Článek
Postup:
01.
V hlubším hrnci nechte rozehřát dvě lžíce sádla, na kterém dozlatova orestujte nadrobno nakrájenou cibuli. Hrnec stáhněte z ohně a přidejte oba druhy mleté papriky. Promíchejte je s cibulkou a ve vařícím se sádle nechte krátce zpěnit. Poté zalijte trochou horké vody.
02.
Maso nakrájejte na menší kostky, opečte ho na lžíci sádla a přidejte je do základu. Osolte ho, podlijte vodou a duste pod pokličkou.
03.
Jakmile je maso poloměkké, přidejte na proužky nakrájnou červenou papriku a rajčata a ke konci dušení i na čtvrtkolečka nakrájenou maďarskou klobásu a společně s masem doduste doměkka.
04.
Mezitím si ve vroucí osolené vodě uvařte těstoviny na skus. Promíchejte s masovou směsí a podávejte posypané strouhaným tvrdým sýrem.