Hlavní obsah

Téma týdne: Učil mě parkovat a zdemoloval auto!

Foto: shutterstock.com

Někteří pánové se rádi vytahujíFoto: shutterstock.com

Reklama

Kdyby se muži nesnažili stále soupeřit, dalo by se říci, že by i mohli mít našlápnuto k výroku, že jsou lepší řidiči. Ale bohužel takoví nejsou, a tak na to mnohdy doplatí. Stejně jako přítel Evy, který sice dokázal zaparkovat do garáže rychleji než ona, ale ty následky! Máte podobný příběh dokazující, že ne vždy se muži řadí mezi lepší řidiče? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Pořídili jsme si nového miláčka místo dědova starého favorita. Nové auto je o dost větší než stará škodovka. Zajíždění a vyjíždění z garáže jsou od té doby docela piplačka. Troufám si tvrdit, že jsem dobrá řidička. Zvládnu rychle reagovat, mám poměrně dobrý odhad a především řídím tak, abych vždy bez problémů a jediného šrámu dojela, kam mám. Při parkování do garáže ale většinou musím jet natřikrát (auto je široké 180 cm a vrata cca 240 cm).

Jednou jsme jeli na návštěvu a přítel se velmi bavil, že nezvládnu vyjet z garáže napoprvé. Ženská za volantem = auto bez řidiče. Cestou zpátky mi řekl, abych si přesedla, že mě naučí, jak se správně parkuje. No, pravdou je, že rychlost, s kterou se do naší garáže dostal, byla o dost vyšší - především proto, že to bylo napoprvé. Co se ale srovnat nedá, je rozbité pravé zrcátko a dlouhá široká rýha ve výšce kolen po celé zadní délce dveří na asi měsíc starém autíčku. Takže ve srovnání s mým přítelem, kdo je jakým řidičem, můžu říct - zaručeně jezdím levněji! :)

Takových úsměvných historek, při kterých se nás muži snaží přesvědčit o tom, že jsou za volantem lepší než my, je jistě přehršle. Neváhejte a podělte se o ně s našimi čtenářkami na info@prozeny.cz a odneste si 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám