Hlavní obsah

Těmhle slavným mužům delší vlasy nebezpečně sluší!

Foto: Isifa

Gaspard Ulliel má delší a rozevláté vlasy, něžný úsměv a obrovské charismaFoto: Isifa

Reklama

Dlouhé vlasy sluší i mužům! A mezi těmi slavnými je dost takových, kteří si na svou hřívu opravdu potrpí. Střídají účesy častěji než kdejaká modelka a rozhodně jim to sekne. Tohle je osm sexy vlasáčů!

Článek

Je to s nimi těžké. Jednou mají vlasy do půl zad, podruhé úplně nakrátko, aby si je zase nechali narůst a pyšnili se slušivým mikádem či ležérními loknami. Mezi celebritami je prostě hodně mužů, ke kterým se se stříhacím strojkem nesmíte ani přiblížit!

1. Pan Herec

Jared Leto je v prvé řadě skvělý herec, který nedávno zazářil ve filmu Klub poslední naděje. I on účesy střídá (samozřejmě i podle toho, co mu diktuje role), ale je třeba uznat, že dlouhá hříva mu sluší. Dodává mu šmrnc a punc extravagantního umělce, a to je alespoň občas dost sexy.

Foto: Isifa

Jared Leto je výborný herec a také velký fešákFoto: Isifa

2. Sexy virtuóz

David Garrett je vlastně zázračné dítě. Od svých čtyř let hraje na housle, přičemž první cenu získal už ve svých pěti. Tenhle americko-německý virtuóz je ale nejen skvělý muzikant, ale také nádherný chlap. A delší vlasy jeho sex-appeal jen znásobí!

Foto: Isifa

David Garrett je sexy houslový virtuóz, ke kterému delší vlasy prostě patříFoto: Isifa

3. (Ne)ztracený krasavec

Herce Joshe Hollowaye znáte nejspíš hlavně z legendárního seriálu Ztraceni. A musíte uznat, že ostříhat tohohle krasavce strojkem na pár milimetrů by byl hřích! Jemu prostě delší rozevláté a ležérní mikádo vyloženě sluší. Ztratit se s tímhle chlapem by nemuselo být vůbec zlé!

Foto: Isifa

Ztratit se s hercem Joshem Hollowayem by byla radostFoto: Isifa

4. Český vlasatec

Samozřejmě i ve vodách českého showbyznysu se najde řada mužů, kteří mají delší vlasy než leckterá žena. My vybrali Pepu Vojtka, a to proto, že jeho vlasy jsou jednoduše jistota. S účesem příliš neexperimentuje, maximálně svou hřívu o něco zkrátí, ale je to rocker a moc dobře ví, že bez vlasů by to nebylo ono.

Foto: Isifa

Zástupce českých vlasáčů – Pepa VojtekFoto: Isifa

5. Typický hezounek

Dokud se neobjevil v Pánu prstenů, nikdo jeho jméno nejspíš neznal. Jenže to se změnilo a z Orlanda Blooma je nyní hvězda první velikosti. A nutno přiznat, že to není jen výborný herec, ale také moc hezký chlap.

Prostě typický krasavec, který tak musí (logicky) dbát i na své vlasy. Tak dlouhé, jako je měl třeba v Pirátech z Karibiku, je ale již nenosí. Místo toho si dává záležet na svém mikádu s ležérními vlnami, které se tváří, že jsou tam čirou náhodou, ale my víme své.

Foto: Isifa

Orlando Bloom míval ještě delší vlasy, ale i tahle zkrácená verze je dost sexyFoto: Isifa

6. Vůně exotiky

Jason Momoa je zatraceně sexy chlapík a je asi jedno, co má na hlavě. Faktem ale je, že exotické kouzlo tohohle herce havajsko-kavkazského původu dlouhé vlasy jen posilují. Momoa, který hrál například v seriálu Hra o trůny, v minulosti nosil i dredy, ale ostříhal je, protože mu jejich váha prý způsobovala bolesti hlavy.

Foto: Isifa

Co dodat? Jason Momoa je prostě kus chlapaFoto: Isifa

7. Super rocker

Je to kus chlapa! Je to kytarista a zpěvák, rocker se vším všudy! Je to Gilby Clarke, který hrál tři roky v kapele Guns N´ Roses, než ho Axl Rose vyhodil. Muziky se tenhle chlap s velkým CH nevzdal, vydal několik sólových alb a hraje s kapelou Rock Star Supernova. A jako zarytý rocker si pěstuje své dlouhé černé vlasy a je v nich k sežrání!

Foto: Isifa

Gilby Clarke je rocker a podle toho vypadá i jeho účesFoto: Isifa

8. Něžný a s jizvou

Mladý herec Gaspard Ulliel má plachý pohled, něžný úsměv a také výraznou jizvu na tváři. To ho v dětství pokousal pes. Přesto je to krásný muž a delší vlasy mu rozhodně sluší, skvěle podtrhují jeho něžný a romantický vzhled. Vidět jste ho mohli například ve filmech Paříži, miluji tě, Hannibal – Zrození, Krev mojí krve či Umění milovat.

Foto: Isifa

Gaspard Ulliel je typ něžného romantika a rozevlátý účes mu vyloženě slušíFoto: Isifa

A co vy? Líbí se vám na mužích dlouhé vlasy?

Reklama

Načítám