Hlavní obsah

Souboj receptů: Dva výborné tipy z čočky

Foto: archiv redakce

Michal s Maruškou se pustili do testování čočkových receptů

16. 10. 2012

Že nemáte rádi čočku na kyselo? A kdo říká, že je to jediná možná úprava téhle skvělé luštěniny? Vyzkoušejte polévku s chilli a dýňovým pyré nebo salát s paprikou a cibulovou zálivkou!

Článek

Luštěniny jsou i přes všemožné doporučování většinou populace stále opomíjené, a je na čase přiznat si, že neprávem. Výmluva, že nadýmají, už dnes také neobstojí – i v dnešním testu kuchařek, do kterého se pustil Michal a naše fotografka Maruška, najdete recept z čočky červené. A po té mít nafouknuté břicho rozhodně nebudete!

Máte rádi luštěniny? A jak jste na tom s čočkou? Podělte se o své recepty a další tipy zde v diskusi pod článkem!

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.