Hlavní obsah

Seriál o prostitutce. Ten musíte vidět!

Foto: archiv TV Prima

Můžete se těšit na nové díly PřešlapůFoto: archiv TV Prima

Reklama

Už aby bylo jaro! To vás jistě napadá nejen při chladných procházkách po kluzkých chodnících, ale také při pohledu na jarní menu, které si pro nás nově připravila televize Prima. Už brzy se můžete těšit na pokračování seriálu Přešlapy, reality show Hledá se táta a máma nebo úspěšný britský seriál o šlapce. Chcete vědět víc? Tak tady to je!

Článek

Přešlapy se vracejí

Radka a Adam, Jana a Petr, Karolína a David – oblíbené partnerské dvojice ze seriálu Přešlapy se po dvouměsíční odmlce vracejí zpět. Budeme mít možnost nahlédnout do jejich života po půlročním časovém posunu – tak například Karolína a David už přivítali na světkrásná dvojčátka . To se ale ani za mák nelíbí jejich žárlivému synu Daníkovi. Velkou rodinu začínají plánovat i Adam s Radkou – jejich růžové sny o společné budoucnosti jim ale zkomplikuje návrat dávné lásky, té Adamovy. A Jana a Petr? O těch vlastně nemůžeme ani hovořit jako o dvojici. Žijí odděleně a stýkají se jen kvůli svému malému synovi. Petrovi se jen těžko bude bojovat proti milionáři, v jehož přívětivé náruči se Janě až nebezpečně zalíbí. Těšit se samozřejmě můžete i na další dávku lehkého humoru, komických situací a příhod jako vystřižených z vašeho života.

Já chci ženicha!

Na obrazovce se objeví pro Čechy zcela nový formát pořadu. Britský Blind date uvede Prima v české verzi pod názvem Schůzka naslepo. Dohazovač Miloš Knor představí divákům dvě skupiny: v jedné budou 3 ženy a 2 muži, ve druhé to bude naopak. Z každé skupiny bude postupně odpadávat jeden z účastníků tak, že po jednotlivých kolech zbude onen ideální vyvolený pár. Průběžně budou mít účastníci možnost toho druhého poznat – pomocí otázek rozdělených do tematických okruhů. Životní postoje a názory tak budou např. odhaleny v části „O životě“, ty intimnější detaily se zase potenciální partneři dozvědí v části „Naostro“. Zbylý pár pak čeká romantická večeře za přítomnosti skrytých kamer, na které se vlastně uvidí vůbec poprvé a kde se také rozhodne, zda se budou scházet i mimo televizní obrazovky.

Foto: archiv TV Prima

Hrdinka Tajného deníku call girlFoto: archiv TV Prima

Hledá se táta a máma

Že by jaro dávalo každému z nás naději na nový vztah a milostné vzplanutí? Možná ano! Důkazem může být i pokračování reality show s názvem Hledá se táta a máma. Otce a matky pro své děti se snaží najít 23letá Eva z Prahy, 41letý Honza, prototyp pravého muže, a 36letý sportovec Jan z Hořovic. Najdou k sobě konečně tu pravou lásku a partnerskou oporu? Pořad je předtočený a kamery se vrátily „na místo činu“ i po půl roce od finálního výběru. Dozvíme se tedy, jestli nové maminky a tatínek jsou opravdu ti ONI!

Je šlapka a nestydí se za to

Tajný deník call girl – tak se jmenuje šokující britský seriál o ženě, která vede dvojí život. Říká si Hannah a oficiálně je to seriózní asistentka s vysokoškolským diplomem. Ale muži jí spíše říkají Belle de Jour – živí se totiž i jako exkluzivní prostitutka, ochotná sexuchtivému zákazníkovi poskytnout naprosto vše. Na seriálu je zajímavý právě onen kontrast mezi navenek spořádaným životem a odvážnými sexuálními situacemi a scénami. Seriál vznikl podle skutečně existujícího internetového blogu londýnské prostitutky. Ta navíc nedávno před světem odhalila svou totožnost – z bývalé šlapky je dnes vážená vědecká pracovnice. My vám garantujeme, že vás dvojí život Hannah-Belly bude opravdu bavit. Na Prima COOL (poprvé 15. února od 22.00).

Reklama

Související témata:

Načítám