Hlavní obsah

Svatba po česku? Takhle vypadá!

Foto: Česká televize

Co všechno potká tři mladé páry při cestě k oltáři?Foto: Česká televize

Reklama

Tři naprosto odlišné páry, všechny mají jeden cíl – čeká je svatba. Jaké krize je potkají? Na co nebyly připraveny a proč se vůbec rozhodly vzít se? Česká televize už v neděli začne vysílat nový dokument Navždy svoji!

Článek

Běla je prodavačka a je energická – narozdíl od jejího partnera Jardy, který je naopak dost tichý a neprůbojný. To se ovšem nedá říct o Lukášovi – motorkáři z Prahy a jeho drsné přítelkyni fotomodelce Isabele, mezi nimiž jsou bouře na denním pořádku. A pak tu je další pár – matematička Zdeňkaa ajťák Ondřej, kteří se potkali v křesťanské komunitě. Seznamte se, tohle jsou hlavní hrdinového nového dokumentu České televize Navždy svoji!

Foto: Česká televize

Běla chystá svatbu ve velkém stylu, Jarda tiše přitakáváFoto: Česká televize

„Jde o zatím relativně málo známý televizní formát docusoap, spojující dokumenty s postupy hrané tvorby. Na začátku roku jsme odvysílali velmi úspěšnou sérii Čtyři v tom a nyní na ni navazujeme právě cyklem Navždy svoji,“ popisuje Alena Müllerová, kreativní producentka České televize. Šest nedělních večerů tak budete moci sledovat životní příběhy tří párů, které mají těsně před svatbou.

Foto: Česká televize

Zdeňka a Ondřej se drží křesťanských zásadFoto: Česká televize

Jardovi svatbu do poslední chvíle řada blízkých rozmlouvala, přesto se od ní ale odradit nenechal – takže jeho Běla chystá veselku ve velkém stylu. Isabela má zase dvě děti z předchozích vztahů, Lukáš se jim snaží být otcem. A obřad? Vše nechávají na poslední chvíli. Zato v Brně v křesťanské komunitě, kde žije mladý pár Zdeňka a Ondřej, nezůstává nic na náhodě – ke všemu přistupují rozvážně, dokonce podstupují křesťanské rituály včetně předsvatební zpovědi. A sex? Zapomeňte na něj – zde panuje zdrženlivost.

Foto: Česká televize

Isabela i Lukáš milují motorkyFoto: Česká televize

Už základní přehled napovídá, že o emočně vypjaté situace a zábavné momenty nebude nouze.

Předsvatební kroky těchto tří párů můžete sledovat už od neděle 19. května od 20.00 hodin na druhém programu České televize.

Reklama

Načítám