Hlavní obsah

Speciální horoskop na říjen: Podle tarotových karet!

Foto: Thinkstock

Co vás čeká v říjnu? Zeptali jsme se karetFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říjen už je podzim ve své koncentrované formě, veškeré iluze léta jsou pryč. Jaká překvapení pro vás tento měsíc přináší? To vám prozradí tarotové karty. Opět podle znamení zvěrokruhu!

Článek

Osmý říjen s sebou přináší úplněk ve znamení Berana. To znamená, že se vám do žil vleje nejen nová síla a energie, ale také touha pustit se do něčeho nového. Dejte si však pozor, může být dost zákeřná – překonat to nutkání přestat s čímkoli, co teď děláte, a obrátit svůj život vzhůru nohama, bude obtížné.

Co dalšího přinese říjen pro vaše znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) 4 holí – 2 holí – 6 pentaklů

Říjen pro vás rozhodně nebude špatným měsícem. Potíže, které vás dosud trápily a nedaly vám spát, se konečně rozplynou a dostaví se dlouho očekávaný pocit úlevy. Bohužel ne na dlouho – budete postaveni před klíčovou volbu, kterou je zkrátka nutno udělat, žádné odkládání. Mějte přitom na paměti, že to, co v tomto měsíci dáte, se vám vrátí několikanásobně v podobě vděku vašich blízkých a jejich přátelství. Buďte velkorysí.

Býk (21. 4.–21. 5.) 3 holí – Rytíř holí – 5 pentaklů

Říjen před vás postaví nové výzvy. V práci se začne rýsovat nový projekt, na kterém byste se rozhodně rádi podíleli. Neváhejte a pusťte se do něj, ale s rozumem. Vrhat se do něčeho zbrkle po hlavě by vám přineslo jen zmařené iluze i materiální ztráty. Nenechte se nadšením unést, spíš než jen do práce získanou energii investujte i do rodiny a vašich blízkých. Vše pečlivě zvažte a jednejte s rozvahou a trpělivostí, vyplatí se to.

Foto: Thinkstock

Býk bude postaven před nové výzvy, ale neměl by se rozhodovat překotněFoto: Thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Rytíř pohárů – Spravedlnost – 8 holí

V nadcházejícím měsíci je čas jako dělaný pro lásku a romantiku obecně. Říjen zadaným Blížencům přináší možnost vztah oživit a okořenit a single jedincům možnost někoho potkat a něco hezkého začít. Na nic si nehrajte, nepřetvařujte se, vyložte karty na stůl a uvidíte, že to přinese své ovoce. A nenechte se zaskočit rychlým vývojem, tomuhle vztahu to spíše prospěje. Obecně se věci ve vašem životě dají do pohybu a vy sklidíte, co jste zaseli.

Rak (22. 6.–22. 7.) Poslední soud – Eso holí – Luna

Sami tušíte, že ve vašem životě je třeba něco změnit, že vám zajeté koleje zkrátka nevyhovují. Zamyslete se nad tím, do jaké oblasti svou energii investovat, a pak se příležitosti pevně chyťte a nepusťte. Ten nový impulz vám se životem udělá přímo zázraky. Nebojte se být tak trochu snílkem a jít za svými tužbami, kreativita a nápady budou oceněny. Jen se nenechte zviklat a neustupujte, dokud nedosáhnete svého cíle.

Lev (23. 7.–22. 8.) 7 mečů – 9 mečů – Viselec

Říjen vám moc nesvědčí. Snažili jste se vyhnout něčemu nepříjemnému ne tak úplně čestným způsobem a teď za to budete pykat. Kromě bezesných nocí vás také čeká pocit bezmoci a stagnace. Smiřte se s tím, že to, co jste si navařili, musíte také sníst a vykroutit se z toho nedá. Snažte se prostě vydržet a nepodlehnout depresi, nakonec se všechno vyřeší a pro vás to bude cennou lekcí.

Foto: Thinkstock

Lev nebude prožívat své nejlepší období. Ale bude pro něj cennou lekcí!Foto: Thinkstock

Panna (23. 8.–22. 9.) 7 pohárů – Páže pentaklů – 9 holí

Stojí pře vámi nutnost se rozhodnout, dejte si pozor. Ačkoli se zdá jedna z voleb úplně jasná, nenechte se nachytat na fantazírování a vzdušné zámky. Držte se na cestě rozumu, tato volba vám může přinést mnohé po materiální stránce. Neodstřihávejte se od lidí kolem sebe, myslí to s vámi dobře a budete je potřebovat. Karty navíc mluví o překvapení, které jste nečekali – mohlo by to být neplánované těhotenství?

