Hlavní obsah

Super tipy na nákupy: Kde najít XXL módu i originální kousky?

Foto: Thinkstock

Nakupujte na ProŽeny.cz módu, kterou jinde neseženete!Foto: Thinkstock

Reklama

Trendy pro baculky? Maxi šaty? Anebo topy, halenky či sukně v barvách, na které si jen vzpomenete? Stylovou britskou módu najdete v naší záložce Nákupy!

Článek

Už od dubna je sekce Nákupy plná bot, sukní, topů, šatů i dalších kousků, které nemohou chybět ve stylovém šatníku. Jak si v ní objednávat, kdy je doprava do Česka zcela zdarma? Tady jsou odpovědi!

Nejdříve obecně: ASOS.com je největší britský internetový obchod s módou. Najdete v něm přes padesát tisíc originálních kousků do šatníku, šperky, boty i kosmetiku, a to dámskou i pánskou. Kdo v něm už někdy nakupoval, ví, že ASOS má také vlastní značku módy, jejíž součástí jsou i kolekce pro malé, vysoké a silnější postavy. V tomto e-shopu ale na jednom místě naleznete i nespočet dalších známých značek.

Pokud jste na ASOS ještě nikdy nenakupovali, tady je návod, jak na to:

Nákupy na ProŽeny.cz jsou přímo napojeny na databázi ASOS. Každý den se naše databáze aktualizuje včetně dostupných značek, slev a jednotlivého zboží. Jednoznačnou výhodou je, že u nás na stránkách vidíte orientační cenu v českých korunách. I samotný filtr v levém sloupci je v češtině.

Foto: thinkstock

Vybrali jste si? Stačí vše zaplatit a čekat na zásilkuFoto: thinkstock

Další skvělou zprávou je, že pokud si objednáte zboží v celkové hodnotě nad 15 EUR, nemusíte platit poštovné za dodaný balíček. Balíček by vám měl domů přijít do 7 dnů, případně je možné připlatit si za expresní dodávku. Zboží navíc můžete do 14 dnů klasicky vrátit, ASOS.com vám vrátí peníze. Náklady za zaslání balíčku zpět pak ale hradíte vy.

Bojíte se nevhodných velikostí? Nemusíte! Přestože se britské velikosti trochu liší od českých, jde je snadno na ty naše převést. Pomůže vám s tím speciální záložka Zjistit velikost v levém sloupci v sekci Nákupy. Rozkliknete ji, změříte se dle českých pokynů, a je to. Pozor, i tak jsou tyto míry orientační a platí pro oblečení značky ASOS, velikosti jiných značek mohou být trošku jiné.

Potřebujete poradit? Není problém! Není nic snazšího než nám napsat na nakupy@prozeny.cz.Rádi vám přímo z redakce poradíme – přirozeně česky – a případně vás i nákupem provedeme. Už teď se můžete těšit na spoustu slevových akcí i výhod pro čtenářky ProŽeny.cz.

Přejeme spoustu trendy úlovků!

Reklama

Související témata:

Načítám