Hlavní obsah

Souboj řasenek: Musíte si pro dokonalé řasy připlatit?

 

Reklama

V redakci jsme se rozhodli otestovat čtyři různé řasenky. Postavily jsme proti sobě dvě levné a dvě dražší, abychom zjistili, zda se v tomto případě vyplatí utrácet, nebo vám pro dokonalé řasy stačí stokoruna. Jak to dopadlo, uvidíte ve videu!

Článek

Hledání takové řasenky, která by uměla vykouzlit řasy jako umělé, ale zároveň přirozené, tak akorát natočené, neslepené a plné objemu, nikdy neskončí. Každý test nebo recenze jsou pak nápomocné. My doufáme, že vám bude k užitku i toto video, kde jsem otestovala čtyři různé objemové řasenky z levnější i dražší cenové kategorie.

Výběr řasenky je individuální a záleží na tom, jaké řasy máte zrovna vy. Já je mám delší, ale zase nepříliš husté. Proto vždy sahám po řasenkách objemových. Mám také otestováno, že nejlépe se mi pracuje s kartáčky, které jsou zahnuté. Také nesnesu, když se řasenky špatně odličují. Nebaví mě u toho večer trávit příliš času, oči mám citlivé a drhnutí odličovačem jim moc nepřispívá.

Překvapilo mě tedy, že všechny čtyři šly krásně a rychle odlíčit micelární vodou. Udělá efektnější řasy produkt za devět set, nebo stačí řasenka, která vás nebude stát ani stovku? Podívejte se na video!

Řasenky, které jsem vyzkoušela

Foto: archiv firmy

Essence, Lash Princess, 90 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Maybelline, Lash Sensational, 249 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Benefit, They’re Real!, 830 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Lancôme, Hypnôse, 890 KčFoto: archiv firmy

Jaká řasenka funguje nejlépe vám? Napište nám svoje tipy!

Reklama

Načítám