Hlavní obsah

Téma týdne: Miluju všechny chlapy!

Foto: Thinkstock

Muži by pro ni udělali všechnoFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Miluju Petra, Pavla, Marka i Dana. Miluju je všechny!“ Také jste přesvědčená, že bez mužských na obzoru se prostě nedá žít? Baví vás hrát si s nimi, okouzlovat je, dobývat i opouštět? Pak nám napište svůj příběh do tohoto Tématu týdne a vyhrajte za své přiznání 500 korun!

Článek

Jedna má kamarádka patří k ne zrovna výrazným, koketním typům žen, které by do svých sítí vábily muže na počkání. Ale dokonale to s nimi umí! Nahodí udičku, dá se s nimi do řeči a za pár minut jí všichni zobou z ruky. Postavili by pro ni pyramidu, přeplavali moře i oceán a ještě u toho oloupili somálské piráty, aby nepřišla zkrátka.

Jeden mi nestačí!

Kamarádka, říkejme jí třeba Katka (zabila by mně, kdybych ji prozradila), je z mužského zájmu úplně celá poblázněná, hrozně ho miluje. A to tak moc, že dokáže udržovat několik paralelních vztahů současně, aniž by o tom její současný přítel věděl. Zatímco on bojuje s její bezprostředností, vitalitou a volnomyšlenkářstvím, Katka své nenápadné balicí techniky rozvíjí na barových stoličkách, u pracovního oběda, poštovní přepážky nebo hlídky dopravní policie.

Rande s kýmkoliv? Výzva!

Když ji takhle před dvěma týdny zastavili v rozletu vztyčením červené stopky, s klidným tónem v hlase se mile zeptala, co že to provedla tak strašného, že si vybrali zrovna ji. Policista suše odpověděl: „Nesvítí vám světlo, paní řidičko.“ „Vážně?“ divila se. A dodala: „To víte, pane, já si toho sama nevšimla a ani mě na to nikdo z protijedoucích aut neupozornil. Teď budu muset zajet na nejbližší benzinku, aby mi s tím někdo pomohl. Nechtěl byste dnes být za hodného policistu a tu žárovku mi vyměnit?“

Kdyby šlo o kohokoliv jiného, nevyšlo by to. Jenže Katka se svým darem a talentem svůdnosti odjela z odpočívadla s novou žárovkou i telefonním číslem v kapse. Předevčírem měli schůzku, což omlouvala svým obvyklým konstatováním: „Když já se z těch chlapů fakt jednou zblázním!“

Foto: Thinkstock

Kolem mé kamarádky by už stáli ochotní mužiFoto: Thinkstock

Partnera neopustím

A není daleko od pravdy. Jeden čas si nemohla pomoci od úžasného sexuálního vztahu se ženatým právníkem, který se v její náruči střídal s motokrosovým závodníkem. Překvapivě právě ten u ní ztratil body dřív než ženáč, protože se stejnou rychlostí, s jakou doháněl své soupeře na trati, se snažil uštvat i ji. A to ona nedopustí, protože je přece zadaná… Svého partnera ráda má. Ovšem k tomu, aby jí vztah fungoval, potřebuje vzpruhu, již nachází jinde. Je tedy otázkou času, kdy na ni opravdu dolehnou dozvuky všech milostných avantýr, bez kterých, podle vlastních slov, nemůže žít…

A tak se ptáme: Je jediná, kdo moc miluje muže všeho druhu, věku i vyznání? Vy chcete a dokážete udržovat několik vztahů současně? A jak se to dá dlouho vydržet? Napište nám o svém životě s muži na info@prozeny.cz a vyhrajte pět stovek do své kapsy!

Související témata:

Načítám