Hlavní obsah

Téma týdne: Moje svatební noc

Foto: Thinkstock

Svatební noc je pro každého nezapomenutelnáFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Romantika, něžné dotyky, polibky, láska a vášeň. Tak má vypadat svatební noc! Co když se ale vloudí chybička? Ztřeštěné a neočekávané situace nechodí po horách, ale lidech! Tak nám prozraďte v novém Tématu týdne, co se o tak jedinečné noci přihodilo zrovna vám! Již teď máme nachystanou odměnu 3x 500 korun!

Článek

„Moje svatební noc? Bláznivá!“ usmála se Blanka, dva roky vdaná za manažera zahraniční firmy. „Brali jsme se v Krkonoších nedaleko rodinného penzionu, který jsme si pro sebe a všechny svatebčany pronajali. Jeho součástí byla samozřejmě i restaurace, kde se do ranních hodin slavilo. Okolo osmé večer za námi přišel majitel a potutelně se usmíval. Prý nám připravil překvapení, a to ve svatebním apartmá. Celí nedočkaví jsme se šli s manželem podívat.

Vířivka slibovala úžasný relax

Z hi-fi věže se linula píseň You are so beautiful od JoaCockera, velké balkonové dveře byly dokořán, vešli jsme na terasu. Tam byla připravena nafukovací vířivá vana, všude pochodně a louče, svíčky, na stolku šampaňské s jahodami. Bylo to dokonalé. Krásné, něžné, plné lásky a strašně romantické. Již jsme na pokoji zůstali. Kdo by taky odolal takovým svodům? Svlékli jsme se a naložili do teploučké perlivé koupele. Potom, co jsme vypili celou láhev bublinek, došlo samozřejmě i na mazlení. Jenže... Přihodilo se něco naprosto neočekávaného.

Pomoc, vytopili jsme hospodu!

Vůbec nevím, jak tam tu vířivku měli dlouho a kdo všechno ji používal, ale naše jemné dotyky zkrátka nevydržela! Rozložila se jako papírová krabice. Já začala pištět jako o život, manžel po prvním úleku spustil hurónský smích. A smál se tak, až mu tekly slzy, a zespoda z restaurace se ozývala sprostá slova kuchařova, neboť jsme ho vytopili! Svatební noc jako vyšitá.

Foto: Thinkstock

Vířivka nevydržela naše něžnostiFoto: Thinkstock

A prstýnky jsou kde?

Jenže manžela ten smích přešel v momentě, kdy si uvědomil, že ačkoliv jsme na sobě měli svatební prstýnky pouhých pár hodin, odložili jsme je na stolek vedle toho šampáňa ve chvíli, kdy jsme se do té vířivky stěhovali. A ten se pochopitelně převrhl. Ovinuti pouze ručníkem jsme letěli hledat dolů to, co nám voda vzala. Naštěstí jsme je našli!“

Co myslíte? Vzala to Blanka s humorem, nebo považovala svoji svatební noc za zkaženou?

„Doteď z toho máme já i manžel ohromnou srandu a hosté jako nejlepší zážitek ze svatby všem svým známým vyprávějí historku, na kterou se nabalují další a další smyšlené informace. Tak třeba naposledy se přes tetu Magdu dostalo k sousedům mých rodičů, že prý dorazili i hasiči! I když to pravda není, zkrátka to byla noc, na kterou se nezapomíná. A i když jsem ji neprožila tak, jak by se možná slušelo, stála za to,“ dodává Blanka a ukazuje mi, jak nádherně vypadala ve svatebních šatech.

A co bláznivého, zvláštního nebo žhavého jste o svatební noci prožila vy? Napište nám na info@prozeny.cz Pro tři z vás máme opět honorář 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám