Hlavní obsah

Smutná Karen: Opustila životní lásku, teď toho lituje!

Foto: dailymail.co.uk

Karen si svými nároky dokázala zničit životní snyFoto: dailymail.co.uk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se před patnácti lety Britka Karen Cross (42) rozešla s přítelem, myslela, že ji čeká lepší život. Mýlila se! Jak velkou cenu za svou životní chybu zaplatila? To si přečtete v její zpovědi.

Článek

O tom, jak vám jediné špatné rozhodnutí může zničit celý život, vypráví v britském deníku Daily Mail dvaačtyřicetiletá Britka Karen Cross. „Odešla jsem od své životní lásky, teď je mi dvaačtyřicet, mám kariéru, jsem finančně nezávislá, bydlím v krásném domě, ale nemám jediné, po čem jsem vždy toužila. Milujícího manžela a rodinu,“ říká Karen Cross.

Láska jako z pohádky

Přitom když jí bylo devatenáct let, vypadalo to, že tohle všechno bude mít. „Byla jsem si jistá, že jsem potkala muže, s nímž strávím zbytek svého života,“ vzpomíná Karen na svého přítele Matthewa.

V roce 1989 se zasnoubili, o rok později si pořídili maličký domek. Karen získala práci v ženském magazínu, Matthew pracoval na montážích. „Nevydělávali jsme moc, ale netrápili jsme se tím. Věřili jsme tomu, že brzy budeme vydělávat víc peněz a pořídíme si větší dům, do kterého by se vešly i děti,“ říká Karen.

Foto: dailymail.co.uk

V době, kdy byli ještě zcela šťastniFoto: dailymail.co.uk

Jenže Karen začala povyšovat, vydělávala víc peněz a začalo jí vadit, jak Matthew neustále střídá zaměstnání. „Vadilo mi, že se navzdory své inteligenci a schopnostem utápí v dělnických pracích. Najednou jsem přestala vnímat přednosti, kvůli kterým jsem se do něj zamilovala. Bohužel jsem v něm viděla někoho, kdo mě brzdí,“ popisuje Karen.

A tak od Matthewa odešla. „Najednou jsem byla přesvědčená, že někde venku na mě čeká Pan dokonalý, s nímž prožiju lepší život,“ vysvětluje Karen Cross.

Foto: dailymail.co.uk

Karen se s Matthewem potkala ve škole a první rande měli v 17 letechFoto: dailymail.co.uk

Už mi nevolej

Pronajala si byt, měla skvělou práci v celostátním časopise a život pro ni byl kolotočem filmových premiér, večeří a večírků. V té době ještě byla s Matthewem v kontaktu. Skončilo to ale v roce 2000, kdy se její bývalý přítel zamiloval do Sary. „Požádal mě, abych mu nevolala a abych mu ani neposílala vánoční či narozeninová přání. Sara prý jedno otevřela a byla z toho smutná,“ vzpomíná Karen, kterou jeho chování vytočilo. Neudržela nervy a Saru i Matthewa bombardovala nehezkými telefonáty. Po jedné zvlášť ošklivé hádce jí ale Matthew sekl s telefonem. To bylo naposled, co spolu mluvili.

Pokusy o lásku

Karen samozřejmě prožila několik milostných vztahů. Tři a půl roku chodila se zpěvákem Richardem. Byl jí ale opakovaně nevěrný a jejich vztah skončil, když Karen zjistila, že s ním jedna z jeho milenek čeká dítě. Další čtyři roky pak strávila po boku Roba. Vypadalo to nadějně, ale Karen toužila po miminku, a Rob už měl z předešlého vztahu syna a další dítě nechtěl.

Tehdy prý Karen definitivně pochopila, jakou chybu udělala. Proto, když se doslechla, že se Matthew se Sarou rozešel, napsala mu dopis. „Omluvila jsem se za své chování, požádala ho o odpuštění a poprosila o druhou šanci,“ říká Karen Cross. Jenže Matthew neodpověděl. „Po dalších dvou letech jsem se dozvěděla, že se oženil. Nemohla jsem ani dýchat, pak jsem propukla v pláč,“ popisuje Karen.

Není cesty zpět

Karen pochopila, že návrat k Matthewovi není možný. Přesto ji ale veškeré zprávy o jeho spokojeném životě bolí. „Bude to jedenáct let, co jsem s ním naposled mluvila. Měla bych akceptovat, že tyhle dveře jsou navždy zavřené, že on už našel to, co hledal. Přesto kdykoli jedu do našeho rodného města, v duchu doufám, že ho potkám. Ráda bych se mu omluvila a řekla mu, že tu vždy budu pro něj,“ říká Karen Cross.

Foto: dailymail.co.uk

Dnes Karen už jen vzpomíná, jak byla hloupá, když si neuměla vážit třeba romantických vzkazů, které jí Matthew nechával na polštářiFoto: dailymail.co.uk

Ta podle svých slov kvůli jedinému špatnému rozhodnutí zůstala sama jen se svým „kdyby“. „Jaké by to bylo, kdybych se s ním nerozešla, kdybychom byli manželé, kdybychom měli děti. Možná pro mě opravdu nebyl ten pravý muž, avšak to už nikdy nezjistím. Faktem ale je, že už nikdy jsem nebyla tak šťastná jako s ním,“ dodává Karen.

Smutný příběh, co myslíte?

Související témata:

Načítám