Hlavní obsah

Staňte se makléřem ve hře Na prodej

Reklama

Spekulovat s realitami není žádný med. Draho koupíte luxusně vyhlížející vilku, abyste posléze zjistili, že jeden soused celé dny cvičí na bicí a druhý má na zahradě sportovní střelnici.

Článek

A pak upadne komín. Nakonec jste rádi, že se takřka neprodejné nemovitosti zbavíte za pár šupů. Nezní to jako zrovna velká zábava, že? Ale nebojte, v karetní hře Na prodej to zábava je. A jaká!

Karetní hra Na prodej

Na prodej je dynamická karetní hra – neustále jste ve hře a v napětí. Zároveň není vůbec náročná na pochopení a jednu dvě rychlé partičky si může užít celá rodina.

Na prodej prověří vaše obchodnické dovednosti, ale i schopnost sebekontroly a hospodaření se svěřeným rozpočtem. Každý totiž dostane do začátku nějaké peníze. Kdo s nimi nejlépe naloží, ten bude slavit vítězství. Ale jednoduché to nebude – nejprve totiž musí nemovitosti vydražit, a poté je se ziskem prodat.

Karetní hra Na prodej

Šikovný hráč dokáže vydělat velké peníze i na domečku z krabice, zatímco makléř-amatér je schopen stejně velké peníze prodělat třeba i s vesmírnou stanicí.

Kterým z nich jste vy?

Reklama

Související témata:

Načítám