Hlavní obsah

Tohle je sexuální ráj aneb 6 míst, která při milování nikdy nevynechte

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Pokud žena nezná aspoň něco málo z anatomie mužských erotogenních oblastí, bude pro ni uspokojení partnera celkem obtížné. Jak jste na tom se stimulací míst, o nichž si muži myslí, že jim vůbec nerozumíte?

Článek

Porozumění mužskému tělu? Klíčové! Tedy pokud je vaším zájmem, aby si při milování užily obě strany. Které zóny mužského těla zanedbáváte a o které oblasti neumíte pečovat?

Uši jsou velmi citlivé na dotek

Většina mužů je na uších stejně citlivá a vnímavá, jako jsou ženy. Ve skutečnosti se jedná o erotogenní zónu, která je pro obě pohlaví společná. Ať už na uši dýcháte, olizujete je či máte v plánu je oždibovat, vždy je nutné přistupovat k nim něžně a vyvarovat se zbytečného lechtání.

„Mám rád, když mi moje manželka saje ušní lalůčky, ale někdy jazykem dělá takové zvláštní pohyby, až si připadám jako olizovaná psí hračka. Vždyť stačí uši ocucávat a šeptat do nich něco pěkného,“ popisuje Zdeněk.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Uši jsou erotogenní zónou, ale musíte s nimi opatrněFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

I podpaží si zasluhuje pozornost

Podpaží je oblast, kterou můžete velmi příjemně zkoumat pomocí úst a jazyka. Této části mužského těla se však mnohé ženy vyhýbají, neboť se nechtějí dostat do kontaktu se zbytky antiperspirantů. Některým vadí i chloupky. Jestli je však podpaží dobře upravené a relativně čisté, není důvod jej odmítat, nebo se ho dokonce štítit! Podpaží lze líbat, očichávat a olizovat. Pánové třeba nedají dopustit na dráhu jazykem vedenou od zápěstí přes podpaží až k žebrům.

„Mě osobně vzrušuje, když vidím, že si milenka užívá všechny ty jemné pachy a vůně, které se z těchto oblastí šíří. Snad proto se vždycky před sexem sprchuji,“ směje se Kamil.

Tolik diskutované bradavky

Mužské prsní bradavky vykazují stejnou variabilní citlivost jako ty ženské. U jednoho se při jejich dráždění dostaví erekce, druhého ta samá pozornost obtěžuje. Vždy se však musí zohledňovat několik faktorů. Na bradavky se nespěchá, bolestivě se do nich nekouše a věnuje se jim péče, pokud o to dotyčný stojí.

„Hlazení, líbání nebo štípání v této oblasti je velmi příjemné. Moudré milenky snad vědí, jak předejít rozpakům. Potkal jsem jich jen pár, které se mým bradavkám vyhýbaly. A musím říct, že i zbytek jejich postelového umu nestál za nic,“ objasňuje Milan.

Dvojčata na hraní

Varlata jsou velice choulostivá, a tudíž by se s nimi mělo zacházet jemně a opatrně. Muži mají rádi, když někdo jejich dvojčata opatrně laská, neboť jim přijde, že jsou opomíjená – skoro jako by jim ženy nerozuměly… Vždy si dávejte pozor, aby je nepřimáčkl váš loket či koleno. Při pohlavním vzrušení se zvětšují a jakoby otékají.

„Moje současná přítelkyně si s varlaty moc nerozumí. Nedokáže je tak smyslně lízat a vkládat si je do úst jako ta minulá. Mám podezření, že má vztah pouze s mým penisem,“ stěžuje si Eliáš.

Ta oblast za kolenem….

Jakékoli jamky, prohlubně a měkké záhyby na lidském těle obvykle dychtí po láskyplném hlazení a polibcích už jen proto, že jsou citlivé na dotek. Už jste někdy spojila své rty se zadní částí kolene, tedy s místem, kde se ohýbá noha?

„Je velmi příjemné, když se moje žena nevrhá hned na penis, ale prozkoumává i méně známé lokality. Hned člověk ví, že se chce mazlit a záleží jí na vytvoření sexy atmosféry – tak jako mně,“ potutelně se usmívá Adam.

Foto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

Muži mají rádi i jemnou péči o prsní bradavkyFoto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

Masitý zadek a přilehlé lokality

Ano, možná je větší a chlupatější než ten váš, ale i tak byste pánský zadek ze svých milostných hrátek neměli vynechávat. Hýždě a řitní otvor mají bohaté zásobení citlivými nervovými zakončeními. Kůže, která zvnějšku řitní otvor obklopuje, patří k nejcitlivějším oblastem lidského těla a prstem, jazykem nebo nějakou pomůckou ji lze snadno stimulovat. Pokud se nebojíte…

„Osobně mi nevadí, když se ženě nechce do dráždění análního otvoru, ale co mě irituje, je ta hysterie okolo. Pořád je to jen zadek a jen řitní otvor. Proč tolik povyku?“ diví se Patrik.

A která část mužského těla je pro vás ta nejméně příjemná?

Reklama

Načítám