Hlavní obsah

Zrušené zásnuby: Komu Julia Roberts utekla téměř od oltáře?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jestli si myslíte, že zásnubní prstýnek je záruka šťastného života, pak se dost možná mýlíte. Vyprávět by vám o tom mohly tyto celebrity, které už chystaly svatbu, ale místo toho přišel rozchod.

Článek

Jaké by to asi bylo, kdyby si Brad Pitt (54) místo Angeliny Jolie (43) vzal Gwyneth Paltrow (46)? Jmenovala by se jejich dcera také Apple neboli Jablko (14), nebo by Brad prosadil nějaké běžnější jméno? A byli by spolu ještě, anebo by i ji poslal k vodě kvůli Angelině? Tyhle otázky nejsou vůbec nemístné – před několika lety byl totiž slavný herec s Paltrow zasnoubený. To ale není jediný slavný pár, který měl před svatbou, ale dřív, než k ní došlo, ji zrušil. Koho se to ještě týká?

Brad Pitt (54) a Gwyneth Paltrow (46)

Gwyneth Paltrow a Brad Pitt se seznámili při natáčení filmu „Sedm“ v roce 1994 a poté spolu randili ještě tři roky. A ačkoliv zprvu na svatbu kývla, později si to rozmyslela, couvla a slavnému krasavci dala kopačky. Později to odůvodnila tím, že do něj byla sice bezhlavě zamilovaná, ale nebyla ještě připravena mít děti, zatímco Brad by se už klidně usadil. Pak si oba prošli několika vztahy, svatbami a rozvody. Brad Pitt je nyní uprostřed rozvodového stání s Angelinou Jolie a Gwyneth se nedávno vdala za scenáristu Brada Falchuka (46).

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow na vztah s Bradem Pittem vzpomíná v dobrém. Prý byla mladá holka a do tohoto krasavce šíleně zamilovanáFoto: Profimedia.cz

Julia Roberts (51) a Kiefer Sutherland (51)

I Julia Roberts a Kiefer Sutherland se seznámili při práci, konkrétně během natáčení filmu „Hráči se smrtí“ v roce 1990. Nedlouho poté, co se začali na veřejnosti objevovat jako pár, ohlásili zasnoubení, a datum svatby ustanovili na 14. července 1991. Jenže dva dny před svatbou ji Julie Roberts zrušila. V tu dobu už měla nového partnera, Jasona Patrica (52). Kiefer Sutherland později o snoubence, která mu utekla pomalu od oltáře, zle nemluvil. Měl pro to pochopení – oba byli mladí a zamilovaní, v tu dobu prostě toužili po svatbě, ovšem touha vyprchala. Roberts je od roku 2002  šťastně vdaná za kameramana Dannyho Modera (49) a Sutherland žije už čtyři roky s herečkou Cindy Velou (39).

Foto: Profimedia.cz

Julia Roberts utekla herci dva dny před svatbouFoto: Profimedia.cz

Kate Moss (44) a Pete Doherty (39)

Supermodelka Kate Moss a zpěvák kapely „Babyshambles“ Pete Doherty spolu působili trochu jako Sid a Nancy, tedy baskytarista punkové kapely „Sex Pistols“ a jeho přítelkyně. Šli spolu z jednoho drogového večírku do druhého, všude po nich zůstávala spoušť a je vlastně skoro s podivem, že tuhle společnou jízdu přežili. Chodili spolu mezi roky 2005 a 2007, za tu dobu se několikrát rozešli a posléze dali opět dohromady. Nedokázali žít spolu, ani bez sebe. A tak si zpěvák myslel, že si Kate Moss udrží, když ji požádá o ruku. Chvíli to fungovalo, ale posléze to ukončili jednou provždy. Doherty ale nebyl jediným muzikantem, se kterým byla zasnoubená – v roce 2011 ji o ruku požádal kytarista kapely „The Kills“ Jamie Hince (49), kterého si vzala, ale v roce 2016 se rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Kate Moss a Pete Doherty měli velice bouřlivý vztah Foto: Profimedia.cz

Sienna Miller (33) a Jude Law (44)

Zda být spolu, či bez sebe, zřejmě nevěděli ani Jude Law a Sienna Miller. Potkali se v roce 2004 při natáčení filmu „Zlatíčko“ a na Vánoce téhož roku se zasnoubili. Ale ani prstýnek za 35 000 dolarů, ani touha po velké svatbě v kostele jim štěstí nezaručily. Dřív než na veselku vůbec došlo, praskla na herce nevěra s chůvou jeho dětí z prvního manželství. Tu mu sice Sienna odpustila, ale nakonec se stejně v roce 2006 rozešli. V roce 2009 to spolu zkusili znovu, ale ani napodruhé to neklaplo a v roce 2011 se spolu definitivně rozešli. Sienna se nyní na veřejnosti s žádným mužem neukazuje, Jude Law randí s psycholožkou Phillipou Coan.

Foto: Profimedia.cz

I když má Jude Law skutečně nevinný pohled, jako partner asi úplně výhra nebude, když již nejsou se Siennou Miller spoluFoto: Profimedia.cz

Alanis Morissette (44) a Ryan Reynolds (42)

Těžko si dnes představit, že herec Ryan Reynolds mohl někdy chodit s někým jiným, než se svojí současnou manželkou Blake Lively, že? Navíc zpěvačka Alanis Morissette nám k němu nějak nepasuje. A to přitom spolu nejen chodili, dokonce byli i zasnoubení. Seznámili se spolu v roce 2002 na narozeninové oslavě herečky Drew Barrymore (43) a o dva roky později Ryan Raynolds požádal Alanis Morissette o ruku. Nakonec ale na svatbu nedošlo a v roce 2007 se rozešli. Ani jeden o konci vztahu příliš nemluvil, podle všeho prostě měli jen rozdílné povahy, které spolu dost dobře dlouhodobě nefungovaly. Alanis Morissette se později nechala slyšet, že měla zlomené srdce, ale nakonec to přebolelo. V roce 2010 si vzala za muže rappera Souleyeho (38).

Foto: Profimedia.cz

Asi nejpřekvapivější byly zásnuby Alanis Morissette a Ryana Reynoldse Foto: Profimedia.cz

Šárka Vaňková (31) a Filip Renč (53)

Zrušené zásnuby se nevyhýbají ani českému showbyznysu. Určitě jste ale už zapomněli, koho že si to měl před osmi lety brát režisér Filip Renč. Jeho nastávající, byť chvilkovou, byla Šárka Vaňková, finalistka první řady Česko hledá SuperStar (2004), kterou tehdy vyhrála Aneta Langerová (31). Režisér Filip Renč v roce 2010 požádal zpěvačku o ruku po pouhých dvou měsících vztahu. Jenže stejně rychle jako vztah začal, i skončil. Rozešli se po pouhých pár měsících. Vloni si režisér vzal přítelkyni Marii, se kterou má dceru Sofii (1).

Foto: Profimedia.cz

Filip Renč a Šárka Vaňková tvořili pár jen pár měsíců, i přesto se stihli zasnoubitFoto: Profimedia.cz

Čí zásnuby vás překvapily nejvíc? 

Reklama

Související témata:

Načítám