Hlavní obsah

Šperky a hodinky z celého světa v Praze!

Reklama

Výstava Hodiny a klenoty 2012 oslní svojí mimořádnou nabídkou milovníky luxusu a atraktivních moderních šperků a hodinek 20. až 23. září v Průmyslovém paláci na Výstavišti v pražských Holešovicích!

Článek

Prodejní výstava představí na jednom jediném místě to nejlepší, co prodejci hodinek, hodin a klenotů v současnosti ve světě nabízejí. Jde o mimořádnou příležitost, kdy si zákazníci i obchodníci mohou šperky a hodinky prohlédnout i vyzkoušet v reálu, nikoli jen virtuálně.

Unikátní mezinárodní výstava Hodiny a klenoty 2012 letos nabídne opravdu lákavou přehlídku toho nejlepšího zboží. Nenechte si ujít samostatnou expozici exkluzivních hodinek a šperků. Na své si tady přijde opravdu každý. K vidění budou značky Armand Nicolet, EDOX, Ingersoll, STORM, DOXA, GANT, EPOS, Junghans, Saint Honoré, Elysee, Cover, Axcent of Scandinavia, Harley-Davidson, Sauvage, Le Chic, Seiko, Jet Set, Offshore Limited, Royal London, Itas a mnohé další. Z české produkce nebude chybět značka S.T.A.M.P.S. a Martin Brož.

Těšte se na spoustu krásných šperků na jednom místě!

Mezi šperky budou k vidění nádherné skvosty s diamanty, brilianty, perlami či náhrdelníky ze známého muránského skla či šperky s takzvanými Besednickými vltavíny. COEUR DE LION představí kolekci šperků od Caroly Eckrodt. Pokochat se můžete i nejnovější kolekcí MICROSETTINGS šperků se zirkony. Společnost Starlit připravila nové modely briliantových šperků, zlatých řetízků a elegantních náušnic. Další novinkou budou stříbrné rhodiované soupravy a ocelové prstýnky s vyměnitelným kamenem značky Swarovski. Potěší vás i šperky Cutie Jewellery, Danfil Diamonds, Filip Horák Jewellery, Golden & Silver, Zodiax Jewellery, Tresor Paris a mnoho dalších modelů. Prostě luxus!

Těšte se na záplavu luxusu!

Puncovní úřad vám na výstavě zdarma a na počkání zkontroluje vaše klenoty, tedy určí obsah drahých kovů ve vašich špercích. Pokud si přinesete svoje diamanty, laboratoř E. G. L. vám přímo na místě zkontroluje jejich pravost. Vůbec poprvé vám také v průběhu výstavy na počkání a zdarma odborníci provedou tlakové zkoušky vodotěsnosti baterie, kterou vám zároveň změří. Velmi zajímavé budou také ukázky výroby luxusních hodinek – gravírování a pasování briliantů do hodinek.

Výstava dále nabídne soutěž Šperk roku 2012 – Czech Open, tedy 11. ročník prezentace designérů v oboru zlatnictví a klenotnictví. Soutěží se ve třech kategoriích: studentský šperk, umělecký šperk a šperk komerční.

Bude z čeho vybírat

Pro přítomné dámy i pány je nachystána oku lahodící atraktivní módní přehlídka Made in Jablonec 2012 a chybět nebudou ani soutěže o zajímavé ceny. Tuto výstavu si prostě nemůžete nechat ujít!

Společnost PRINTSTEP, výhradní distributor designových psacích potřeb francouzské značky Ines de la Fressange a exkluzivních psacích potřeb z mincovního stříbra Otto Hutt pro ČR a SR, představí kolekci designových psacích potřeb od francouzské návrhářky Ines de la Fressange. Celá produktová řada je přímo inspirována symbolikou předobrazu „Pařížanky“, touto ikonou svobody, vždy ladná, nonšalantní a vkusná, nenucená a módní, radostná a přitažlivá, elegantní a přirozená. Od roku 1993 značka spadá do konsorcia Louis Vuitton.

Více informací včetně doprovodného programu najdete na www.hodinyaklenoty.cz. Speciální zlevněná vstupenka pro vás ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám