Hlavní obsah

Téma týdne: Jsem v sektě a jsem šťastná!

Foto: shutterstock.com

Naše deníčkářky si vytvořily svou komunituFoto: shutterstock.com

Reklama

Sekta nemusí mít jen negativní vliv. Jedna z našich čtenářek do podobného spolku vstoupila a rozhodně z něho nehodlá vystoupit! Byla by to prý chyba. Od pondělí startuje nové Téma týdne, zda jsou ženy lepší nebo horší řidičky než muži, na které již teď můžete psát své názory a příběhy na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Od 7. 11. 2008 jsem spadla do spárů sekty. A stala se mým denním chlebem - každý den nahlížet do životů, příběhů a nástrah všech v naší sektě. Jeden z našich členů prožívá trápení a my s ním. Druhý prožívá štěstí a my s ním. Další potřebuje jen poradit a kdo radu má, ten ji rád poskytne. Navštěvujeme se a povídáme si o tom, jak je život krásný.

Já jsem začala vyprávět svůj příběh a vím, že jsou tu ti, kteří mě vyslechnou a budou tu každý den pro mě. Přiblížila jsem jim svůj život a oni mě podpořili a dodali mi sílu jít dál a přeskočit v životě to, jsem prožívala.

Naše sdružení je kupodivu hodně četné a za ten rok, co existuje, je i hodně plodné. Narodila se spousta nových členů a nových životních příběhů. Dokonce máme i svého hlavního vůdce, který nás buď opravuje, nebo naopak, když se dostaneme do hádek, tak uklidňuje situaci. To jemu vděčíme za ten úžasný nápad založit tuto sektu.

A že stále chodím okolo horké kaše?

Dobrá. Nebudu. Myslím si, a to mluvím i za ostatní naše členky, že sekta, která ovládla naše životy, je pro všechny z nás jakousi drogou, kterou už dennodenně potřebujeme ke svému životu.

Jmenuje se DENÍČKY a najde ji každý, kdo zná tento server Proženy. I sebemenší výpadek internetu či proudu už rozhodí náš biorytmus a celé natěšené se vrháme do stránek a čteme a reagujeme na nové deníčky.

Některé z nás tu jsou již poněkolikáté, protože své deníčky vymazaly a pak opět začaly psát, a tak jak říkám, kdo jednou vstoupí, už nechce odejít. Vím, že to asi nesouvisí tolik s daným tématem, ale zamyslela jsem se nad tím a napadlo mě, že opravdu jsme sekta, co si říká „deníčkářky".

Děkujeme za sektářské příspěvky, už teď můžete psát na nové téma. Jsou ženy opravdu horší řidičky než muži? Je snad opatrnost něco špatného? Máte příklad, kdy jste se zachovala za volantem lépe než váš partner? Pište nám své názory a příběhy dokazující pravdu či opak o tomhle rčení na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám