Hlavní obsah

Supernosítka 2010 pro miminka!

Foto: babynositka.cz

Nosítko Beco Buterfly je extrémně pohodlnéFoto: babynositka.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kočárek ničím nenahradíte? Omyl! S nosítky nové generace nebudete mít žádnou starost a děti je milují. Dejte sbohem překážkám v podobě eskalátorů, schodů v dopravních prostředcích a nehlídanému odkládání dítěte v kočárku před obchodem. Využijete je jak na cestách, tak i doma!

Článek

Nosítka pro miminka jsou praktická, lehká a snadno skladovatelná, takže se nemusíte nutně kočárku vzdát. Jednoduše je složíte do malého balíčku a dáte do kabelky či příručního zavazadla a všude, kde bude potřeba, je snadno využijete. Ale jejich hlavní výhodou je to, že je vaše děťátko vždy u vás, u maminky, když ono nebo vy potřebujete!

Pohodlně s Beco Buterfly

Dokonalá jsou nosítka Beco Buterfly. Aby se pohodlně nosila, mají ergonomické bederní a ramenní popruhy. Pro bezpečí děťátka jsou tu speciálně prodloužená záda. Můžete si sama zvolit, zda jej budete nosit vepředu nebo na zádech. Aby při cestování na dítě nesvítilo sluníčko, neobtěžovaly ho kapky deště nebo nepříjemný vítr, je tu speciální odepínací kapuce, která současně fixuje hlavičku, když dítě usne. Zapomeňte na železné konstrukce, které byly součástí starších dětských nosítek. Nenajdete tu ani klouby nebo spoje, které by mohly být příčinou poranění vašeho miminka. Nosítko se zapíná pomocí bezpečnostních přezek, které si dítě samo otevřít nedokáže.

Pro nošení je důležitá váha dítěte. Nosítka mají nosnost 20 kg. Součástí nosítka je i odepínatelná vložka pro malá miminka, která umožňuje bezpečné a zdravé nošení dokonce novorozeňat. To vše je zabaleno do atraktivního designu. Je jen na vás, jaký vzor svému děťátku vyberete. Cena se pohybuje od 3380 Kč, ale lze si je i půjčit.

Foto: Manduca

Máte na výběr z několika barevFoto: Manduca

Ergonomické nosítko pro náročné

Přesně tak lze nazvat novinku z letošního veletrhu For Kids s názvem Manduca. Stejně jako předchozí nosítko splňuje i tohle nejnáročnější požadavky pro nošení dětí. Je ideální pro batolata a děti zhruba od 3,5 měsíců. Novorozenci musí mít nosítko vybavené speciální novorozeneckou vložkou. Zádový panel lze snadno podle potřeby prodloužit. Je šikovně skrytý za zipem. Dítě můžete opět nosit na zádech i na břiše. Nosítka slibují vychytanou oporu zad a výrobci mysleli i na správné postavení dětských nožiček v poloze M (při které miminko nevisí). Aby nedocházelo ke vzniku otoků na dětské choulostivé kůži, jsou všechny části polstrované měkkým materiálem. Oporou pro hlavičku je opět kapuce schovaná v přední části nosítka.

A jak se myslelo na maminky? Bederní pás je speciálně tvarovaný a ramenní popruhy jsou polstrované po celé délce, díky čemuž se váha dítěte rozloží mezi ramena, bedra a záda. Maminky s úzkými rameny jistě uvítají možnost překřížení popruhů při nošení na břiše. Neposlední předností nosítka je použitý materiál (CANVAS). Jedná se o směs konopí a biobavlny, a cena nosítka je 2580 Kč.

Všechna moderní nosítka se dají snadno prát v pračce (na šetrný program) a součástí balení je i instruktážní návod. Vaše děťátka se v nich budou cítit v bezpečí a při tlukotu vašeho srdce objevovat krásy okolního světa!

Reklama

Související témata:

Načítám