Hlavní obsah

Mýtus vyvrácen: Na velikosti záleží!

Foto: isifa

Podle nového výzkumu je to jasné, na velikosti záleží!Foto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte tu pohádku o malém kašpárkovi a velkém divadlu? Tak na ni raději honem rychle zapomeňte. Vědci totiž potvrdili, že velikost pánského nádobíčka má velký vliv na ženské vyvrcholení!

Článek

Pro všechny pány, kteří se ve společných sprchách raději ubírají do oddělených kabinek, jen aby se nemuseli potupně poměřovat s ostatními, máme dvě zprávy. Jedna je špatná, ta druhá už tolik ne.

Časopis Journal of Sexual Medicine uveřejnil studii, která dokazuje, že ženy častěji dosahují vaginálního orgasmu s muži s nadprůměrně vyvinutým přirozením. Autor studie psycholog Stuart Brody zkoumal sexuální život 323 žen, které hodnotily, jaký vliv má velikost partnerova údu na četnost a kvalitu jejich vyvrcholení. Ukázalo se, že většině to jde snáze s většími rozměry, konkrétně s délkou nad 14,9 centimetrů.

Ta dobrá zpráva je, že délka má podle vědců vliv pouze na vaginální orgasmus, na klitoriální a další platí úplně jiné fígle. Najdete je v článku 11 druhů ženského vyvrcholení. Znáte je?.

A jaké jsou vaše zkušenosti? Souhlasíte se zkoumanými ženami, nebo na kašpárkovi přece jen něco bude?

Reklama

Načítám