny. Čím větší a barevnější, tím lépe. Dnes je Mezinárodní den zásnub, pokochejte se proto nádhernými zásnubními prsteny slavných žen!

Článek

Šperky na prsteníčcích jsou často předmětem diskuzí a spekulací. Je to zásnubní prsten? Kolik asi stál? Je vůbec pravý? Jedno je jisté: slavné dámy mají opravdové diamanty. A nejen ty – jejich ruce zdobí také safíry a smaragdy. Pokochejte se zásnubními prsteny známých žen.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez byla zasnoubená dohromady pětkrát. A se svým současným manželem Benem Affleckem dokonce dvakrát. První zásnubní prsten, který jí navlékl na prsteníček v roce 2002, zdobil velký diamant ve světle růžové a nutno dodat, že odstartoval trend barevných kamenů. O dvě dekády později se dali znovu dohromady a v dubnu 2022 herec zpěvačku požádal znovu o ruku. Tentokrát dostala diamant v zelené, což je její šťastná barva, a cena se odhaduje – podržte se – na něco mezi pěti až deseti miliony dolarů!

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez ukazuje prsten na předávání cen MTV v červnu 2022. O měsíc později se s Benem Affleckem vzali v Las VegasFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow

V září 2018 si po čtyřech letech randění vzala Gwyneth Paltrow režiséra, scenáristu a producenta Brada Falchuka. Zásnuby proběhly předtím v lednu a od té doby hvězdný prsteníček zdobí extravagantní šperk s modrým safírem, jehož cena se podle zahraničních serverů pohybuje okolo jedenácti milionů korun. Uf! Se snubními prsteny se naopak drželi při zemi – jde jen o dva jednoduché kroužky.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Gwyneth Paltrow na premiéře filmu Avengers: Infinity War v dubnu 2018Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel

Pro mnohé fanynky vítězí zásnubní prsten, který hrdě nosí Jessica Biel. A to nejen proto, že jí ho dal Justin Timberlake! Sám se dokonce podílel na jeho návrhu a výsledkem je obří diamant a spousta dalších malých kamínků okolo ve vintage stylu. Dvojice tvoří jeden z nejkrásnějších a nejstabilnějších hollywoodských párů. Vzali se v roce 2012 po pěti letech známosti a mají spolu dva syny – Silase a Phinease. Je to jako z pohádky a i ten prsten v přepočtu za tři miliony korun tak vypadá.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jessica Biel a její nádherný prsten ve vintage styluFoto: Profimedia.cz

Beyoncé

Asi největší kámen nosí zpěvačka Beyoncé  podle odhadů stál přes 110 milionů korun. Raper Jay-Z požádal svou vyvolenou o ruku počátkem roku 2008 a hned v dubnu se vzali. Od té doby stihli mít dcerku Blue Ivy a dvojčata Rumi a Sir. Jsou spolu už spoustu let, a i když to vypadá jako dokonalý vztah, není bez chybičky. Před lety vyšlo najevo, že Jay-Z byl Beyoncé nevěrný. Ta se z toho vyzpívala na albu Lemonade (2016), které vzbudilo dost velký poprask. Krize ale byla zažehnána a teď to vypadá, že jsou spřízněné duše a jen tak něco je nerozdělí.

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé a její osmnáctikarátový diamantFoto: Profimedia.cz

Rita Ora

Nedávno se stala vdanou paní i zpěvačka Rita Ora. Provdala se za oscarového režiséra Taiku Waititiho, který ji o ruku požádal s obrovským zeleným kamenem ve zlatě. Jde o pravý kolumbijský smaragd, jehož cena se šplhá do závratných výšin, odhadem až k 11 milionům korun. Detaily o svatbě nejsou známé, zpěvačka jen řekla, že si velký den skvěle užili.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka svůj prstýnek předvedla v talkshow Jimmyho FallonaFoto: Profimedia.cz

Princezna Kate

Tento zásnubní prsten nelze vynechat! Jde o šperk, který dříve patřil princezně Dianě. Princ William ho své vyvolené daroval v roce 2010. Jeho napodobeniny seženete dokonce i na našem trhu a vyjdou vás jen do tisícovky. Nicméně originál je jen jeden: tmavěmodrý safír obklopený čtrnácti diamanty, jehož cena se dnes odhaduje až na 11,5 milionu korun.

Foto: Profimedia.cz

Krásný zásnubní prsten princezny Kate zná skoro celý světFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan

Princ Harry se zásnubním prstenem nezůstal pozadu. Tvoří ho jeden velký diamant uprostřed, který pochází z Botswany, kde se Harry a Meghan do sebe zamilovali, a dva menší na krajích. A právě krajní kameny zdobily brož, která patřila princezně Dianě. Stejně jako William i Harry chtěl, aby jeho snoubenka nosila něco, co patřilo jejich zesnulé matce. Cena šperku by se mohla odhadem šplhat až k pěti milionům korun.

Foto: Profimedia.cz

Zásnubní prsten nechal princ Harry vyrobit na míru podle svých představFoto: Profimedia.cz

Hailey Bieber

Už už to vypadalo, že Justin Bieber bude navěky šťastný se Selenou Gomez, s níž se střídavě rozcházel a scházel už od roku 2010. V březnu 2018 se ale rozloučili definitivně a v červnu téhož roku byli Hailey a Justin jako dvě hrdličky. Zanedlouho modelčinu ruku zdobil diamantový prsten, který stál v přepočtu asi 46 milionů korun. Vzali se v září 2018.

Foto: Profimedia.cz

Hailey Bieber v říjnu 2022Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám