Hlavní obsah

Stěhují se Harry a Meghan kvůli Kate? Pravda je jinde!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Od svatby uplynul sotva půlrok a z prince Harryho se stává podpantoflák. Na popud své milované ženy se totiž stěhují z Kensingtonského paláce, kde žili s princem Williamem a jeho rodinou. Nebo tedy alespoň takto někteří tuto informaci podávají. Pravda, proč se Harry a Meghan stěhují za Londýn, je trochu jinde.

Článek

Dominantní Američanka, která vnáší svár mezi královské bratry - to už tady jednou bylo. Podle všeho to ale vypadá, že se má historie opakovat a že vévodkyně Meghan (37) půjde ve stopách Wallis Simpson (†89), kterou si vzal Eduard VIII. (†77). A že i ona rozeštve prince. K těmto domněnkám přitom stačí tak málo – že se princ Harry (34) a vévodkyně Meghan rozhodli odstěhovat z Kensingtonského paláce, kde doteď žili s princem Williamem (36) a jeho rodinou, a nastěhovat se do Frogmore Cottage nedaleko Windsoru.

„Zaručené" zdroje tvrdí, že pravým důvodem, proč se stěhují, je nevraživost mezi švagrovými – vévodkyní Kate (36) a vévodkyní Meghan. Prý jsou tolik jiné, že nejsou schopny najít společnou řeč. Tyto dvě ženy jsou rozdílné už na první pohled, ale že by mezi nimi byla taková nevraživost, že by nevydržely v jednom domě, ve kterém se nemusí ani potkat, kdyby nechtěly, se zdá trochu přitažené za vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv vévodkyně Kate (na fotografii) a vévodkyně Meghan odlišné jsou, není to hlavní důvod, proč se princ Harry s ženou stěhují Foto: Profimedia.cz

Soukromí jako svatební dar

Ve skutečnosti ale nikoho nemůže překvapit, že se princ Harry s Meghan stěhují. Frogmore Cottage, dům kousek od panství Windsor, který má deset pokojů, dostali od královny Alžběty II. (92) jako svatební dar. Panovnice mohla zajisté novomanželům dopřát i jiné bydlení, které bude více v centru dění, ale jako správná babička moc dobře zná svého vnuka Harryho, kterému na výsluní nebylo nikdy moc dobře, a tak dost možná tušila, že nejlépe mu bude pár kilometrů za Londýnem.

Bratři sice spolu žili odmalička, ale nikdo přece nemohl čekat, že tomu tak bude navěky. Oba dva jsou dospělí, princ William má tři děti a princ Harry se stane otcem na jaře. Pro miminko tedy budou s vévodkyní Meghan potřebovat více prostoru, než kolik mají teď v jejich apartmá v Kensingtonském paláci. Už jen tohle by jako argument mělo stačit, ne?

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry a vévodkyně Meghan nechtějí vychovávat děti ve zlaté kleci, i to je důvod, proč se stěhují za Londýn Foto: Profimedia.cz

Daň za královskou korunu  

Princ Harry hlavně chce chránit svoji nejbližší rodinu před objektivy všudypřítomných fotografů. Vždyť už v roce 2016, kdy byl s Meghan jen pár měsíců, vydal prohlášení, ve kterém žádal média, aby dala jeho přítelkyni pokoj a nepronásledovala ji na každém kroku. Netouží vychovávat své děti ve zlaté kleci, naopak se jim bude snažit dopřát dětství tak normální, jak jen to půjde.

A Kensingtonský palác, kde vévodkyně Kate a princ William vychovávají děti, je neustále na očích všech kolemjdoucích i fotografů. To je daň, kterou musí princ William jako druhý v pořadí následník trůnu zaplatit.

Což ale neznamená, že by se princ Harry naprosto stáhl – to ani nemůže. I nadále bude zastávat své královské povinnosti a do Londýna, který je od Windsoru vzdálen 25 mil, dojíždět. Stejně tak vévodkyně Meghan, která se určitě ani po porodu nevzdá své humanitární a charitativní činnosti. Čas si na to určitě najde – s miminkem jí bude pomáhat její matka, Doria Ragland (62), která se k nim má také nastěhovat. Což je jen další z racionálních důvodů, proč se princ Harry a Meghan stěhují z Kensingtonského paláce, kde mají omezené prostory, na rozdíl od Frogmore Cottage.

Chtěli byste žít dohromady se všemi příbuznými? 

Reklama

Načítám