Hlavní obsah

Soutěžte o luxusní auto na víkend!

Foto: lexus-media.cz

Vyjeďte si na výlet v luxusním autěFoto: lexus-media.cz

Reklama

Tušíte, co se skrývá po názvem Lexus RX 450h? Může to být symbol bezpečí, moderní hračka, domácí kino nebo také označení pro velký prostor. Jednoduše - je to auto. Ale ne ledajaké! Jeho součástí je množství skvělých vychytávek a jedna z vás ho dokonce bude moci testovat celý víkend!

Článek

Auto ProŽeny

Začneme trochu netradičně. Ze všeho nejdříve se totiž podíváme na to, co může taková mašina nabídnout nám ženám! Na první pohled vás upoutá jeho moderní design. Jeho dokonalý aerodynamický tvar navíc zvyšuje bezpečnost jízdy. Kabina vozu je skutečně prostorná a pohodlná. Nová sedadla se honosí kompletním koženým čalouněním. Když už jsme u toho sedadla - jako řidička tohoto vozu budete mít výhodu. Sedadlo se totiž po skončení jízdy samo mírně odsune, takže budete mít dostatek prostoru a pohodlí k vystoupení si z vozu.

Potěší nás i množství odkládacích prostorů a velikost zavazadlového prostoru (496 l). Vůz Lexus RX 450h je vybaven i automatickou klimatizací s nezávislým nastavením pro levou a pravou polovinu vozu. K nezaplacení jsou i kamery po stranách a na zadní části auta. Při parkování nemusíte otáčet hlavu bůhví o kolik stupňů nebo se peklovat se zrcátky, pohodlně se díváte na displej vpředu, na kterém jasně vidíte, kolik máte kolem sebe místa. A pozor, startuje se bez klíčku!

Naprostou novinkou je ovládání Remote Touch. To je zařízení s jednoduchým ovládáním, pomocí kterého můžete řídit hned několik částí vybavení vozu. Ovládat můžete jednoduchým stisknutím audiosoustavy, navigaci, klimatizaci či telefon. Funguje to trochu jako počítačová myš s 8palcovou LCD obrazovkou.

Foto: lexus-media.cz

Lexus může ženám hodně nabídnoutFoto: lexus-media.cz

Něco pro muže

Pokud hledáte nějaká „pro" a chcete manžela přesvědčit právě ke koupi vozu Lexus RX 450h, máme tu i pár technických informací:

  • Vůz je poháněn plně hybridním systémem pohonu, který využívá kombinace benzinového motoru a elektromotorů. RX 450h může být poháněn pouze elektromotory nebo pouze benzinovým motorem anebo kombinací obou typů motorů. Díky tomu výrazně ušetříte za jízdu (až o 23 %)
  • Auto si v rozšířené sestavě můžete vylepšit o kompletní audiosestavu (s 15 reproduktory) či domácí kino.
  • Vestavěná navigace s pamětí 40 GB obsahuje podrobné mapy celé Evropy. Lze ji ovládat ve 14 jazycích.
  • Lexus RX 450h je standardně vybaven 10 airbagy.
  • Auto nabízí celkový výkon 220 kW/299 k, umožňuje dosáhnout maximální rychlosti 200 km/h, hladce zrychluje z 0 na 100 km/h za 7,8 s.

Tento skvělý vůz si vyzkouší jedna z vás! Soutěžit můžete zde!

Reklama

Související témata:

Načítám