Hlavní obsah

Tělové spodní prádlo je základem šatníku každé ženy

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Tělová podprsenka – vaše neviditelná podpora pro každý denFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Něžná, elegantní, sofistikovaná… Barva, která splyne s kůží a stane se tak vaším nepostradatelným tajemstvím. Možná právě vy patříte mezi ženy, které automaticky pod bílé oblečení oblékají bílé prádlo, což je zásadní chyba. Je totiž paradoxně nápadnější než jemné tóny tělové.

Článek

Ve chvíli, kdy si pořídíte tělové spodní prádlo, získáte zároveň ideální variantu pod průsvitnější materiály a všechny světlejší barvy ve svém šatníku. Představujeme tipy na ověřené kolekce a střihy tělových podprsenek, které si zamilujete.

Hladké tělové podprsenky

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Skutečně zázračná podprsenka z kolekce Miracle značky Luna s odepínacími ramínky je ideální volba pro menší poprsíFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Prádlo bez krajek a zdobení oceníte nejvíce pod přiléhavá trička. Hladké prádlo je vhodné pro drobnější i plnější poprsí a vybírat můžete z několika střihů – s vyšším i nižším středem, vykrojené či rovnější. Mezi favority pro menší poprsí patří rozhodně podprsenka Miracle značky Luna a pro plnější poprsí zase modely od značky Panache.

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Oblíbená podprsenka z kolekce Koko značky Panache Cleo je vhodná pro poprsí až do velikosti HFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Krajkové tělové podprsenky

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Vyztužená podprsenka s jemnou krajkou z kolekce Sensualite douceur značky Antigel působí velmi elegantně a ženskyFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Mnoho žen má utkvělou představu, že tělové prádlo musí být hladké. Nemusí, naopak! Krajkové kousky dokonale vyniknou například pod košilí a celkově působí opravdu žensky a elegantně. Vysoké střihy jsou vhodné pro plná a těžší poprsí, kterým zaručí skvělé zpevnění a oporu. Půlové a balkonové střihy zase prsa pozvednou a jsou vhodné do otevřenějších výstřihů. Mezi odborníky na krajkové podprsenky se nepochybně řadí značky Lise Charmel a Eprise, další najdete například u značky Antigel.

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Oblečte své křivky do krásné podprsenky s neodolatelnou výšivkou z kolekce Ecrin glamour značky Lise CharmelFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Odepínací tělové podprsenky

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Podprsenka z kolekce Essentiel fit značky Antinéa vám zaručí dokonalou oporu i při nošení bez ramínekFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Nepostradatelným společníkem v letních měsících je bezpochyby podprsenka s odepínacími ramínky. Nikdo si nechce nádherný top s odhalenými rameny kazit ramínky. Škála velikostí košíčků se pohybuje od A až do G. Většina těchto podprsenek je opatřena také silikonovými proužky nebo zpevněním zadního obvodu – podprsenka pak lépe drží na místě a vy se nemusíte bát, že vám bude sklouzávat. Pro větší poprsí určitě doporučujeme model Essentiel fit značky Antinéa a pro menší zase Secret sense značky Luna.

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Objevte opravdu diskrétní prádlo z kolekce Secret sense značky LunaFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Různé odstíny tělové

Není tělová jako tělová! Vyhrát si můžete s mnoha jejími odstíny a mít tak zároveň v prádelníku několik krásných sad prádla v různých barvách, jež budou stále neviditelné. Řeč je o barvě karamelové, růžové, starorůžové, pudrové, meruňkové, světle šedé... Nebojte se experimentovat s různými odstíny!

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Mnoho žen podprsenku z kolekce Andora značky Simone Pérèle doslova zbožňuje. Vyzkoušejte netradiční barvu Antique roseFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Kalhotky

Foto: LeChaton e-shop s.r.o.

Příjemný materiál a dobře zvolený střih kalhotek v tělové barvě zajistí neviditelné pohodlíFoto: LeChaton e-shop s.r.o.

Tělové kalhotky jsou doslova nutnost, obzvláště na léto. Je jen na vás, jaký máte oblíbený střih a zda sáhnete po hladkých, krajkových, stahovacích nebo úplně bezešvých. Kalhotek žena potřebuje víc než podprsenek, pokud si tedy oblíbíte nějaký střih nebo konkrétní model, ve kterém se cítíte pohodlně, pořiďte si rovnou jeden či dva kusy navíc.

Tělové prádlo nemusí být jen hladké – podprsenka z kolekce Tentation glamour značky Eprise se skvěle hodí i pod košiliVideo: LeChaton e-shop s.r.o.

Načítám