Hlavní obsah

Spojte zdraví a vášeň

Reklama

Někteří lidé rádi spojují zábavné s užitečným. Někdo se nerad nudí při činnostech, které jsou takřka povinné. Jiný zase chce, aby činnosti, které ho baví, měly nějaký smysl.

Článek

Jedním takovým, kdo rád spojuje potřebné se zábavným, je Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky, která vytvořila projekt Zdraví jako vášeň. Tento projekt spojuje zájem o zdraví, prevenci a zdravý životní styl se zábavou, jako jsou různé soutěže a kulturní akce. Zábavnou formou vede klienty k tomu, aby se o sebe a své zdraví zajímali.

Soutěžte a vyhrajte

Projekt Zdraví jako vášeň přináší další soutěžní kolo o poukázky na nákup jízdních kol dle vašeho výběru. Stačí zodpovědět správně 30 soutěžních otázek, mít co nejbližší tip v závěrečné soutěžní tipovací otázce, a poukaz je váš. Deset nejúspěšnějších soutěžících získá poukaz v hodnotě 10 000 Kč na nákup nového jízdního kola.

Dubnové soutěžní kolo i předchozí únorové a březnové naleznete zde.

Vyhrajte s pojišťovnou 211 a Zdraví jako vášeň nové kolo, uděláte tak něco pro své zdraví

Cestovní pojištění pro studenty

Máte doma dítě ve věku 15–26 let? Stále studuje a je klientem Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra České republiky? Pokud ano, tak nepřestávejte číst, jelikož vaše dítě může mít cestovní pojištění zcela zdarma. Stačí jen prokázat, že studuje.

Zdravotní pojišťovna s kódem 211 poskytuje dva druhy cestovního pojištění. První je jednorázové pojištění při dlouhodobém pobytu v zahraničí, jako jsou například studijní pobyty. Druhé pojištění je pro opakující se krátkodobé cesty během roku, jako jsou výlety a dovolené.

Užijte si den plný zábavy se slavnými osobnostmi!

Akce plná zábavy v Brně

Přijďte 1. 6. 2013 na akci plnou soutěží a hudebních vystoupení. Akce je pro děti i dospělé a vstup je zdarma! O zábavu se postará mnoho známých interpretů jako Janek Ledecký, Marta Jandová, David Deyl, Markéta Konvičková a mnoho dalších. Tak neváhejte a přijďte se na Den dětí podívat na velodrom v Brně.

Na akci mohou dorazit klienti jakékoli zdravotní pojišťovny. Navíc pokud chcete změnit zdravotní pojišťovnu a potřebujete nějaké informace ohledně Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra České republiky, na této akci se vše potřebné dozvíte.

Každého fanouška si projekt Zdraví jako vášeň cení. Staňte se jím na facebookových stránkách.

Reklama

Související témata:

Načítám