Hlavní obsah

Téma týdne: Živím se svým tělem

Foto: Thinkstock

Nicol bere svlékání jako samozřejmostFoto: Thinkstock

Reklama

Nahé tělo znamená peníze, i když vydělat si je striptýzem je prý čím dál těžší… Pracujete v tomto oboru? Víte, jak to v něm momentálně chodí? Pak hledáme právě vás! Napište nám do Tématu týdne své příběhy o tom, jak jste se k této profesi dostala a co všechno vás v ní potkalo! Můžete vyhrát 500 korun!

Článek

„Na pláži u rybníka se normálně svlíkám. Nevidím nic divnýho na tom, že si na stejným principu vydělávám na chleba,“ myslí si slečna Nicol, vlastním jménem Tereza. A svěřuje se, jak se k tomuto zaměstnání, dříve považovaném za zlatý důl, dostala:

Potřebovala jsem sehnat práci

„Tak já nevím, kdy přesně jsem si řekla, že by to mohlo být něco pro mě. Po maturitě nějak nebyla práce, a protože mám jenom mámu, musela jsem jí i sobě nějak finančně pomoct. A tak když za mnou na diskotéce přišel chlápek s nabídkou, jestli bych do toho nešla, moc jsem se nerozmejšlela. Jako provozní mě provedl klubem, všechno mi ukázal a já se rozhodla to zkusit. Vždyť lidský tělo je přirozený a já si myslím, že by lidi neměli dělat ze svlíkání takovou vědu,“ cudně pokrčila rameny Nicol nad skleničkou bílého vína.

Moje prsa táhnou!

Bylo vidět, že svoji nahotu bere jako samozřejmost a navíc oplývá exhibicionismem a mírnou dávkou hereckého talentu. Proto se po chvíli nechala slyšet: „Špatně nevypadám, to je vidět na první pohled. Prsa mám svoje – trojky, akorát vlasy jsem si nechala prodloužit, ale to má dneska každá. Jenomže v naší branži už to není, co bejvalo před několika lety. Konkurence přibývá, trh už nemá po tanečnicích takovej hlad, zakázky řídnou,“ odmlčí se.

Foto: Thinkstock

Většina žen se svléká kvůli penězůmFoto: Thinkstock

Zájem o striptýz upadá

„Pamatuju ještě na doby, kdy jsem si ze dvou vystoupení mohla koupit počítač. A dneska? Předháníme se, která zatančí něco navíc, udělá něco navíc. Třeba minulej tejden. Zavolali si mě na rozlučku se svobodou jenom proto, že dostali kontakt od svých kamarádů, kteří se mnou byli spokojeni. Aby ne. Dvakrát jsem si nechala prohmatat prsa a ten třetí je mohl olízat, takže jsem za pár minut cucání bradavek dostala o pár stovek navíc. Naštěstí mě už tyhle věci nevadí, Vím, že to znamená peníze. Když už narazím na celkem fajn klienty, nebráním se jejich nápadům, jestli jsou v rozumných mezích. Do postele bych ale s nikým nešla, na to mám svoje zásady,“ dušuje se striptérka Nicol a přehazuje si dlouhý pramen plavých vlasů přes rameno.

Své profese se ale nevzdám!

„Docela by mě ale zajímalo, kolik nás v republice je. Myslím pouze tanečnic, ne společnic poskytujících kompletní servis,“ zvedá řasy ke stropu. Dobrá otázka. Ale i když to v branži podle Nicol už není tak dobré, beztak tuto profesi málokterá žena opustí, takže ono číslo bude jistě zajímavé. Sama Nicol říká, že neví, co by vlastně dělala jiného, protože nemá žádnou praxi na trhu práce a je tak říkajíc zvyklá na nějaký režim. Mamince údajně pomáhá, ale ona sama má vysokou měsíční „režii“ solárium, kosmetika, gelové nehty, kostýmy… Jak dlouho to tak bude ještě zvládat? Krčí rameny. To neřeší.

A co si myslíte vy? Dá se tahle práce dělat dlouho?Jestli se živíte erotickým tancem a svou profesi máte ráda, napište nám o tom na info@prozeny.cz. Chceme vědět, jaké to je, takže za váš příspěvek můžete získat 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám