Hlavní obsah

Soutěž na Instagramu: Francouzský šarm po česku

soutez_HLF

Reklama

Není tomu tak dávno, co jsme si založili profil na Instagramu, a už tam máme přes 1000 věrných sledujících. Máme z toho velkou radost, a tak jsme se rozhodli uspořádat naši první oficiální instagramovou soutěž!

Článek

Soutěž je na téma, které už bylo zmíněno v nadpisu – francouzský šarm po česku. Vybrali jsme pro vás českou značku, návrháře, koncept a start-up, a to vždy s nádechem Francie a inspirací Pařížankami. A jak můžete vyhrát balíček plný hodnotných cen? Stačí mít trochu štěstí a sledovat nás na Instagramu!

Foto: Archiv

Abyste mohly soutěžit, musíte sledovat náš profil na InstagramuFoto: Archiv

Instagram může mít každá z vás. Stačí vám k tomu chytrý telefon, stáhnout si Instagram aplikaci a zaregistrovat se, pokud již na Instagramu účet nemáte. Zaregistrujete se snadno. Jde to dvěma způsoby – buď po otevření aplikace zadáte své jméno a e-mail, nebo si nový účet propojíte s Facebookem. Najdete nás tam jako prozenycz.

Díky Instagramu můžete nahlédnout do zákulisí výroby tohoto webu a také se inspirovat. Sdílíme tam denně fotky i videa z natáčení, focení, vaření, cestování, módní tipy, kosmetické novinky, outfity našich redaktorek a další bonusy, které se na web už nevejdou. Navíc pak vymýšlíme různé menší a větší soutěže – a bude jich více. Stačí nás jen pravidelně odebírat a nic vám neunikne!

Foto: Archiv

Díky Instagramu můžete nahlédnout i do redakčního životaFoto: Archiv

A co můžete vyhrát v aktuální soutěži, která běží od včerejšího odpoledne?

Kultovní svíci od populární francouzské značky Diptyque. Tyto svíčky u nás exkluzivně prodává butik Ingredients, který najdete v Jáchymově ulici v Praze 1. Je to zatím jediný obchod a e-shop svého unikátního konceptu, který může v Čechách prodávat niche beauty, což jsou unikátní značky, které se liší od běžné nabídky v obchodech.

Jejich hlavním cílem není davový prodej parfémů, ale vytvářet něco, co se dá označit téměř za umělecké dílo. My jsme pro vás do soutěže vybrali svíčku Feuille de levande, která voní velmi čistě po levandulových lístcích. Tato vůně uklidňuje, přináší harmonii pro vaši duši a pocitově vás přenese až na jih slunné Francie.

Foto: Mia Doxanská

Potrpíte si na svíčky? Pak vás tahle luxusní nemůže minoutFoto: Mia Doxanská

Když už jsme u levandulí, máme pro výherce ještě něco voňavého a ryze českého! Relaxační sprchový gel a sáček plný sušené levandule, oboje značky Manufaktura. Manufaktura je tradiční českou značkou, která se zrodila v roce 1991. Oba vybrané produkty jsou z antistresové řady, která vám při večerním rituálu v koupelně navodí absolutní pohodovou náladu. Navíc se sáčkem pod polštářem se vám bude mnohem lépe usínat!

Foto: Mia Doxanská

Levandulová řada působí antistresověFoto: Mia Doxanská

Další částí balíčku je něco, co nás baví, a proto jsme se tuto věc rozhodli podpořit. Jde o start-up dvou mladých mužů, kteří se rozhodli jít si za svými sny a založili svou vlastní značku Doller.

Vytvořili jedinečný diář, který je vyrobený v ČR, vytištěný na ekologicky šetrném papíru a nemá dané datum. Data si totiž doplňujete sami, takže můžete začít plánovat, kdykoli se vám zachce. Diář je obalen koženkovými černými deskami klasického formátu A5. Obsahuje denní, týdenní, měsíční i roční plánovače. Je na vás, co vám bude vyhovovat a jakým způsobem diář využijete.

Po celou dobu používání vás navíc budou motivovat inspirační věty slavných osobností. Ti, co Doller stvořili, diář označují za moderní nástroj seberozvoje. A to je nám sympatické! Navíc tajemstvím každé Francouzky je organizovaný chaos. Její kouzlo je v tom, že předstírá naprostou spontaneitu, ale ve skutečnosti má ve své kabelce maličký diářík, který ji řídí jako hodinky. A my se rádi inspirujeme, a navíc i podpoříme české zlaté ručičky!

Foto: Mia Doxanská

Díky unikátnímu diáři budete stále v obrazeFoto: Mia Doxanská

A jako bonus přidáváme do balíčku hedvábný šátek, který pro nás navrhl český módní návrhář Jakub Polanka. Je na téma ženy, a to v černobílé kombinaci, takže se vám bude hodit snad ke všemu. Přidáváme k němu i návod, jak si šátek uvázat, a to na několik způsobů. Třeba právě jako Francouzky!

Foto: Mia Doxanská

Hedvábný šátek navržený Jakubem Polankou patří do kategorie must-have!Foto: Mia Doxanská

Soutěž byla na Instagramu spuštěna 11. 4. ve 14.00 hodin a běží do 18. 4. 2017 do 23.59 hodin. Abyste se mohly zúčastnit, musíte mít na Instagramu veřejný profil, sledovat @prozenycz a do komentářů označit dvě kamarádky, kterým by se náš profil a soutěž mohly líbit. Tři vítěze vybereme náhodně, a dne 19. 4. pak výsledky vyhlásíme na našem Instagramu prostřednictvím fotky i Insta stories. Úplné znění pravidel najdete na naší facebookové stránce ProŽeny.cz v poznámkách.

Tímto vám ještě jednou děkujeme, že nás na našich sociálních sítích sledujete a přejeme vám v soutěži hodně štěstí!

Reklama

Související témata:

Načítám