Hlavní obsah

Šortky v zimě? Ukážeme vám, jak je nosit!

Foto: Jakub Jurdič

Nečekejte na léto a jděte do šortek! Skvěle budou vypadat i s kabátkemFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopřáváte šortkám rok co rok zimní prázdniny? Věčná škoda! Nenechte je zahálet a zapojte je do hry i během chladnějších dnů. S čím vším je můžete spárovat, vám ukáže stylistka Monika!

Článek

Jasně, pokud jsou teploty hluboce pod bodem mrazu, nejspíš dáte přednost kalhotám, jakmile se ale na teploměru objevují hodnoty kolem nuly a výš, nemusíte se šortek vzdávat. V kombinaci s punčocháči, teplými botami a kabátkem vám chladno rozhodně nebude. A letošní zima–nezima je pro šortkovou módu ideální! Vyzkoušela si ji naše čtenářka Eva.

Denim + parka

Ležérní džínová klasika bude slušet hlavně mladším generacím. Pohrajte si s vrstvením a na košili oblečte svetr ve zkrácené délce. Uvolněnou parku doplňte kulíškem a pohodlnými šněrovacími botami. Celkový styl podtrhněte výměnou kabelky za menší batůžek. Pozor, žádný obří batoh jako na túru :-)

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Gate, 498 Kč), košile (Lindex, 899 Kč), svetr (F&F, 499 Kč), kulich (The Address Idea, 990 Kč), punčocháče (Tezenis, 79 Kč), parka (Only, 2799 Kč), kožené boty (Wojas, 2599 Kč), batoh (Claire´s, 849 Kč)Foto: Jakub Jurdič

S maxi vestou

V teplejších dnech můžete kabát nahradit stylovou trojkou ve složení halenka + sako + dlouhá teplá vesta. Bát se nemusíte ani kombinace černých punčocháčů s botami v koňakovém odstínu. Ruce v teple zajistí kožené rukavice.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: halenka (Lindex, 899 Kč), vesta (Zara, 1299 Kč), šortky (F&F, 569 Kč), boty (Zara, 799 Kč), sako (Zara, 599 Kč), punčocháče (Calzedonia, 249 Kč), kožené rukavice (The Address Idea, 1450 Kč), kabelka (Lindex, 899 Kč), náhrdelník (Claire´s, 269 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Nad kolena

Šortky si skvěle rozumí i s kozačkami nad kolena, je tu nicméně jedno velké ale! Celek nesmí působit vulgárně. Vyzkoušet můžete třeba ležérní, téměř „teplákové“ šortky, které doplníte nadčasovým kabátkem (kašmír, klasický střih a pásek– nesmrtelné!) a jednoduchým topem, ze kterého může vykukovat vzorovaná halenka. Komplet skvěle doladí trendy čepice a obrovská šála, která vás ochrání před případným větrem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Promod, 549 Kč), košile (Tally Weijl, 199 Kč), top (Mango, 399 Kč), kašmírový kabát (Leeda, 14 290 Kč), boty (Tally Weijl, 149 Kč), kožené psaníčko (Wojas, 2499 Kč), čepice (H&M, 250 Kč), šála (H&M, 299 Kč), punčocháče (Calzedonia, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Kožen(kov)é

Kožené nebo koženkové šortky jsou na zimu jako dělané. Stylistka je spárovala s kratším svetrem (bez košilky nebo body ani ránu!) a leopardím oversized kabátem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Tally Weijl, 699 Kč), kožené boty (Wojas, 2999 Kč), punčocháče (Tezenis, 79 Kč), svetr (H&M, 899 Kč), kabát (Mango, 949 Kč), šála (Gate, 68 Kč), hodinky (Claire´s, 549 Kč), náhrdelník (Claire´s, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Blýskavé party šortky

Šortky můžete využít i na party, a pokud vám nechybí odvaha, jděte klidně do flitrů nebo blýskavých efektů. S oslepujícími materiály to ovšem nepřehánějte, jednoduchá transparentní halenka (přes prsa je pruh neprůhledné látky) šortky doplní skvěle. Outfitu bude slušet kožená bunda, příjemným osvěžením je huňatý límec.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: punčocháče (Topshop, 145 Kč), halenka (Tally Weijl, 199 Kč), kožená bunda (Only, 3799 Kč), límec (Gate, 68 Kč), šortky (Tally Weijl, 249 Kč), kabelka (H&M, 1799 Kč), prsten (Claire´s, 209 Kč), boty (Guess, 4745 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Nosíte v zimě šortky, nebo si je schováváte na léto? A s čím je kombinujete nejraději? Napište nám!

Reklama

Načítám