Hlavní obsah

Téma týdne: Umím věštit!

Foto: Thinkstock

Tajemno lidi odjakživa přitahovaloFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždycky vědí víc než my ostatní… Kdo? Lidé s nadpřirozenými schopnostmi! Patříte mezi ně nebo k někomu tajemnému chodíte pro rady? Pak nám napište do tohoto Tématu týdne a vyhrajte za svůj příběh 500 korun!

Článek

Před lety mě osud spojil s jednou úžasnou dámou, když jsme obě začaly pracovat na shodném projektu. Již po telefonu bylo znát, že jde o osobnost éterickou, moudrou a velmi lidskou. Velmi záhy mě získala pro věci „nevysvětlitelné“ a záhadné. Byla totiž ten typ, který vám zavolá ve dvě v noci a sdělí důležité informace, protože má starost o vaše psychické i fyzické zdraví. V minutě se dozvíte, na co si dát pozor, kde co říkat a neříkat i co jíst, abyste se vyhnuly střevním obtížím. A co je to nejúžasnější: ještě se nikdy nespletla!

Ví všechno dávno předem!

Ještě předtím, než jsme své přátelství stvrdily domácí slivovicí, mě naprosto vyšokovala náhlým telefonem jednou odpoledne: „Nechceš mně náhodou něco říct?“ ozvalo se z mobilu. „Proč nezavoláš, když máš problém?“ zeptala se. Moje odpověď, že já přece žádný problém nemám, ji neuspokojila. A tak se nadechla a vyjmenovala všechny starosti, které se na mě navalily za poslední dva týdny – i se zdravotními problémy, se kterými jsem si absolutně nevěděla rady. Asi dvě minuty jsem jen kývala a přitakávala slovy: „Ano, je to tak. Je to tak. Je to tak, jak říkáš.“ Ve finále přišla ještě studená sprcha, protože jsem se dozvěděla i o průšvihu, který mě teprve měl potkat. (Přišel o dva dny později a s přesností švýcarských hodinek.)

Kde k těm informacím přišla? Těžko říct. Cítí, vnímá, poslouchá a ví i to, co člověk sám v sobě tají hluboko uvnitř. A usmívá se, když se jí na to někdo ptá. Jedním dotykem dokáže odstranit fyzickou bolest, na tu psychickou vždy najde nějaký lék, doporučení. Je zkrátka úžasná!

Jsou to výjimečné osobnosti mezi námi, léčitelé, vědmy, senzibilové, telepatici, čarodějky, lidé s vizemi nebo schopností navštěvovat astrální svět, komunikovat se zesnulými, vyvolávat duchy atd. Kolik jich známe? Jak nám pomohly?

Foto: Thinkstock

Tajemství svých schopností vám neprozradíFoto: Thinkstock

Pomohl mi pochopit manžela: In memoriam

„Když manžel zemřel, bylo to hrozné období,“ vypráví osmaosmdesátiletá paní Miriam, babička jedné z mých kamarádek. „Žal mě trápil tak, až jsem si myslela, že půjdu za ním. Pomoc ale nečekala daleko. V naší vesnici bydlel takový podivín, který mě nabídl, že s manželem naváže kontakt. Uvěřila jsem a neprohloupila. Vysvětlil mi, že manžel je obyvatel astrálního světa, protože tam se shromažďují astrální těla mrtvých osob udržovaná vzpomínkami a myšlenkami na ně, a on jakožto živá osoba může dočasně tento svět navštívit a s manželem komunikovat.

Stalo se. To, co jsme si my dva v manželství nestihli říct, tajemství, která nás trápila, protože nebyla vyřčená, se mezi námi vyjasnila, a on mohl v klidu odejít tam, kde je mu již dobře. Vděčím za to podivínovi, který dokonce i předvídal události příštích dní, jako by byl z jiného světa, kterému nikdo další nerozuměl. Bohužel již nežije,“ uzavírá své vyprávění o mimořádném člověku stará paní.

Nás tento týden zajímají právě tyto zvláštní, tajemné osoby a jejich dovednosti. Umíte snad vy něco, nad čím zůstává rozum stát? Dokážete předvídat, pomáhat lidem v nouzi nebo komunikovat s „jiným“ světem? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte příjemných 500 korun!

Související témata:

Načítám