Hlavní obsah

Souboj očních odličovačů: Který nepálí a spolehlivě odlíčí?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podívali jsme se na šestici odličovacích přípravků, které jsou určené pro oční okolí. Všechny slibují odstranit make-up rychle a efektivně. Které to dokázaly, a ještě nás při tom nepálily v očích? Podívejte se na naši recenzi ve videu!

Článek

V redakci jsme se rozhodli otestovat šestici odličovačů očí, které běžně najdete na trhu. Vybrali jsme levnější i dražší, dvoufázové i ty, kterými můžete odlíčit celý obličej včetně očního okolí Odličovalo se s nimi snadno? Pálily v očích? Zanechaly mastný film? Na to jsme se ve videu zaměřili.

U těch dvoufázových ale musíte počítat s mastným filmem skoro vždy, protože jednou ze složek je olej. Díky němu jdou líčidla dolů mnohem lépe a často se jedná o složku, která nějakým způsobem zároveň pečuje o kůži a zklidňuje ji. Najdou se však i výjimky, které nezanechají oční okolí mastné, což může být pro někoho příjemnější. Více se dozvíte ve videu!

Které odličovače očí jsme otestovali?

Foto: Archiv firmy

Intenzivní odličovač očí, Avène, 339 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Dvoufázový odličovač očí a rtů, Astrid, 79 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Odličovací emulze na oči a obličej, Manufaktura, 179 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Odličovač očí s chrpou, Yves Rocher, 269 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Odličovací olej, Kiehl’s, 890 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Expertní odličovač očí, Nivea, 160 KčFoto: Archiv firmy

Jaký odličovač používáte vy?

Načítám