Váhy (23. 9.–23. 10.) Páže holí – Milenci - Ďábel

Říjen je pro vás rozhodně měsícem, který si v posteli užijete. Ať už přijde impulz z jakékoli strany, nevzdorujte tomu a užijte si to. Pro zadané jen pozor na nevěru – i když snad budete mít neřestné choutky, ubraňte se jim a věnujte se partnerovi, neuvěříte tomu, jak váš milostný život v tomto měsíci rozkvete. Single jedinci mohou doufat ve známost, která bude nejen vysoce erotickým dobrodružstvím, ale i něco vydrží do budoucna.

Štír (24. 10.–22. 11.) 6 holí – 8 pohárů – Rytíř pentaklů

Říjen pro vás začne poměrně slibně a vaše plány se budou plnit jeden za druhým – v práci i v soukromí. Pak ale přijde zlomový moment, kdy se budete muset rozhodnout, co všechno chcete svému vítězství obětovat. Neváhejte však dlouho, mohlo by se to vymstít – někdy je nutno se pro dobrý cíl věcí i vzdát. Po vztahové stránce bude vše v pořádku, jen pozor na přílišný stereotyp, i to je někdy zabiják. Nedejte mu šanci.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Mág – Páže mečů – Královna holí

Ve vašem okolí se ocitne někdo, kdo si jde tvrdě za svým, na druhé se neohlíží a chce za každou cenu zvítězit. Raději než abyste šli do přímého střetu, vyhněte se mu, nevzešlo by z toho nic dobrého, jen hádky a slzy. Zaměřte se prozatím na něco jiného – nejlépe na rodinu a upevňování vašeho vztahu. Je ideální okamžik udělat něčím radost vaší drahé polovičce, vyjádřit vděčnost, že při vás věrně stojí. Práce prostě chvíli počká.

Foto: Thinkstock

Střelci, věnujte se své polovičce, na mnoho věcí je lepší být dva!Foto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Věž – Rytíř mečů – Císař

Cítíte se osaměle a odtrženě od světa – natolik jste se zabrali do toho, co vám přišlo důležité, že vaši přátelé náhle kamsi zmizeli. Bohužel se vám to u nich podařilo dost rozlít, takže budete muset vyřešit nejeden konflikt, než se všechno napraví. Říjen pro vás prostě nebude jednoduchý, neztrácejte však naději, i když to bude vypadat zoufale. Z vaší samoty vás vytrhne i jednorázový flirt, který se jasně rýsuje na obzoru.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 8 mečů – 10 holí – 10 pentaklů

Pro tento měsíc karty mluví naprosto jasně. Máte v sobě nějakou nesmyslnou zábranu, blok, který vám v něčem brání. Koukejte se ho rychle zbavit, jinak se zhroutíte pod vším tím stresem a napětím. Pokud dokážete své vnitřní strašáky porazit a uvěříte tomu, že jste dost dobří, otevřou se vám nejedna vrátka k úspěchu. Štěstí a spokojenost máte jen krůček před sebou, nebojte se ho tedy udělat!

Ryby (21. 2.–20. 3.) Eso pohárů – 4 pentaklů – 6 mečů

Máte pocit, že vaše pozice je prostě dokonalá – cítíte klid, harmonii a jste vlastně spokojeni. Docela. Někde uvnitř pořád hlodá červík, že by mohlo být lépe. A má pravdu. Jste příliš opatrní a úzkostliví, umanutě sázíte na jistotu, která vás ale pomalu začíná nudit. Nebojte se změny a vyrazte, nikdo vám v rozletu nebude bránit a přinese vám nejen osamostatnění, ale i pokrok. Kromě cestování vás čeká také přírůstek do rodiny – kdo bude mít miminko?

Podzim není jen obdobím smutku a depresí, právě naopak. Je to čas, kdy se lidi rádi setkávají doma s rodinou, posedí u šálku dobrého čaje nebo třeba konečně dočtou dlouho odkládanou knihu. Vytěžte z barev podzimu to nejlepší.

Reklama

Načítám