Hlavní obsah

Čtenářka Anna (37) v roli modelky: Tyhle nádherné letní outfity musíte vidět

Foto: Eva Malúšová

I tentokrát jsme vybírali modelku z řad vás, čtenářekFoto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Jmenuji se Anna a je mi krásných 37 let." Přesně takto začínal e-mail, který naši čtenářku dovedl až k nám. Její pozitivní přístup stojí za inspiraci, stejně jako módní sestavy, které připravila stylistka.

Článek

Už. Tolik. Hrozných. Většina žen nad pětadvacet let použije před vyřčením svého věku podobnou vycpávku. Proto nás tak nadchl e-mail Aničky a ono přídavné jméno krásný. Vzpomeňte si na něj, až se vás bude někdo ptát na věk.

Anna za námi navíc přijela až z Nýrska, které leží téměř u hranic s Německem, a dech nám vyrazila i faktem, že má dvě dcery ve věku čtrnáct a jedenáct let. Coby pracující maminka na sebe příliš času nemá a den, kdy se všechno točilo jen kolem ní, si tak maximálně užívala. Stejně jako samotné oblečení.

Uvažte si mašli

… v pase splývavých kalhot, které můžete obléknout úplně ke všemu. Věk nevěk. V létě si více pohrávejte s barvami, ať už na topu, kabelce nebo i botách. Podobné univerzální kalhoty bychom povinně naordinovali do každého dámského šatníku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Topshop, 1499 Kč), top (Lindex Extended, 999 Kč), boty (Tally Weijl, 799 Kč), kabelka (Marks & Spencer, 899 Kč), náramky (Baťa, zlatý set 129 Kč, černý 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Barevné boty osvěží každý outfit. Který pár se vám líbí nejvíce?Foto: archiv firem

Pozvedněte džíny na novou úroveň

Džíny milujeme a nosíme téměř všechny. I denim se ale dá pojmout tak, aby nepůsobil okoukaně. Stylistka Irena k němu doporučuje barevný top a šněrovací boty na podpatku, které jsou módní jedničkou sezony. Do party můžete přibrat i oversized kabát se zkrácenými rukávy.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: džíny (Tally Weijl, 699 Kč), top (Marks & Spencer, 999 Kč), kabát (Marks & Spencer, 2499 Kč), boty (Marks & Spencer, 1399 Kč), kabelka (Baťa, 799 Kč), náhrdelník (Topshop, 499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Nepodceňujte doplňky

Overaly mají spoustu kladných vlastností a variabilita patří mezi ně. Vlastníte podobnou kalhotovou variantu a úzký pas k tomu? Osvěžte overal širokým páskem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Lindex Extended, 1999 Kč), kožený pásek (Lindex, 899 Kč), kožené boty (Office Shoes, 2399 Kč), náramky (Tally Weijl, 189 Kč), náušnice (Baťa, 149 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Chybí ve vaší módní sbírce overal? Vyberte si z této trojiceFoto: archiv firem

Nebojte se midi délky

Sukně sahající pod kolena nemusí být problémem ani pro ženy menšího vzrůstu. Naše čtenářka měří sto šedesát dva centimetrů. Vždy byste ale měly obout vysoké podpatky a ukázat pas.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (Mohito, 399 Kč), sukně (Mohito, 1749 Kč), boty (H&M, 899 Kč), psaníčko (Topshop, 1299 Kč), prsten (Baťa, 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Užívejte si květin i v módě

Co třeba rovnou na šatech? Vhod vám přijdou nejen v létě. Stylistka Irena je doplnila světlým křivákem a botami na podpatku, sestava by nicméně unesla i ploché sandálky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 1999 Kč), boty (Office Shoes, 2690 Kč), bunda (Topshop, 1999 Kč), náramek (Lindex, 99 Kč), náušnice (H&M, 149 Kč/sada)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám