Hlavní obsah

Spočítejte si své životní číslo!

Foto: Thinkstock

Po celý život nás obklopují číslaFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Množství čísel, která vás obklopují, je závratné. Při narození dostanete číslo rodné, pak to v občanském průkazu, znáte číslo domu, v němž bydlíte, i směrovací obce, pamatujete si telefonní čísla rodiny i přátel, velikost svých bot i tu konfekční. Že by ale existovalo jedno univerzální číslo, které odráží a řídí celý váš život? Podle numerologie ano. Spočítejte si to své!

Článek

Numerologie je velmi stará věda, kterou se vážně zabývali už ve starověkém Egyptě, Babyloně, v Číně a v Řecku. Její základní systém vytvořil slavný matematik a osvícený vědec Pythagoras, přičemž jeho postupy se využívají dodnes. V podstatě jde o nauku o číslech. Podle numerologů má každé číslo od 0 do 9 jasný význam, který se odráží v energii data narození každého z nás.

Jak na to?

Nejjednodušší a nejčastější způsob numerologického výpočtu se provádí takhle: Napište si celé datum svého narození, tedy například: 18. 3. 1969. Potom sečtěte všechny jednotlivé číslice: 1 + 8 + 3 + 1 + 9 + 6 + 9 = 37. Nám jde ale o to, získat číslo od 1 do 9, tedy číslo jednociferné, proto musíme sečíst i obě cifry našeho výsledku, tedy: 3 + 7 = 10 a opět spočítat číslice, 1 + 0 = 1. Životní číslo je tedy v tomto případě 1. „I mezisoučet 37 má svou hodnotu – odlišuje od sebe stejná životní čísla, ukazuje základ tohoto životního čísla a dále na něj můžeme pohlížet i jako na úkol, který se máme naučit,“ vysvětluje princip podrobněji numeroložka Dagmar Čapková.

Způsobů, jak dojít k osobnímu číslu, je ale víc, protože kromě tohoto tzv. životního čísla existují i další. Když se obrátíte na profesionálního numerologa, sestaví vám na základě vašeho životního čísla numerologickou mřížku, tedy rozbor vaší osobnosti. „Další vepsaná čísla v mřížce popisují vlastnosti a schopnosti člověka, které mohou značně životní číslo ovlivnit,“ upřesňuje Dagmar Čapková. Mřížka odhalí vaše přednosti, vlohy a nadání, ale i problematičtější stránky osobnosti, se kterými by bylo žádoucí trochu pracovat. Odborníkovi v rozboru napoví i další údaje: například i vaše číslo tzv. psychické, které se vypočítává jen ze dne vašeho narození.

Dokonce i libovolnému písmenu je možné přiřadit konkrétní číslo. Z číselné řady, která vznikne převedením vašeho jména na číslice, je možné dojít k dalšímu výsledku, který o vás mnohé vypovídá. Dá se tak prý i nahlédnout do vaší budoucnosti.

Foto: Thinkstock

Numerologie je velmi stará vědaFoto: Thinkstock

Čísla mohou pomoci!

„Byla jsem úplně na dně. Opustil mě manžel, kterého jsem hrozně milovala. Našel si mladší, a hlavně bezdětnou, zatímco my jsme měli doma už tři malé děti. Vůbec jsem nevěděla, co se sebou, jak jsem trávila léta na mateřské, měla jsem sebevědomí pod bodem mrazu,“ svěřila se nám Marie, která nechce zveřejnit své příjmení. „Když jsem jednou vedla syna ze školky, na sloupu visel kontakt na numeroložku. Neváhala jsem a objednala se,“ vzpomíná paní Marie.

A co se dozvěděla? Má prý velký smysl pro počty, je pečlivá a spolehlivá. Nebude to trvat dlouho a najde si zajímavou práci. A na základě partnerského numerologického rozboru zjistila, že by jí to s manželem stejně neklapalo. A tak to taky dopadlo. Dnes je majitelkou nevelké, ale úspěšné účetní firmy. A ještě něco: Když se pokusil už bývalý manžel vrátit po roce domů, neměla o jeho návrat sebemenší zájem. K numeroložce chodí na pravidelné konzultace a cítí se být opravdu šťastná.

A co vy? Jakou máte zkušenost s numerologií? A našli jste se v charakteristice? Napište nám do diskuse!

Reklama

Související témata:

Načítám