Hlavní obsah

Stylově i s kily navíc? Oblékli jsme čtenářku s velikostí 46

Foto: Filip Matušinský

Role modelky se zhostila naše úžasná čtenářka BlankaFoto: Filip Matušinský

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud očekáváte zeštíhlující tipy a pět černých outfitů, jste na špatné adrese. I s větší konfekční velikostí se totiž můžete pustit do mnohem odvážnějších a stylovějších variant. Třeba těchto!

Článek

Návody, jak si opticky odmazat nějaké to kilo, najdete všude. Všechny dobře víte o kouzelném účinku černé barvy a ty z vás, kterých se toto téma týká, mají určitě v šatníku spoustu volně střižených vršků i splývavých kalhot. Tentokrát na to proto půjdeme jinak. Stylistka Mariya vám dokáže, že se i s plnější postavou můžete vrhnout na módní trendy. A budete v nich vypadat skvěle!

Potisky povoleny!

O (ne)vhodnosti nošení úzkých kalhot při více než padesáti kilech se toho napovídá spousta, stejně jako o problematice potisků. Obojí vám ale může slušet i s větší konfekční velikostí. Pozor, za určitých podmínek! Důležité je provedení kalhot a jejich materiál (dávejte přednost těm pevnějším, které neobepnou každý záhyb), vaše odvaha a samozřejmě i to, s čím je zkombinujete. V tomto případě se určitě vyplatí obout podpatky, které nohy prodlouží. Top volte vzhledem ke kalhotám klidně volnější.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: kalhoty (F&F, 264 Kč), top (Marks & Spencer, 2899 Kč), klobouk (Baťa, 799 Kč), boty (Aldo, 2399 Kč), náramek (Mohito, 199 Kč)Foto: Filip Matušinský

Perfektní podzimní dvojice

Šaty by měly být nejlepší kamarádkou každé ženy s oblými tvary. Jakmile najdete ten správný střih, máte vyhráno. Pevnější šaty s áčkovou sukní sedí Blance krásně a na podzim se pod ně navíc dá obléknout košile. Když bude chladno, je možné kombinaci doplnit i černými punčocháči.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: šaty (C&A, 1298 Kč), košile (Van Graaf, 999 Kč), náušnice (Aldo, 299 Kč), kožené boty (Baťa, 2499 Kč), prsten (F&F, 169 Kč)Foto: Filip Matušinský

Foto: archiv firem

I v plus size kolekcích najdete krásné šaty! Které se líbí vám?Foto: archiv firem

„Pouzdrovka“

Pouzdrová sukně může být problematická, obzvlášť pokud je z tenoučkého, elastického materiálu, který nic neutají. V tomto provedení se jí ale rozhodně bát nemusíte, tím spíš, když si místo běžného prádla obléknete tělové body, které stáhne bříško. Sukni stylistka doladila pastelově růžovým sakem a halenkou s vtipným potiskem malých růžových pusinek.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: sukně (Gerry Weber, 2299 Kč), košile (Van Graaf, 999 Kč), sako (F&F, 699 Kč), boty (F&F, 499 Kč), náramek (C&A, 199 Kč/3 kusy)Foto: Filip Matušinský

Hřejivé kardigany

Prodloužený kardigan zkrátka musíte mít! Nejen že perfektně zahřeje, ale navíc se dá nosit na různé způsoby. Díky své délce opticky prodlouží postavu a v kombinaci s úzkými kalhotami, podpatky a jednoduchou halenkou vypadá velmi dobře.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: top (F&F, 369 Kč), kalhoty (Van Graaf, 2799 Kč), kardigan (Mohito, 799 Kč), dlouhý náhrdelník (Aldo, 499 Kč), zlatý náhrdelník (C&A, 369 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč)Foto: Filip Matušinský

Večerní varianta

Sháníte šaty na večerní akce nebo formálnější příležitosti? Nezůstávejte jen u černé klasiky. Co říkáte na vínové šaty s potisky květů? Doma nenechávejte ani stylové psaníčko a samozřejmě podpatky.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: šaty včetně pásku (Marks & Spencer, 1799 Kč), kabelka (Mohito, 799 Kč), náušnice (F&F, 79 Kč), boty (Marks & Spencer, 1199 Kč)Foto: Filip Matušinský

Foto: archiv firem

Tři psaníčka z aktuálních kolekcí. Které byste s sebou vzaly na večírek?Foto: archiv firem

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám