Hlavní obsah

Tarotové karty předpovídají: Jaký bude váš únor?

Foto: pyrozhenka, shutterstock.com

Únor je sice smutný měsíc, ale pro mnohá znamení je letos plný naděje v různých oblastechFoto: pyrozhenka, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Únor s sebou nese s úplňkem ve Lvu také chuť se socializovat a vyrazit do společnosti. Vyložili jsme tarotové karty pro vaše znamení, podívejte se, co v druhém měsíci roku 2017 čeká právě vás.

Článek

Úplněk ve Lvu můžete očekávat v první polovině měsíce, 11. února. S sebou ponese socializační vibrace a vy budete mít chuť vyrazit někam „mezi lidi“. Nebraňte se tomu, jen pozor na alkohol, únoru příliš nesvědčí.

Očekávat také můžete nepříjemné pocity ze samoty, pokud budete zrovna sedět doma a nebudete mít co na práci. Zkuste obnovit staré, zaprášené kontakty, únor pro to bude ideální a vy alespoň vyrazíte na kávu s někým (staro)novým. Co karty přisoudily právě vám?

Beran (21. 3.–20. 4.) královna pohárů – 6 pentaklů – 8 holí

Toužíte po někom blízkém, koho si budete moci pustit pod kůži a budete se s ním cítit dobře. Hledáte spřízněnou duši, se kterou si budete rozumět. Únor vám bude v tomto hledání nakloněn, dejte si však pozor na to, abyste se do něj nevrhali po hlavě. Najděte vztah, který bude rovnovážný, kde budete stejným dílem přijímat i dávat a nebude to jen jednostranný boj o moc. Vyplatí se nic neuspěchat a všechno zvážit pěkně pomalu a s rozvahou, jedině tak to dopadne tak, jak má.

Býk (21. 4.–21. 5.) král pohárů – 7 mečů – král mečů

V únoru se ocitnete mezi dvěma potenciálními partnery/partnerkami, uvíznete kdesi uprostřed a nebudete vědět, jak z toho ven. Na jedné straně velmi kultivovaná a sofistikovaná bytost s velkou empatií a soucitem, na druhé straně autoritativní figura zářící inteligencí a rozhodností. Hlavní je, že se skutečně musíte rozhodnout. Ne přešlapovat na místě a snažit se vyhnout zodpovědnosti, všelijak uhýbat a hrát to na obě strany – rozseknout tuhle tíživou situaci a skutečně dát jedné možnosti přednost. Tak do toho.

Foto: Rido, shutterstock.com

Býk se musí co nejdřív rozhodnout mezi dvěma partneryFoto: Rido, shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.) páže pohárů – Smrt – Spravedlnost

Před vámi se rýsuje příležitost, která vás velmi láká – a vy byste po ní měli skočit. Ovšem pozor. Mějte na paměti, že pokud se za daným cílem vydáte, dost možná to zahýbe s celým vaším dosavadním životem takovým způsobem, že ho přestanete poznávat. To ke změně ale patří, jen se zkrátka připravte na to, že budete muset dát některým věcem sbohem. Rozvažujte střízlivě a snažte se do toho moc netahat emoce, ale zapojit hlavně rozum. Tahle volba je důležitá a nechcete ji uspěchat, že?

Rak (22. 6.–22. 7.) 7 mečů – Mág – 2 meče

Ocitnete se v situaci, kdy budete vědět o čemsi nekalém, jakémsi nečestném, podvodném jednání někde ve vašem okolí – a nebudete si jisti, jak s touto informací naložit. Něco říct, či mlčet? Zapojte veškerou svou kreativitu a charisma, abyste z této situace vybruslili, nebude to nic lehkého. Důležité je nazírat ji objektivně, a pokud možno neutrálně – možná totiž není taková, jakou se zdá být na první pohled. Když se pro jedno řešení rozhodnete, stůjte si za ním a dotáhněte ho do konce, nechat věci na půl cesty je to nejhorší, co můžete udělat.

Lev (23. 7.–22. 8.) 3 poháry – Luna – Svět

V únoru se dostanete do jakéhosi příjemného období úspěchu a uzavřenosti, pauzy, kdy si můžete vydechnout a radovat se z toho, co se vám podařilo. Vás se ale zmocní podivný neklid, kterého se nebudete moci zbavit. Tak na něj zapomeňte. Tak dlouho jste byli ve stresu a rozletu, že jste už zapomněli, co je to odpočinek. Teď je čas ho dohnat, tak si užijte pocit dobře vykonané práce, když na to máte nárok. Hezky nohy na stůl a naučte se znovu odpočívat a vychutnávat si splněné sny.

Foto: goodluz, shutterstock.com

Lvům radí tarot jediné: Odpočívejte!Foto: goodluz, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.) 5 pohárů – Milenci – Poustevník

V tomto měsíci bude ukončen jeden z vašich velkých vztahů – a může jít o pouto milenecké stejně jako pracovní či rodinné. Zkrátka něco, na co jste dlouhodobě spoléhali a považovali to za součást svého života, definitivně skončí. Dovolte si cítit z toho smutek, buďte nešťastní – ale ne moc dlouho. Ano, něco skončilo, ale díky tomu se uvolnilo místo pro nové zážitky. Je čas ponořit se do svého nitra a poznat sebe sama v této nové, předtím nepoznané situaci. Zkuste to, třeba budete překvapeni tím, co ve svém nitru najdete.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 3 poháry – eso pentaklů – Slunce

Únor pro vás vypadá velmi, velmi úspěšně. Bude to měsíc plný vnitřního naplnění, úspěchů a prosperity, dosažených cílů. A je jedno, kterou oblast života právě máte na myslí, v současné situaci se poperete skutečně se vším a všechno se nějak vyřeší. Buďte vděčni za to, jak se vám daří, prociťte radost ze života, která s touto situací přichází, a bezpečně si vše uložte do mysli. Šťastné vzpomínky vám pomůžou v horších časech a díky nim se ani ta nejtemnější temnota nebude zdát tak černá, nechte si je tedy na cestu.

Štír (24. 10.–22. 11.) 4 hole – 5 mečů – královna pentaklů

Přišel čas, kdy je třeba, abyste se otevřeli vnějším vlivům a naučili se nechat věci tak nějak udát. Máte stále pocit, že musíte mít všechno pod palcem, všechno kontrolovat a ovládat, že bez vás by se svět přestal otáčet. Přinuťte se na chvíli zastavit, stáhnout se, jinak vás čeká hořký pád, který rozhodně zažít nechcete. Budete překvapeni, co všechno vám do života může přinést obyčejná náhoda. Samozřejmě se ale nevzdávejte rozumu a racionálního uvažování, nohy pevně postavené na zemi jsou základ.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 4 hole – rytíř pentaklů – Poustevník

Projdete si obdobím jakéhosi uvolnění a otevřené mysli, kdy se vydáte kompletně napospas vnějším vlivům s cílem poznat všechno nové. A v tomto období si vyslechnete mnoho zajímavých myšlenek, nápadů a názorů, nasbíráte nové podněty. Nebuďte překvapeni, když tento čas otevřenosti vystřídá naopak čas odloučení a uzavřenosti do sebe samých. Načerpali jste toho do sebe tolik, že si to teď potřebujete v hlavě srovnat, tak nemějte špatný pocit, pokud se budete trochu izolovat od přátel a známých, je to pro dobrou věc.

Foto: bikeriderlondon, Shutterstock.com

Střelci se vzdělají v jim blízké problematice. A tuto znalost oboru dokážou kvalitně zúročitFoto: bikeriderlondon, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 2 meče – Císařovna – Svět

Jako Kozorozi nemáte rádi bezmoc a pocit, že na něco nestačíte. Berte tedy tento měsíc jako takovou životní zkoušku. Dostanete se totiž do situace, kdy budete zkrátka a dobře potřebovat radu – od někoho, kdo vás zná, ale dokáže se taky na věc podívat svěžíma očima, protože není ve vaší hlavě. Nebojte se požádat o pomoc, není na tom nic špatného – dokonce to udělat musíte, alespoň pro tentokrát, abyste se dobrali úspěšně cíle. Naučte se přijímat pomoc ostatních bez negativních pocitů vlastní nedostatečnosti.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Hvězda – Síla – král pohárů

Únor pro vás bude měsícem rozvoje a nových zkušeností. Snad jste si dali novoroční předsevzetí nebo jste k tomu dospěli jen tak, ale tenhle měsíc bude ve znamení seberozvoje. Chcete se stát kultivovanou osobností mnoha zájmů, tak na tom začněte pracovat, protože právě teď vypadají dlouhodobé vyhlídky na úspěch velmi reálně. Důležité je se se sebou tak trochu poprat a dotlačit se i do věcí, do kterým se vám samotným přímo nechce. Přemožte se, zamakejte, a budete příjemně překvapeni.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Slunce – 4 poháry – 7 holí

Cítíte se mizerně? Máte pocit, že se vám nic nedaří, že jste k ničemu? Tak to je jen proto, že pro oči nevidíte. Všude kolem vás je plno příležitostí a plno možností, jak svůj život zlepšit. A vy jen dál sedíte s rukama přes oči a odmítáte se hnout z místa – tak to přece nemůže fungovat. Osvoboďte sami sebe, roztáhněte křídla a bojujte o svůj úspěch. Ano, nic není procházka růžovým sadem, všude se setkáte se závistí a nepřejícností druhých, ale ten pocit vítězství za to přece stojí. Tak otevřete oči a jen do toho.

Únor je nejkratší měsíc roku, tak se do toho opřete, ať všechno stihnete. Jak naložíte s tím, co vám karty předpověděly?

Reklama

Načítám